Автор |
Съобщение |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
England_Fen написа: Днес както си вървя по Дондуков и гледам лепенки: ДА СПРЕМ УНИЩОЖАВАНЕТО НА СЛАВИЯ! ТО САМО НЯМА ДА СПРЕ!
?!?
някой запознат ли е?
Къде точно си ги видял?
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пет Май 22, 2009 4:16 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
на светофара, където се пресичат Раковска и Дондуков... едни лепенки, на които има и Венци Стефанов с балон, в който е емблемата на СЛАВИЯ
|
Пет Май 22, 2009 4:26 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Сигурно ще се погрижи ВС да бъдат бързо премахнати.
|
Пет Май 22, 2009 4:30 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
ама какво? утре ще има ли яка акция да го освиркваме? или нищо по-конкретно?
|
Пет Май 22, 2009 4:46 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Ray Of White написа: BLUE FANATIC написа: Не е трябвало да ходиш в гнездото на осите, много просто.....
Най-добър вариант за Славия:
".....За целта той вкарваше в действие цял арсенал от прийоми, които, използвани накуп, се оказваха достатъчни за реми - привидно приемане на играта в своята половина, контраатаки, бавене на темпото, тук-там някоя и друга провокация....."
Нормален вариант за "Левски":
"...В събота славистите едва ли ще имат сили за победа. Традицията показва, че те никога не са побеждавали своя най-стар противник на собствения си стадион. "Левски" в повечето пъти си взима своето........"
Всъщност, отборът от времето на Кано е много различен от сегашния. Сега повече от половината са чужденци, наемници, които едва ли ще излязат с наведени глави. И постройката на игра е друга, няма нищо общо с тази от онзи период. Да, може би няма да успеем да спечелим, но "хиксът" за мен е напълно реален. И то не с лежане по терена, а с игра. Едно 1:1 е напълно реално, дори повече от измъчена победа за "сините". А и при равен, всички ще бъдат доволни - "Левски" нищо не губи, защото и при равни точки с ЦСКА ще е първи (ако "червените" бият докрая, което е съмнително). Венци пък ще се изпъчи и ще каже, че момчетата са играли мъжки. И така... Що се отнася до дискусията. От чисто любопитство разгледах темата за мача в "синия" форум и останах доста разочарован. Почти нищо смислено няма, само заяждане, избиване на комплекси и простотия...
Айде да не се задоволяваме с хикс.Победа и да го духат,няма титла за говедата 
|
Пет Май 22, 2009 5:50 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
ORTEGATAA написа: Айде да не се задоволяваме с хикс.Победа и да го духат,няма титла за говедата 
Никъде не съм написал, че ще съм доволен от равен.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пет Май 22, 2009 7:35 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Ray Of White написа: ORTEGATAA написа: Айде да не се задоволяваме с хикс.Победа и да го духат,няма титла за говедата  Никъде не съм написал, че ще съм доволен от равен.
Казваш следното:"А и при равен всички(явно в това число и ти) ще бъдат доволни!Но това няма значение.Всички на мача и само СЛАВИЯ
|
Пет Май 22, 2009 8:28 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 ИЯ
BLUE FANATIC написа: ORTEGATAA написа: Какво правят комунистите след това е отделен въпрос.
Не мога да се изказвам от името на всички привърженици на "Левски"; със сигурност и в Славия има всякакви по характер, така и в "Левски" има всякакви. Аз не мога да нося отговорност за всеки, който иска да се възползва от идеята, но твърдя, че повечето са свестни хора.
Никога не бих освиркал спортист, който спечели достойно и честно (изключение прави само ц(*ка, поради историко-политически причини).
Съгласен съм за ниското ниво на фубтола ни в момента, но това не омаловажава евентуалната наша титла.
1.въпроса въобще не е отделен, защото ако бе отделен сега щяхте да сте на нивото на нас или локото, а може би и на септември.
2. що дириш тук да се заяждаш само .... от това ли ти става "пацата"
3. не се сравнявай с чорбата, за това сме на това дередже защото всички ви подпират и вас и тях
ай сполай ти .... но ми остава въпроса кво правиш тук ... поне да си интелигентен колкото пловдивското БЕНЕ, той поне човека има аргументи и е реален
 а сетих се , да ти издам една тайна ...новият ви фен клуб за мача със СЛАВИЯ ще покаже новото ви знаме ...метър на метър син плат, а в горния десен ъгъл 2 метра уста 
|
Пет Май 22, 2009 9:00 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Утре всичко друго освен победа е провал  Какви бяха тия ""Левски"" бе?
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Май 22, 2009 9:03 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Ray Of White написа: England_Fen написа: Днес както си вървя по Дондуков и гледам лепенки: ДА СПРЕМ УНИЩОЖАВАНЕТО НА СЛАВИЯ! ТО САМО НЯМА ДА СПРЕ!
?!?
някой запознат ли е? Къде точно си ги видял?
А аз видях такава лепенка на трамвайната спирка на "Св.Неделя" ... Инициативата е интересна. Надявам се ще разберем продължението и как да го подкрепим!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Май 22, 2009 9:38 pm |
|
 |
|