Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
BLUE FANATIC написа: това ви беше европейския мач - видяхте какво е публика, за съжаление не можахте да видите красиви голове във вашата врата, ше го оставим за наесен....
вие бяхте ли на стадиона - аз агитка на Славия не видях, ааааа имаше 15 човека нещо си отваряха устите, ама нищо не се чуваше....
абе син олигофрен, поне като не можеш да гледаш реално на футболната ни действителност поне чети бе гъз.... никой тук не е доволен от това което видяхме, ама пък вие сте жалки, ако това е разликата в класите, значи си натоварвате вашите и нашите воглаве с треньорите и аре някъде на село ....... ние така поне ще си живеем още 100 г. мъка, та мъка, ама поне си го знаем, с такъв президент толкова, ама вие като се надскачате на думи ко ще правите бре ?
сега го запомни това дето ще ти напиша .... следващия отбор който "славно " ще ви отстрани от мечтите ви ще е я македонски, я някоя косовско-албанска измислица ...... ай сега тичай към бар Гинци да папкаш кИбапчета
|
Съб Май 23, 2009 10:06 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Модераторитеееееееееееее,моля ви се бе махнете тоя плужак от форума.Вместо да се коментира играта и самия мач(не че има кой знае какво да се коментира,но все пак),тоя мухльо комплексар ни дразни и ние си му отвръщаме и темата се обезличава.Айде малко да покажете че ви има!БАН ЗА ГОВЕДОТО!
П.С. Дали тоя цървул е влизал да коментира така мачове във форумите на Олимпия,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ или Жилина  .Това са левскарите,когато бият можеш да ги намериш и без да ги търсиш,но когато ги бият се покриват като мишки.Ето за това никой не ги уважава!
|
Съб Май 23, 2009 10:09 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Абе хора... не забелязвате ли, че всеки път наближавайки мач с лефски или цецка редовни 3-4 човека влизат и започват да бълват простотии. Жалко е, че им се връзвате на глупостите и изобщо им отговаряте. Тия са някакви 14-15 годишни дечковци, които не че са комплексирани, а са все още прекалено наивни и незнаят действително аджеба какво става в тая държава и съответно родния футбол. А пък ако са по-възръстни са или наркомани или твърди алкохолици и определено ми е неприятно, че ни ангажират с глупостите си...
Имате си форум, там ви е мястото да се самозалъгвате, че сте "най големия български гранд" и имате отбор за шампиони и Европа, там поне може и да ви повярват.
Факт е, че в момента имате повече активна публика и сте повече на стадиона от нас, но също така е факт, че с чорбетата се пишете "най" във всички аспекти (и футболни и от гледна точка на публика), но като направите 5 слаби мача подред и ви няма никакви на стадиона, по 500-600 души едва се събирате. А ние сме поне толкова активна публика (не броя този пролетен полусезон) след 13 годишното мачкане, което се оказва върху Славия. Ако вие бяхте подложени на такова нещо, може би вече да са ви затрили някъде в небитието...
Съмнявам се, че ще пропуснете да удостоите мнението ми с коментар, тъй че се постарайте да е нещо по-оригинално, защото не ми се водят караници ниво "детска градина".
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Май 24, 2009 4:04 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..............
Da gi razprodva negrata i tam drugi smechnici debelia,po dobre da nalagat mladi BG talanti
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Май 24, 2009 8:21 am |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Ако си бях в БГ нямаше да издьржа и щях да му хварля един пердах на тоя смешник Стевица,никакьв треньор не е ,само макета и чернилки,,е вярно вкараха по някои гол ,но нямат място в СЛАВИЯ...Да налагат млади момчета и да го махат този македонец прост деееба и смешника ,две думи на крьст не може да каже.Вьн ВС!
|
Нед Май 24, 2009 9:57 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Ако си мислите ,че говедата имат по-класни футболисти от нас се лъжете много!Тия ако ги хванеме нема да им се верва...Тренъора верно ни е леке , но.. Футболистчета дето добре играят има доста 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Май 24, 2009 10:07 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Толкова тъп , скапан и смешен мач не съм гледал от години , незнам лефскара кфо толкова говори за класа ама и лефскито бяха жалки имаха 2 удара във вратата и тфа беше ... първото обаче съдията май беше изплашен щом не даде червен на лефски , а засадата на двойното на ортега и дубала как може да свири такава засада не ми е ясно ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Май 24, 2009 3:08 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Death_Squad написа: Толкова тъп , скапан и смешен мач не съм гледал от години , незнам лефскара кфо толкова говори за класа ама и лефскито бяха жалки имаха 2 удара във вратата и тфа беше ... първото обаче съдията май беше изплашен щом не даде червен на лефски , а засадата на двойното на ортега и дубала как може да свири такава засада не ми е ясно ...
Не свириха засада,ами се преби фаула,защото топката уж била в движение..... 
_________________ La Vecchia scuola
|
Нед Май 24, 2009 3:57 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
ДА! обаче въпреки тва по канал 3 се видя че въпреки това, страничния вдига флагчето... така че дори и да не беше пребил фаула, щеше да "ИМА ЗАСАДА" 
Нед Май 24, 2009 8:07 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Халфът на Славия Павле Попара е купонясвал до ранни зори с футболисти на "Левски" след мача между двата отбора, спечелен от “сините” с 1:0. Източник на БЛИЦ разкри, че сърбинът е бил доста пиян след купона. Той едва успял да излезе от дискотека “Плаза” в Студентски град, подпиран от приятеля си Дарко Тасевски. Македонският полузащитник на "Левски" също бил на градус, но се държал на краката си. Двамата си поръчали такси, но нямали пари да платят. Шофьорът се оказал нервак и извадил бухалка, с която заплашил Попара и Тасевски. Екшънът станал в 6,30 часа сутринта в неделя. Наложило се Дарко да звъни на свой приятел, който по някаква случайност този път не бил изключил телефона си. Аверът на Тасевски живеел наблизо и след десетина минути пристигнал на мястото, където било паркирано таксито. Платил на крайно изнервения шофьор и по този начин спасил от пердах двамата футболисти./БЛИЦ
|
Пон Май 25, 2009 9:24 pm |
|
 |
|