Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
9.2.2005, контрола: България- Сърбия и Черна гора
9.2.2005, контрола: България- Сърбия и Черна гора
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Стоичков: Тези, които ми бяха на разположение обаче наистина дадоха най-доброто в подготовката. Марков и Караславов се справиха перфектно. Колкото до Благой Георгиев, той дойде при мен и ми каза, че има 39 градуса температура. Пуснах го обаче да играе, защото трябва да стиска зъби – той е част от този отбор. Като му казах да излиза на терена, момчето си замълча и се включи. Това говори много добре за него”.
EDIN E BLAGO GEORGIEV!!!
Чет Фев 10, 2005 9:01 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Karaslavov igra mnogo dobre men mi haresa Chavdar sushto igra na nivo a inache za Blago - Blagoo Georgiev edin e Blago Georgiev 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Фев 10, 2005 10:17 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Добре че бяха Мартин Петров и Благо да раздвижат играта на отбора! Страшно съм доволен от Караславов, това ми дава надежда, че няма да имаме много проблеми в защита без Йордан Петков. А за Чавдар няма какво да кажа - игра на обичайното си супер ниво!
Дано така играят и в Славия нашите национали!!!
Успех!!!
Поздрави!
(/С\)
|
Чет Фев 10, 2005 11:40 pm |
|
 |
|