трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не забрявай голямата надежда Гущеров 
|
Сря Юли 08, 2009 12:58 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
и сашо младенов 
Сря Юли 08, 2009 1:50 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
По-добре някое младо бяло момче отколкото . . . 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Сря Юли 08, 2009 1:52 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
СЛАВИЯ ПРАТИ И САМОКИШЕВ В АЗЕРБАЙДЖАН
Защитникът на Славия Георги Самокишев замина за Азербайджан заедно с нападателя Дубала. Двамата вече са в бившата съветска република, където ще се пробват в тима на Хазар Ленкоран. Очаква се до една седмица да стане ясно дали трансферът им ще се осъществи.
Старши треньорът на „белите” Велислав Вуцов заяви, че е дал зелена светлина за продажбата на Самокишев.
„Познавам го много добре като качества и според мен няма да може да се наложи в първия състав на Славия и съм заявил на господин Стефанов, че трябва да му се търси отбор. Със сигурност щеше да замине нанякъде, за Азербайджан или за някой друг отбор от българската А група”, заяви Вуцов.
кофти,самокиша добре ги наниза на буферите
не е лоша резерва
Сря Юли 08, 2009 9:48 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
ВУЦОВ ВЗИМА ЗАЩИТНИК, БРАЗИЛЕЦ ИДВА В СЛАВИЯ
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов призна, че е набелязал защитник за ново попълнение на отбора, като той ще се присъедини към тима на лагера в Словения. Освен това бразилския нападател ще мине пробен период при „белите”.
„Мачът с Ком-Миньор го смятам за учебна игра, а не за контрол. Аз искам изцяло да сменя стила на отбора. Доволен съм от старанието на футболистите, само на един-двама ще им дърпам ушите, защото не подходиха сериозно. Не бързам да давам индивидуални оценки”, сподели наставникът на Славия.
„Определено трима-четирима футболисти много ми хареса и бързо ще се разберем. Видя се подобрение в стила на игра и трябва да играем преса, а не зона. Самокишев предварително бе ясно, че ще замине”, добави Вуцов.
„Аз искам да вземем класен централен защитник. Почти сигурно имаме договорката с един човек, който трябва да дойде на 15 на лагера ни в Словения. Трябва да го видим, да му направим прегледи и да играе един мач. Футболистът, за който става въпрос не е от европейската общност, но има паспорт от ЕС. Той е много добър футболист. Аз не го викам на проби, ако е готов и съгласен той ще подпише и ще остане при нас”, каза още старши треньорът на Славия.
„Ще дойде още един бразилски нападател. Аз лично не го познавам, но той е бил на едноседмични проби в края на сезона в Славия. Показал е добри възможности и договорката е била, че ако Дубала замине той отново да се върне. По предварителни данни знам, че е по-добър от това, което показва Дубала, ако е наистина така ще бъде привлечен, ако не ще търсим друг вариант”, завърши Велислав Вуцов.
Според Гонг, става въпрос за нападателя Жозе Карлос Жуниор, който трябва днес да се присъедини към "белите" в Рибарица.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=82299
чуйте и аудиото
Чет Юли 09, 2009 3:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бре , кой ли е този тайнствен защитник  А този бразилец кога е бил на проби , някой ако го е гледал да каже 
|
Чет Юли 09, 2009 3:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За централния защитники си мисля че иде реч за някой африканец с френски или португалски паспорт.Иначе дано новия бразилец да е по добър от Дубала но Вили да има предвид че качествата на Дубала са повече от прилични.Да не стане кон за кокошка.
|
Чет Юли 09, 2009 5:23 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Новият бразилец е мисля същият, който игра за дубала срещу "Левски" и вкара 2 гола !
Чет Юли 09, 2009 5:55 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
ronaldo написа: Новият бразилец е мисля същият, който игра за дубала срещу "Левски" и вкара 2 гола !
да
Чет Юли 09, 2009 6:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
"Славия” чака двама бразилци, с които на практика селекцията ще приключи. Нападателят Жуниньо ще мине проби от днес на лагера в Тетевен. Бившият голмайстор на “Виктория” (Ешпириту Санту) в Бразилия вече мина тестове в “Славия” в края на май, когато вкара гол за дубъла срещу “"Левски"” (2:2).
Жуниньо е желан и от треньора на “Монтана” Стевица Кузмановски, който хареса нападателя преди два месеца. Сега Велислав Вуцов също иска да огледа футболиста, доведен от импресариото Джери Перейра. Вероятно Жуниньо ще пътува със “Славия” за лагера в Словения от 15 юли.
Там при “белите” се чака и последното евентуално ново попълнение - бразилец с германски паспорт, който в последните 10 години е играл в силни европейски първенства. Бранителят, чието име засега е мистерия, няма да минава проби, а ще преговаря за договор със “Славия”. При неуспех на разговорите, Вуцов ще се насочи към защитник от Сърбия.
Вече са почти приключени и продажбите от “Славия”. Само за халфа Мартин Керчев се чака оферта от Азербайджан.
|
Чет Юли 09, 2009 8:24 pm |
|
 |
|