трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Nali imame beli jurnalisti,zachto ne sa v Slovenia s otbora
Tolkova nechta kucat v Slavia samo se zablujdavame
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Юли 19, 2009 1:49 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ФУГАТА СТАВА ШЕФ НА ШКОЛАТА В СЛАВИЯ
Бившият футболист на Славия Владимир Иванов ще поеме шефското място в детско-юношеската школа на „белите” от следващият месец.
Иванов прекрати състезателната си кариера след края на изминалия сезон след близо 18 години във професионалния футбол. Фугата ще наследи на този пост досегашния шеф Пламен Николов, на който му изтича договорът.
Защитникът е шампион на България с три различни отбора Славия, "Левски" и Локомотив Пловдив. В чужбина е обличал фланелката на германския Борусия Мьонхенгладбах.
Постът шеф на школата на Славия му е предложен лично от президента на „белите” Венцислав Стефанов. Този сезон юношите старша възраст родени през 1900 година станаха републикански шампиони на България, след като се наложиха във финалния мач с 1:0 срещу "Левски".
|
Нед Юли 19, 2009 5:03 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Обикновено треньорите на отбори, които току що са станали шампиони, не се сменят, освен ако те самите не искат да напуснат. Интересен ход на Дебелия, малко в стил Батков.
|
Пон Юли 20, 2009 2:33 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
TVV написа: Обикновено треньорите на отбори, които току що са станали шампиони, не се сменят, освен ако те самите не искат да напуснат. Интересен ход на Дебелия, малко в стил Батков.
Пламен Николов не беше треньор в ДЮШ, още по-малко на набор 1990, които станаха републикански шампиони 
|
Пон Юли 20, 2009 2:58 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Plamen Nikolov beche nikakav hodeche da predstavja Slavia tegleneto na jrebia za kupata na Bulgaria primerno
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Юли 20, 2009 3:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
"Левски" отново гледа към Дениран Ортега от Славия като вариант за атаката си. Нигерийският нападател се възстанови от контузия и се очаква да е готов за игра до началото на първенството.
Сините следят нападателя от близо година, но знаят - Славия няма да го даде евтино. "Белите" са готови да продават, но не и да отстъпят от цената на Ортега, която вероятно ще е седемцифрена в евро. Толкова очакваха на "Овча купел" за футболиста при евентуален трансфер в английския Ипсуич преди около два месеца. Тогава сделката пропадна.
Ортега се слави като най-бързия нападател в "А" група, а и няма да има нужда от адаптация - играе у нас вече 3 г., говори перфектен български, а и скоро ще получи роден паспорт.
"Сините" действат по още четири варианта за атаката - аржентинец, чех, холандец и поляк.
Треньорът на "Славия" Велислав Вуцов предпочита да задържи Ортега, но има алтернативи в атака. Привлеченият само за 100 хиляди лева бразилец Жуниньо прави отлично впечатление в контролите и вече заби три гола. Най-вероятно той ще започне сезона като титуляр, а за мястото до него ще спорят Тодор Колев и Ортега. Вариант е и бразилецът Едуардо Дубала.
Друг чакан футболист от Страната на кафето няма да се появи в Славия. В лагера на "белите" в Словения не дойде Марсело Жозе Плеч, който има зад гърба си 7 г. в Борусия (Мьонхенгладбах). 33-годишният бранител предпочете да подпише със сръбския Войводина (Нови Сад).
Назаем от "Труд"
Плеч е пожелал заплата от 9000 евро, която сърбите са се съгласили да плащат, но не и "Славия".
Вуцов намали броя на контролите на лагера, вбесен от лошите терени в Словения.
Днес от 19 ч "Славия" среща полския "Сласк", а отменената в понеделник проверка с кипърския "Апоел" (Омония) няма да се играе на друга дата.
|
Сря Юли 22, 2009 1:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Нападател на Славия на проби във вицешампиона на Азербайджан
Бразилският нападател на Славия Бето пристигна на проби във Интер (Баку), който е на лагер в Банско, научи БТА.
Бето ще участва в контролата на вицешампиона на Азербайджан срещу Пирин (Благоевград), която е днес от 17.00 часа.
С Интер (Баку) от началото на седмицата се готвят българските нападатели Владислав Златинов и Герасим Заков, които също са на проби в тима и се очаква да дебютират в проверката в Банско.
Ако е вярно и Бето не остане , да го духате Вили и Венци 
|
Сря Юли 22, 2009 2:37 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Помияри така не се прави отбор
|
Сря Юли 22, 2009 2:54 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
край!. . без Бето the цигането сме в K.O. 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Сря Юли 22, 2009 4:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ВУЦОВ: И АЗ ИСКАМ БЕКЪМ, АМА НЕ СЕ ПРОДАВА, ОРТЕГА СЪЩО
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов сподели специално за Гонг мнението си след победата на неговият отбор с 3:1 над полският Шльонск и в колоритен стил коментира информациите за интерес на "Левски" към Ортега:
„И аз имам интерес към Дейвид Бекъм, ама мисля, че не се продава. Това са футболисти, на които аз много държа. И Ортега, и Тодор Колев са добри играчи, нормално е да има интерес от страна на "Левски", но нямам излишни футболисти за продаване от основният състав.”
Що се отнася до самата проверка, наставникът на белите изрази задоволството си от показаното на терена: „Има много неща, върху които трябва да се работи, но вървим в положителната посока. Всичките отбори, които срещаме тук по време на лагера, са от нашето ниво и дори на моменти бяхме с пъти по-добри от тях. Далеч сме от това, което аз искам да виждам, но от мач на мач почваме да приличаме на отбор. Мисля, че моите футболисти могат много повече.”
Що се отнася до появилите се спекулации отностно намаляването на бройката на контролите на белите по време на вторият им подготвителен етап Вуцов коментира, че му е болно, че се появяват такива информации за тото афери и скандали, но няма да им обръща внимание.
„Много ми е болно, че се пишат такива неща за мен. Тези хора не спят, за да съчиняват простотии. Взехме решение да намалим бройката, за да не преуморяваме футболистите и да не се получат нежелани контузии, а и трябва да наблегнем в тренировките, за да доизчистим техническите неща”, добави Вили Вуцов.
|
Сря Юли 22, 2009 9:46 pm |
|
 |
|