трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Добре, че Керчев си отива. Присъствието на подобни футболисти на средна възраст и при това със средняшки манталитет е показателно за липсата на амбиция в даден отбор. Беше сърцат и се раздаваше, но като няма какво да даде....
|
Съб Авг 01, 2009 4:37 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
strange_affection написа: saract написа: Толкова го хвалят този Жуниньо та чак ме дразнят.Ще го видим и него. Срещу Бобовдол изпусна 3 или 4 стопроцентови положения. Дано това да не е характерно за него, тъй като би било пагубно за нас  КРИВОДОЛ БЕ !!! 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Авг 02, 2009 9:50 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Death_Squad написа: strange_affection написа: saract написа: Толкова го хвалят този Жуниньо та чак ме дразнят.Ще го видим и него. Срещу Бобовдол изпусна 3 или 4 стопроцентови положения. Дано това да не е характерно за него, тъй като би било пагубно за нас  КРИВОДОЛ БЕ !!! 
E, да му *** майката, все им забравям името на тия 
|
Нед Авг 02, 2009 12:58 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4220 Местоположение: София
|
Аз съм разочарован от селекцията, очаквах да се подсилим сериозно, Вили да привлече некоя друга родна звезда, да се вземат качествени чужденци с нормална визитка зад гърба си, просто отборът да се подсили с личности, които както да вдигнат нивота на отбора, така и да внесат нужното самочувствие и манталитет на победители в отбора и клуба като цяло. сасъд за Венци, кучетата си лаят, керванът си върви...
Вратари - Мболи не е нищо особено, добре че Данчо остава при нас.
Защитници - Виден проблем от години, и този сезон няма да бъде различно. Освен един Йордан Петков, друг качествен състезател нямаме, няма значение дали център или бек, всеки напечен мач сме хаос и паника отзад. Пък и Данчо не е първа младост, доста му станаха и контузиите, и длъжностите, с никои не успя да направи нужния синхрон, защото до него играят все от некадърник нагоре. Фуга ли е, плочка ли е, пак ще сме комедия отзад и този сезон.
Халфове - в тази част сме може би най-комплектовани, избор има богат, макар и не толкова качествен колкото на мен ми се иска. Липсва фантазьорът, човекът който да се нагърбва с изнасянето на топката във всеки един момент, нещо от типа на Асенчо в добрите му години. Дефанзивен халф също липсва.
Нападатели - Този Жуниор се представя на прилично ниво, другите са под всякаква критика. Тодор Колев не е същия футболист, пък и е мерда, само чака по-добра оферта и ще ни бие шута, ако не сега, то със сигурност през зимата. Поне се надявам ако остане, да изиграе есения полусезон на високо ниво и да мине квотата от 10 гола. Дубала е на моменти, а говеда и чорбави ( М. К. и А. М. ) няма нужда да коментирам.
Афишираме Европа, ама с наличния материал не мисля, че сме способни на подвизи. Дано се лъжа, дано...
Нед Авг 02, 2009 9:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Апсолютно съм съгласен с всичко казано над моето мнение.
Нед Авг 02, 2009 10:37 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Защо да нямаме защтиници ? Кавдански какво му има , а на Самокишев ? Дяков си е стабилен бек, Роберт също е добър според мен все пак е национал. Според мен всичко е до мотивация !
Нед Авг 02, 2009 11:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Този Яшар е едно голямо недоразумение.Надявам се с началото на шампионата той и Копи да си седнат на пейката.Предпочитам Ники Петров,Дюлгеров и Галин Иванов титуляри.
|
Пон Авг 03, 2009 7:32 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
SaKrAnTo 1913 написа: Аз съм разочарован от селекцията, очаквах да се подсилим сериозно, Вили да привлече некоя друга родна звезда, да се вземат качествени чужденци с нормална визитка зад гърба си, просто отборът да се подсили с личности, които както да вдигнат нивота на отбора, така и да внесат нужното самочувствие и манталитет на победители в отбора и клуба като цяло. сасъд за Венци, кучетата си лаят, керванът си върви...
Защитници - Виден проблем от години, и този сезон няма да бъде различно. Освен един Йордан Петков, друг качествен състезател нямаме, няма значение дали център или бек, всеки напечен мач сме хаос и паника отзад. Пък и Данчо не е първа младост, доста му станаха и контузиите, и длъжностите, с никои не успя да направи нужния синхрон, защото до него играят все от некадърник нагоре. Фуга ли е, плочка ли е, пак ще сме комедия отзад и този сезон.
Халфове - в тази част сме може би най-комплектовани, избор има богат, макар и не толкова качествен колкото на мен ми се иска. Липсва фантазьорът, човекът който да се нагърбва с изнасянето на топката във всеки един момент, нещо от типа на Асенчо в добрите му години. Дефанзивен халф също липсва.
Нападатели - Този Жуниор се представя на прилично ниво, другите са под всякаква критика. Тодор Колев не е същия футболист, пък и е мерда, само чака по-добра оферта и ще ни бие шута, ако не сега, то със сигурност през зимата. Поне се надявам ако остане, да изиграе есения полусезон на високо ниво и да мине квотата от 10 гола. Дубала е на моменти, а говеда и чорбави ( М. К. и А. М. ) няма нужда да коментирам.
Афишираме Европа, ама с наличния материал не мисля, че сме способни на подвизи. Дано се лъжа, дано... Ахахахахха яко смех си човече , кои са тия родни звезди , че аз нещо не ги знам ?  Като си голям треньор аре ставай и зимаи неманя видич , рио фърдинанд роналдо бензема ....

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Авг 03, 2009 7:49 am |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
SaKrAnTo 1913 написа: Аз съм разочарован от селекцията, очаквах да се подсилим сериозно, Вили да привлече некоя друга родна звезда, да се вземат качествени чужденци с нормална визитка зад гърба си, просто отборът да се подсили с личности, които както да вдигнат нивота на отбора, така и да внесат нужното самочувствие и манталитет на победители в отбора и клуба като цяло. сасъд за Венци, кучетата си лаят, керванът си върви...
Афишираме Европа, ама с наличния материал не мисля, че сме способни на подвизи. Дано се лъжа, дано...
А пък според мен ти не следиш грам нещата в Славия и не разбираш грам от футбол ... 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пон Авг 03, 2009 10:08 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хаха , що му скочихте на човека, вижда се че изпитваме трудности в защита , дано новият французин се окаже стабилен  Нямаме наистина типичен плеймейкър , Асен си е на годинки вече , не издържа физически , контузва се често ... Иначе халфове тип разбивачи бол - и Бобъра, и Нико , и Дюлгеров са такива . Притеснителен е фактът , че ще се налагат Копи и Яшар като титуляри , дано Вили се вразуми ... Вратари и нападатели сме стабилни , поне на първо четене, то сезонът ще си покаже 
|
Пон Авг 03, 2009 10:40 am |
|
 |
|