трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
не се заблуждавайте....трябват ви точно 4 мача за да си спомните сценария от последните 15 години...нищо не се е променило и този сезон сме 7-10 място
Вили ще изкара не повече от 7-8 кръга, ще падаме от смешни отбори, ще има "Асене, върни върни" и така...не се заблуждавайте. Отбора ни е под всякаква критика
|
Пон Авг 03, 2009 4:35 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: не се заблуждавайте....трябват ви точно 4 мача за да си спомните сценария от последните 15 години...нищо не се е променило и този сезон сме 7-10 място
Вили ще изкара не повече от 7-8 кръга, ще падаме от смешни отбори, ще има "Асене, върни върни" и така...не се заблуждавайте. Отбора ни е под всякаква критика
смени текста бе
най-обичам някой да разбира още преди да е почнал сезона
за никъде не сте с това негативно мислене постоянно
Пон Авг 03, 2009 4:38 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: не се заблуждавайте....трябват ви точно 4 мача за да си спомните сценария от последните 15 години...нищо не се е променило и този сезон сме 7-10 място
Да се надяваме да не е така, макар че до голяма степен притесненията ми са същите като твоите. Не виждам кой точно ще ни поведе към по-предно класиране, но ... да видим. Надеждата не умира 
|
Пон Авг 03, 2009 5:22 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Мачкаме, купата е бяла, разгром над животните, победи над ловешките селяни и буферите. Така го виждам аз.
|
Пон Авг 03, 2009 9:17 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Авг 04, 2009 7:52 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Вто Авг 04, 2009 3:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Вили Вуцов каза "Да" на чалга-икона Малина
За разлика от предшественика си Стевица Кузмановски, новият наставник на Славия Велислав Вуцов се оказа далеч по-голям естет. Вили каза "Да" на чалга-иконата Малина, която преговаряше с "белите" за първия контракт на юношата Симеон Мечев. Последният пък и се пада...син, а куриозното е, че неговият чичо Пламен Мечев навремето получи червен картон за груб фаул срещу...Велислав.
Симо влезе в историята на "белите" като вкара това лято попадението на финала при юношите (старша възраст) срещу "Левски", което донесе първият трофей на Славия в тази възраст за последните 30 години. Мечев е при Старата госпожа още от миналата година, но в един момент Стевица го натири от първия тим. Сега обаче положението е друго и Симеон подписа за три години с "белите".
Сигурен съм , че всички във форума ще й кажем " Да" , ако ни падне 
|
Вто Авг 04, 2009 8:40 pm |
|
 |
White man
Току що регистриран
|
 Този сезон може и да сме по-добре
За мен не е важно дали падаме или бием, за мен е важно да виждам хъс и желание в отбора. Надявам се Вили да помогне в тази насока. А иначе че няма да сме шампиони е ясно 
|
Сря Авг 05, 2009 10:20 am |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Брави Венцииии,даде най-острия ни нападател,за да е резерва на ония салтак от Пловдив Жоро Христов.Срам Венцииииииииииии.
|
Сря Авг 05, 2009 9:29 pm |
|
 |
|