трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кво му пука на Венци , ето сега ще прибере допълнителни кинти от трансфера на Ортега заради класирането на "Левски" ... И четем , че говедата искали Симонович , а къде спахме ние , че не го привлякохме досега - или може би нямаме нужда от него , да, ама работата е там, че имаме  Не ми прави хубаво впечатление факта , че Вили говори и коментира повече за "Левски", отколкото за собствения си отбор - и при Крум Савов , и тази вечер 
|
Сря Авг 05, 2009 9:58 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Кво му пука на Венци , ето сега ще прибере допълнителни кинти от трансфера на Ортега заради класирането на "Левски" ... И четем , че говедата искали Симонович , а къде спахме ние , че не го привлякохме досега - или може би нямаме нужда от него , да, ама работата е там, че имаме  Не ми прави хубаво впечатление факта , че Вили говори и коментира повече за "Левски", отколкото за собствения си отбор - и при Крум Савов , и тази вечер 
не се вкарвай в излишни филми...
ортега е малко прехвален,пак добре че венци дебелия ще вземе некви пари за тая маимуна,а сашата не мерси да продава пак мачове на 38 години
аре у лево
Сря Авг 05, 2009 11:05 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Pozdravi za Viktor4o
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Авг 06, 2009 10:16 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сръбско лайно.Върви си в "Левски".
|
Чет Авг 06, 2009 10:26 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Всички си го знаем , че е говедо ... Мисълта ми е , че можеше много по-рано да го вземем или пък Илийката, въобще класен разиграващ халф - Асен само не стига 
|
Чет Авг 06, 2009 10:28 am |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
http://sportal.bg/news.php?id=188065
Май е време да си се връща в Славия.То в несериозен отбор си се тренира несериозно 
|
Чет Авг 06, 2009 6:32 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Чет Авг 06, 2009 6:58 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
От кога Реал Мадрид имат спортингбет за спонсор, бе 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Авг 06, 2009 10:37 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Нормално е Саша да е обиден, заради македонската наденица го изритахме като куче, пък и при нас е ясно, че няма накъде повече. Жалко...
ronaldo написа: Защо да нямаме защтиници ? Кавдански какво му има , а на Самокишев ? Дяков си е стабилен бек, Роберт също е добър според мен все пак е национал. Според мен всичко е до мотивация !
Аз смятам, че на нас ни вкарват едно 90% от головете след наши некадърни прояви в защита и не заради липсата на мотивация, а заради липсата на всякаква техническа грамотност. Магарето е изявло буквара, и сега ходи ги учи как се играе футбол. Критерия за стабилен защитник в Славия много се е занижил в последните години, а от самолет се вижда, че всеки мач отзад сме комични. Майни, които вземахме за килограм домати и транспорта за наша сметка от Пловдив не е реалната алтернатива за клуб като Славия. Може да се примирим с наличното, но нека не се лъжем. Ясно е, че ще подкрепяме момчетата, но няма лошо да си казваме истината от време на време. Силно се надявам новия френски защитник да внесе нужното спокоиствие и заедно с Данчо да направят стабилен тандем, Ако искаме да играем силно срещу силните и след тези заявени амбиции за Европа, то в защитен план трябва да израстнем много през този сезон, иначе отново ще потънем в посредствеността. Знаем качествата на Вили Вуцов като треньор, но не съм сигурен, че ще успее да превъзпита отбора към стабилност във фаза защита.
Съб Авг 08, 2009 1:56 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Сръбско лайно.Върви си в "Левски".
саша и електречката, бегом в гей отбора 
Последна промяна atm на Пон Авг 10, 2009 3:37 pm, променена общо 1 път
|
Нед Авг 09, 2009 3:36 pm |
|
 |
|