Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Като цяло Господинов си е за резерва  остават другите два избора 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 30, 2009 9:01 am |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Вторият и третият гол си бяха на Господинов , иначе извади някои удари на говедата , но като цяло слаб  Поне на този пост имаме варианти 
Пълни глупости. Нито един от головете не е вратарски. И при трите гола имаше груба грешка на защитата, особено при първия и третия. Не защитавам конкретно Господинов, аз съм син на вратар и имам по ясен поглед от твоя в това отношение. Неможе за всеки гол да се набеждава вратаря, първо трябва да се погледне защитата какво е направила. Това е моето мнение. А конкретно за Господинов, мисля че е много по-стабилен на вратата от Емо и Мболи и го е доказвал много пъти.
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Нед Авг 30, 2009 11:10 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Много хубаво , че си син на вратар , но можеше при гола на Зе Соарес доста по-добре да се намеси , същото важи и за третият гол . Поне така го видях аз , не твърдя че съм голям специалист  А естествено , че защитниците имат огромна вина също за головете и за другите положения . Все тая вече ...
|
Нед Авг 30, 2009 11:19 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Данчо Петков - буфер (вече за нищо не става дуппка)
Господинов - (говедо) 1вия гол легна да види как е тревата
Попара - Дупка
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Авг 30, 2009 11:51 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
син на вратар съм вика хахахах
Нед Авг 30, 2009 12:56 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
и аз сам син на вратар баща ми е пазил в Арсенал Любимец
ха
Данчо е пълна трагедия- пласирането му е на ниво в група
_________________ FAR, FAR NORD
|
Нед Авг 30, 2009 7:18 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не ревете х данчовците ...добри лоши, те толкова си могат, друг е въпроса защо ги пускат има ли друг избор
|
Нед Авг 30, 2009 8:40 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
axaxxaaxxaxaxa аз съм брИдчед на външен халф по трето коляно.Данчовците общаци с COPY & co.
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Нед Авг 30, 2009 10:40 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Раис М'Боли: Попара ме доведе в Славия
Чернокожият вратар на белите е играл във Франция с Насри и Гуркюф
Тъмнокожият французин Раис М'Боли се очерта като един от най-интересните вратари в "А" група през този сезон. Футболистът, който е от алжирско-конгоански произход, има съществен принос за сполучливото представяне на Славия в последните няколко кръга. М'Боли изигра много силен мач в Ловеч, въпреки че той и съотборниците му капитулираха при гола на Нифлор в последните минути. Кой всъщност е Раис М'Боли? "7 дни спорт" разговаря с него за досегашната му кариера.
- Твърди се, че навремето сте пазили на юношеския национален отбор на Франция. Разкажете малко повече за този период от кариерата ви и въобще как почнахте във футбола?
- От малък обичах да пазя на вратата. Първоначално играех в детски и юношески отбори от Париж. Така се случи, че ме одобриха да отида в Олимпик (Марсилия). Имах шанса с мен да работи един от най-големите специалисти в света по подготовката на вратари - Лоран Спинози. Попаднах в отбор, където дават отлична подготовка, особено ако си вратар. Тръгнах добре в Марсилия, започнах да получавам повиквателни за юношеските тимове на Франция до 16 и 17 години. Впрочем оттам се познавам и с Александър Барт, който сега играе за Литекс.
- Кои от известните френски национали бяха в отбора тогава?
- Йоан Гуркюф, който в момента е в Бордо. Освен това съм бил съотборник и със Самир Насри, и той като мен играеше в юношеските тимове на Марсилия.
- Защо не успяхте да останете в Марсилия?
- Конкуренцията за вратарския пост беше чудовищна. Става въпрос за времето, когато в Марсилия пазеше Фабиен Бартез. Вероятно имаше вариант да бъда резерва, но аз бях млад, исках да бъда титуляр и не желаех да чакам.Затова приех възможността да отида в Шотландия.
- Какво стана там?
- Подписах с Хартс, но уцелих много лош период. За половин година се смениха трима мениджъри, въобще имаше голямо текучество на играчи. Тогава се появи вариантът да отида в Гърция. Подписах с Етникос Пирея, а по-късно играх и във втородивизионния Панетоликос. Впрочем там, в Панетоликос, се запознахме с Павле Попара, който в момента е мой съотборник и добър приятел в Славия. Нивото на футбола във втора дивизия в Гърция не беше толкова лошо.
- Кой вятър ви отвя след това в Япония?
- Не беше вятър... Получих обаждане от Филип Трусие, френски специалист, който ме познава добре. Той работи дълго време в Африка и Азия, вероятно си спомняте, че водеше националите на Япония на световното първенство през 2002 г. Когато ми се обади, беше ангажиран като мениджър в отбора Рюкю от град Окинава. Не ми изглеждаше лош вариант, затова приех да отида там. Исках обаче да бъда в Европа, защото там винаги можеш да бъдеш забелязан от клуб от по-високо ниво. Затова Япония за мен беше временен вариант и в крайна сметка се озовах в Славия.
- Кой ви доведе в София?
- Трансферът стана с помощта на Павле Попара, който преди това играеше в Славия. Дойдох, бързо се разбрахме и подписах договор. Оказа се, че съм взел правилното решение. Разбира се, Славия не е като "Левски" и ЦСКА, но пак е силен отбор с амбиции. Аз лично се надявам, че ще успеем да се преборим за място в европейските клубни турнири. Ще бъде чудесно, ако това стане. Мисля, че отборът е хубав и имаме аргументи да завършим на по-добро място. Аз лично съм много доволен, тъй като бях приет добре от останалите момчета.
- Какво мислите за треньора Велислав Вуцов?
- Много интересен човек, изключително емоционален. Ако не е доволен от нещо в отбора, всички ще разберат. Казва нещата в очите, а според мен така е най-добре. Мисля, че с него Славия ще има успех. Умее да мотивира отбора и да предразположи играчите да дадат най-доброто от себе си. Ние тренираме здраво цяла седмица, но в навечерието на мача той умее да създаде релаксираща атмосфера.Ето затова играем свободно и без напрежение. Понякога успяваме, друг път - не. В събота вечерта например имахме много лош късмет срещу Литекс в Ловеч. Само няколко минути не ни достигнаха да стигнем до равенство, но и това го има във футбола.
- Разкажете как допуснахте този гол?
- Имаше нарушение, дадоха пряк свободен удар за Литекс. Стената беше добре построена, но тези от Ловеч изпълниха добре удара. Честно казано, видях топката в последния момент, хвърлих се и успях да избия. Нифлор обаче се измъкна хубаво и успя да вкара. Проклет малшанс! Дано имаме повече късмет в следващите мачове. Иначе си заслужавахме точката в Ловеч.
- С кого от отбора се разбирате най-добре?
- С всички, но най-вече с Павле Попара. С него се познавам най-отдавна.
- Какво е семейното ви положение?
- Имам приятелка, която е французойка. Надявам се скоро да се оженя за нея.
респект за черната пантера дано се задържи
Нед Окт 18, 2009 11:43 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Дано остане годинка-две
_________________ 100
|
Пон Окт 19, 2009 7:10 pm |