Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 26, 2025 4:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 СЛАВИЯ- "Левски", ЕПИЗОД ВТОРИ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Mnogo jalko za Chavdar Yankov, naistina. Shte ni lipsva opredeleno. Dano pone se vuzstanovi za macha s/u Sweden. Pojelavam mu burzo vuzstanoviavane! Na miastoto na Chavo moje da pusne i Velimir Ivanovic , i Junivan ili puk i 2ta.Dano, zashtoto taka shte imame 1 po-ofanziven sustav , chrez koito da tursim zaduljitelnata pobeda , vse pak!

Чет Фев 17, 2005 11:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Da be toq Chava egati kurushtinata,no imam chustvoto che v macha sus Serbia e igral kontuzen i sigorno zatova taka e stanalo ama nishto ne se znae!

VIVA SLAVIA!

Чет Фев 17, 2005 11:52 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Браво, Дяков, браво модераторю! Сменил си името на темата- браво! Аз отдавна знам, че редактираш мнения- там за Мартин Петров и т.н., но такива теманета на говедата- бива ли?
А иначе мен ме дразни името на темата ФК" Славия" да се закрие, поставена от лили бойс преди време. Там не реагирахте толкова остро.... Щото нямаше засегнати левскари или?

Пет Фев 18, 2005 10:10 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Нема угодия! Отдавна съм редактирал мнения... мнения съм редактирал само на говеда и на други дразнещи елементи, чиите постове бяха само за заяждане. На славист един единствен път имам спомен да съм редактирал и то беше по погрешка, защото вместо цитат, натиснах редактирай (бутоните са ми един до друг), и си написах отговора от името на СЛАВИСТА ли беше или роналдо... нямам спомен. Както и да, поясних след това защо съм го направил и се извиних. А за тази от незнайните за мен лили бойс и за закриването, нито съм я видял, нито нищо...

Аман вече... държите са като някои ощипани госпоижи... писна ми на куро. Нищо нема да пипам. Трошете си главите сами

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пет Фев 18, 2005 12:38 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Що ядосахте човека бе?
Ако аз съм виновен си взима калпака и изчезвам. Наричайте ни както си щете във вашия форум - ваш си е форума и имате това право. Аз отдавна пиша тук, още преди да се регистрирам. Пък и на говедо въобще не се обиждам. Казах само, че няма да говоря за футбол в тема с такова заглавие... Ако искаш пусни още 5 такива. И вместо да издребняваме за глупости, най-добре да си говорим за футбол.

Пет Фев 18, 2005 12:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv stiga ne iznervqi obstanovkata,zatova sme fenove za da se pridurjame edin kum drug a ne da se iznervqme.
:)

Пет Фев 18, 2005 1:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Дяков написа:
Нема угодия! Отдавна съм редактирал мнения... мнения съм редактирал само на говеда и на други дразнещи елементи, чиите постове бяха само за заяждане. На славист един единствен път имам спомен да съм редактирал и то беше по погрешка, защото вместо цитат, натиснах редактирай (бутоните са ми един до друг), и си написах отговора от името на СЛАВИСТА ли беше или роналдо... нямам спомен. Както и да, поясних след това защо съм го направил и се извиних. А за тази от незнайните за мен лили бойс и за закриването, нито съм я видял, нито нищо...

Аман вече... държите са като някои ощипани госпоижи... писна ми на куро. Нищо нема да пипам. Трошете си главите сами

Виж, прави каквото искаш. Казвам само да проявявате еднакви критерии. Ся тоя левскар като се чувства обиден от нещо- хоп! променяте веднага дразнещите го елементи, а оставяте нас да ни псуват и обиждат лично, както и отбора ни. Ето само няколко (от многото възможни за даване) примера:
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=511
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=512
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=496
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=533

Идеята ми е, че не може нас да ни цензурирате, пък другите да си пишат каквото искат. А що се отнася до Левскар, виж братче... Това си е нашия форум и е логично да не ви посрещаме с баница тука както се казва. Пишем против всички, както си искаме. Нормално е (особено преди мач) да се използват такива думи, такъв език... Ние (и ти също) пишем и срещу цефекато по този начин. И к`во? Като се появи някой чорбар тука да променим и изпозаключим всички теми ли? България е демократична държава, всеки може да пише където си иска. Но все пак да има едно наум като отиде някъде, какво може да прочете и чуе там. И да му е кеф и да не му е кеф, това е положението. Преди две седмици бях в Македония. Там какви глупости чувах за България... и за българите. Но бях отишъл там на гости и съм го очаквал. Защитавал съм се, но не и така гръмогласно да изказвам възмущения. Така е и в Турция, Сърбия... Отиваш, знаеш какво може да чуеш, не ти е приятно, но го приемаш.
Що се отнася до промяната на мнения.... Ето:
http://www.slaviasofia.com/forum/viewto ... c&start=10
Тук не се касае за грешка, да си се изказал от мое име... А за промяна на моето мнение, което изопачава смисъла. Като не те кефи- трий! По- достойно е от това да слагаш думи в устата на някого.
Хай със здраве!
На 26.02 ще видим какво ще стане на мача и тогава ще говорим.

Пет Фев 18, 2005 2:40 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv,
абсолютно същото казах. Пишете си каквото искате, повтарям, и аз в нашия форум понякога използвам обидни перифрази за вашето име. А бурното ми възмущение беше горе-долу следното:
"Чао от темата, но не и от форума"
Което иде да рече, че не съм кой-знае колко разочарован или обиден на потребителите тук. Това е последното, което казвам по този глупав спор...оттук нататък ще говоря само по темата.

Пет Фев 18, 2005 8:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Dano igrata na Slavia v oficiqalnite machove da e mnogo mnogo mnogo po-dobra,zashtoto na predstavqneto na otbora dnes obshto vzeto nishto ne igrahme.

Съб Фев 19, 2005 7:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Dobur hod na Djambazki.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=694844

Нед Фев 20, 2005 3:02 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща