Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: А това момче Богданов какъв играе , напълно непознат ми е ? Как се представи вчера ?
Централен защитник. Името му е Галин Богданов и е роден 1990 година. Стана републикански шампион миналата година за юноши старша възраст. 
|
Нед Сеп 27, 2009 4:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мерси за инфото  Хубаво е да се налагат момчета от школата , при това на проблемен пост - централен защитник . Дано се развие и стане стабилен играч , надявам се все повече млади момчета да намират място - например Симеон Мечев поне в групата за мачовете да попада  Иначе гледайки Своге - Черно море , ме хвана много яд ,че малката Ортега не е при нас , дано се върне зимата , само че май нямаме квоти , ще се види 
|
Нед Сеп 27, 2009 5:26 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Kakvi kvoti be 4ovek da go mahnat tozi Popara samo mjasto zaema
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Сеп 28, 2009 12:26 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Мерси за инфото  Хубаво е да се налагат момчета от школата , при това на проблемен пост - централен защитник . Дано се развие и стане стабилен играч , надявам се все повече млади момчета да намират място - например Симеон Мечев поне в групата за мачовете да попада  Иначе гледайки Своге - Черно море , ме хвана много яд ,че малката Ортега не е при нас , дано се върне зимата , само че май нямаме квоти , ще се види 
Виктор Дениран със сигурност има място в Славия.Раздава се циганчето.От януари се връща и брат му което вероятно означава че ще разкараме Дубала.А иначе все ми се струва че сбъркахме и с Бето който играе повече от прилично от в Монтана.За разлика от Попара.
|
Пон Сеп 28, 2009 7:58 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Viktor4o_Rs написа: Мерси за инфото  Хубаво е да се налагат момчета от школата , при това на проблемен пост - централен защитник . Дано се развие и стане стабилен играч , надявам се все повече млади момчета да намират място - например Симеон Мечев поне в групата за мачовете да попада  Иначе гледайки Своге - Черно море , ме хвана много яд ,че малката Ортега не е при нас , дано се върне зимата , само че май нямаме квоти , ще се види  Виктор Дениран със сигурност има място в Славия.Раздава се циганчето.От януари се връща и брат му което вероятно означава че ще разкараме Дубала.А иначе все ми се струва че сбъркахме и с Бето който играе повече от прилично от в Монтана.За разлика от Попара.
+ 1
|
Пон Сеп 28, 2009 10:38 am |
|
 |
|