Автор |
Съобщение |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
Kijani написа: bel-chovek написа: айде честита победа на всички . как се напихме с приятели на бъкстон пред 6-то .не е истина просто. само напред-СЛАВИЯ. боклук буферски,спри да пишеш,ще ебеме твоето цвети, шкембе нещастно. Измъчено,но сладко , добра победа.Харесва ми налагането на юношата,въпреки че е тромавичък нещо.Много лесно ни надбягваха ек на ек.Този Меси не знам,някак си нестабилен ми се вижда. В нападение Дубала е по-добре за мен от Жуниор. сасъд за Перник,2 за Миньор,3 за орка 
גבר אחד הלך לעבודה. פתאום הוא רואה אישה עם רגליים יפות.
חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היו כאלה רגליים יפות.
כעבור מספר דקות ראה אישה אחרת עם מותניים יפות.
חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היו כאלה מותניים יפות.
לא עברה שעה וראה עוד אישה עם חזה יפה.
חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היה כזה חזה יפה.
וכך הלאה במשך כל היום.
בערב כשחזר הביתה שאלה אותו אשתו:
"איך היה בעבודה?"
הבעל ענה לה:
"כל היום חשבתי עלייך"...
как можа да го измислиш ?
незнам за какво говориш но много ме убиждаш.
ето за това нямаме голям колектив заради такива като теб.
горното ти го посвещавам.
и моляте не се излагай повече така публично.
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Пет Окт 02, 2009 7:25 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
още веднъж честита поредна победа на всички истински БЕЛИ - фенове.
|
Пет Окт 02, 2009 7:26 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
ма ти верно си много зле .
добре повече няма да се включвам остани си със здраве.
вместо да се обединяваме заради такива като теб ще си останеме 50 човека и всички ще ни смеят.
|
Пет Окт 02, 2009 7:43 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трета поредна победа не звучи толкова лошо но играта далеч не е убедителна.Седем гола от началото на сезона - зле много зле.Попара е много слаб.Иначе от мач на мач се налага Мболи /признавам си че нне го приемах за титулярен вратар/.Определено играта с Галин Иванов е по интересна.Един Славчо Георгиовски би свършил много работа в средата на терена.Но уви........
|
Пет Окт 02, 2009 8:13 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
bel-chovek написа: ма ти верно си много зле . добре повече няма да се включвам остани си със здраве. вместо да се обединяваме заради такива като теб ще си останеме 50 човека и всички ще ни смеят.
Ей Медал, да не си получил бан в Ултрас Мароко ?
Пет Окт 02, 2009 10:19 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 -ож
маймуната пази страхотно -Вили да го прави капитан 
|
Пет Окт 02, 2009 10:51 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 --
забравих да кажа нещо- сасъд за буферите
|
Пет Окт 02, 2009 10:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Измъчена , но и сладка победа над корав отбор , с който по принцип играем доста трудно  Безобразно слабо първо полувреме и добро второ , като мача можеше да завърши по всякакъв начин ... Съгласен съм с предишните постове - време е Галин и Ду Бала да получат титулярни места , Павле не мога да го трая , а и Жуниор може да поседи малко резерва  Със смените играта потръгна и си взехме победата ; като игра определено доста може да се желае , но не сме и трагични , пък и 3 поредни победи навъртяхме и показахме , че кризата е зад гърба ни  Идва двуседмична пауза , през която се надявам да се оправят контузените ни играчи ( Бобъра , Ренет , Младенов ) и да надграждаме - определено си личи стилът на Вили , тичат , борят се , пресират , опитват се според възможностите си да се раздават на макс  Мисля , че имаме шансове в Ловеч , но дотогава има доста време и много неща може да се случат
САМО СЛАВИЯ 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Съб Окт 03, 2009 1:52 am, променена общо 1 път
|
Съб Окт 03, 2009 12:04 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
bel-chovek написа: ма ти верно си много зле . добре повече няма да се включвам остани си със здраве. вместо да се обединяваме заради такива като теб ще си останеме 50 човека и всички ще ни смеят.
не се притеснявай колко ще останем,ще ти сереме на живота.със здраве.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Окт 03, 2009 12:19 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Толкова сме слаби, че в следващите 4 мача не виждам как ще вземем повече от точка. Даже и тя е спорна... Трагедия сме. Вчера отборът и публиката след края на мача се радваха все едно бихме не Миньор, а Манчестър. До това ни доведоха ръководителите, треньорчетата и футболистчетата, които се подвизават в нашия клуб последните няколко години.
|
Съб Окт 03, 2009 10:18 am |
|
 |
|