Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 7:48 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
 ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Вати,

вместо да остроумничиш на гърба на наши фенове, вземи събери приятелите си Слависти и отиди на мача, защото дори да паднем, ще е доста весело. бъди малко по-позитивен, един път се живее...

Прасетата ще са 1000 души, след 3-4 слаби резултата, ако имаха нашата съдба последните 13 години, щяха да са 150...така че, ако можете всички на стадиона и мощно Само Славия!!!

Пет Ное 06, 2009 11:12 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Аз ще дойда от Пловдив . Такъв мач трябва да види на живо. Оптимист съм най-малко за равен.

Пет Ное 06, 2009 12:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов определи мача с ЦСКА като „ВОЙНА"

Нито за миг не съм вярвал, че деветте от ЦСКА няма да играят срещу нас“, обяви треньорът на Славия

Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе откровен и призна пред „Меридиан Мач“, че за него мачът с ЦСКА е „война“.
„Няма какво да говорим, този мач е война. Битка на терена, в която залогът е изключителен. При мен и емоциите са големи“, обяви бившият треньор на "Левски".
Той бе категоричен, че нито за миг не се е подвеждал по информациите, които излизат от лагера на ЦСКА, и не е вярвал, че повечето от деветте отстранени няма да са в групата за столичното дерби.
„Не очаквах обаче начина, по който се развива всичко това в ЦСКА. Не те обаче са главният ни проблем. Искам моят отбор да продължи възходящата линия в играта си, защото съм на мнение, че Славия от мач на мач играе все по-силно. Във футбола е важно как ще се представи съперникът ти. Ако ние сме на нивото, което искаме, ЦСКА със сигурност ще има сериозни проблеми“, обяви Вуцов-младши.

Пет Ное 06, 2009 12:41 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Днес на тренировката Рене покриваше нормативи, бегаше като луд по терена ! Дано е възтановен за мача. :)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Ное 06, 2009 1:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
всички се плашат от т.н. български глинени "грандове", но грандовете се плашат от СЛАВИЯ
това трябва да го върнем ..... и нека Любо Пенев е поредния треньор, който СЛАВИЯ уволнява
в интерес на истината той ме кефи :wink:

Пет Ное 06, 2009 4:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Играчите на ЦСКА, които останаха в София, тъй като амнистията им завари отбора на път за Базел едва ли ще се появят в игра в столичното дерби срещу Славия в неделя.

Кирил Котев, Йордан Тодоров, Светльо Петров, Иван Иванов и Иван Караджов бяха реабилитирани лично от боса на „червените” Димитър Борисов, но по всяка вероятност наставника Любослав Пенев няма да разчита на тях.

Пенев ще заложи на почти същите стартови 11 играчи, с които започна срещу Базел с изключение на контузения латвиец Викторс Морозс. Негов евентуален заместник може да стане Николай Манчев.

Освен 5-мата алкохолици , ще отсъстват и Морозс , и Коста Янев , възможно е и Маркиньос . Това са 6-7 титуляра , а защитата им е повече от трагична . Като прибавим и 4-те им поредни загуби и скандалите в отбора им , ако пак ги реанимираме , ще е престъпление просто :twisted:

Пет Ное 06, 2009 4:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Испанският халф на Славия Дидак Гонсалес е напълно възстановен от травмата, която получи в мача срещу Черно море преди два кръга. Ибериецът изкълчи глезен, което не му позволи да вземе участие в двубоя на белите срещу Локомотив София през изминалият кръг.

Лекарският щаб на Славия направи всичко възможно да вдигне на крака състезателя, за да е на разположение на старши треньора Велислав Вуцов за двубоя с армейците тази неделя.

Двубоят е на стадион Българска армия от 19:30 часа. Засега не е ясно дали халфът ще е сред титулярите за този двубой, но със сигурност ще попадне в групата а белите.

Пет Ное 06, 2009 5:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
при чорбата стават пак циркове и пенев си подава оставката , но не знам си кой не му я приема,пък сега брифинг ще има... ще е позорно ако сега се махне треньора им и ние пак не ги треснем или поне някакъв Х...

аре бе лавина,малко радост и за нас

Пет Ное 06, 2009 6:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:shock:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Ное 06, 2009 7:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща