Автор |
Съобщение |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Има си рьководство, да си намери добьр треньор, защо ние да им го тьрсим? Всеки друг ще е по-добьр от този !!! Славия не показва никакьв футбол и то не е 4е нямаме добри футболисти, а се поставете на мястото на мом4етата долу на терена да им крещи някакьв луд, който не знае какво иска! Ако е поне малко нормален да си подаде оставката!
|
Пон Ное 09, 2009 7:10 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
''стига мучали с тия оставки,ставате като говедата...не става с магическата пръчка оп и аре да биеме всеки мач с 5:0 '' 15 години срам бе момче !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Ное 09, 2009 7:23 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
които го е срам - има други отбори да си избира и да се гордее с уредни мачове и купени съдий
http://www.youtube.com/watch?v=Imj1GOZaWgE
Пон Ное 09, 2009 7:28 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
|
Това е примирение - да си правят с нас каквото искат.....
|
Пон Ное 09, 2009 7:35 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Нали уж обещанието на Овчата Глава беше да промени манталитета на отбора? Промяна няма - паднахме и от говеда, и от свине, при това без дори мачовете да са били оспорваниди. Ясно е, че с него ще сме около десетото място без надежди за подобрение, така че му е време да си ходи. Както навсякъде другаде, и при нас се провали.
|
Пон Ное 09, 2009 7:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
И кой да дойде ? За този манталитет не е виновен той ,аз също имам доста критики към него ,ама рибата се вмирисва откъм главата , като с години сме се гъзили на всеки , не става изведнъж с магическа пръчка ... Нека изчакаме поне да свърши полусезона , за да правим генерални изводи 
|
Пон Ное 09, 2009 8:02 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
|
Ако продължим да чакаме ще става все по-зле...
|
Пон Ное 09, 2009 8:14 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
slavist написа: Докога ще го търпим този трениор? Вината за слабата игра е негова! Аз за толкова години по- голям клоун и малоумник от него не съм виждал! То не са подскоци то не е 4удо! Ние публиката сме виновни,4е ни унизява по този на4ин! След като не става за нищо, да си ходи ! Колко загуби ще понесем? Мом4ета , великата стара СЛАВИЯ не се нуждае от този малоумник, а от интилигентен и умен трениор!
Аре да не ми пишеш с четворки, а с буквата "ч", щото ме дразниш.
|
Пон Ное 09, 2009 8:19 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: И кой да дойде ? За този манталитет не е виновен той ,аз също имам доста критики към него ,ама рибата се вмирисва откъм главата , като с години сме се гъзили на всеки , не става изведнъж с магическа пръчка ... Нека изчакаме поне да свърши полусезона , за да правим генерални изводи 
Да де да, всеки път като стане ясно че един треньор не става, последните му няколко фена винаги излизат с въпроса "Ами кой да дойде?". Не това е въпроса, по-важно е друго - с Джуниър не само че не сме показали подобрение, нито като резултати, нито като игра, ами на всичкото отгоре сме дори по-зле от преди. Той е слаб треньор - не разбира нищо от тактика и няма никакъв контрол върху отбора, защото футболистите го виждат че освен да вика и да скача покрай тъч линията, друго не умее.
Както и да е, това че говедата и свинете ни бият без дори да опитаме съпротива ще го преживея, както и това че написахме историята на отборчета като Спортист Своге, а и тепърва някой селски отбор ще намаже като ни изтегли за купата. Всичко това мога да го преживея, но е трудно да преглътна срама от това, че този пълен клоун и простак е лице на Славия.
|
Пон Ное 09, 2009 8:22 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: cbvsf
White 1913 Power написа: айде бе никой ли не е снимал наще да го видим и вили при нас
Ето разглеждай има снимки колкото искаш, даже и вуцан го има в сектора.
http://sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=23763
_________________ 100
|
Пон Ное 09, 2009 8:23 pm |
|
 |
|