Купа на България 2009/2010
Автор |
Съобщение |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
хващам теснолинейката с 5кг вино и на "Футболната Среща" 
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Вто Дек 08, 2009 8:29 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
ЧАВО Е ТИТАН
От 7 дни спорт
Чавдар Цветков: Стискам палци за Славия
Спортно-техническият директор на Локомотив (Сф) Чавдар Цветков се закани, че Железничарите ще спрат инерцията на Славия. Настоящият шеф на Надежда е една от легендите на белите, с чийто екип има 255 мача и 104 гола.
- Господин Цветков, доволен ли сте от жребия?
- Тежък жребий. Двата отбора са равностойни, познават се добре и мисля, че ще стане интересен мач.
- Притеснявате ли се от това, че в последните години Локомотив играе трудно срещу Славия в Надежда?
- Дано традицията се наруши. Не мисля, че домакинството ни дава някаква предимство. Със Славия мачовете винаги са завързани, без значение къде играем.
- Преди няколко дни от Славия заявиха, че Купата на България е най-прекият път за тях към Европа. Каква е настройката на Локомотив?
- Нямаме поставена цел на всяка цена да спечелим купата. Задачата, която ни постави нашият президент Николай Гигов преди шампионата, е участие в евротурнирите. Две години поред не успяхме. Сега мисля, че имаме шанс да стигнем малко по-далеч за купата. Надявам се, че ще победим Славия.
- Съжалявате ли, че толкова рано ви се падна силен съперник? Можехте да минете по-леко напред.
- Е, можеше, но вижте какво стана с другите отбори. Черно море евентуално срещу "Левски", ЦСКА срещу Литекс. Не можеш да си избираш жребия. Ако искаш да стигнеш далеч, рано или късно ще срещнеш силен отбор.
- Плюс ли е за останалите отбори, че два от фаворитите - ЦСКА и Литекс, се срещат на толкова ранен етап?
- Не мога да преценя. Гледаме себе си.
- Вие сте една от легендите на Славия. Ще стискате ли палци на белите, ако ви отстранят?
- Естествено. Предпочитам да стискам палци за Локомотив, но ако ни елиминират, ще съм за Славия до финала.
- Ще поздравите ли агитката на Славия преди мача?
- Нямам как да не ги поздравя. Цялата ми кариера е минала в Славия.
- Не се ли притеснявате после, че от агитката ще ви скочат?
- Не виждам какво толкова страшно ще стане. Това с Мартин Камбуров също бе силно преувеличено. Какво толкова лошо направи? Момчето вкара гол на бившия си отбор, не се израдва, което е нормално.
БРАВО НА БАТЕ ЧАВО 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Дек 09, 2009 9:52 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
най-прекия път към европа минава през надежда !!!! САМО СЛАВИЯ !! 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Дек 09, 2009 8:29 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
МоШно в китай и да ги превземем...усещам, че ще сме много и ще причиним комплекс за пореден път на домакините с дръпнати очи !! след мача на китайски
Победа и да ни дават купата ! 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Дек 09, 2009 8:45 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
жалко, че вече нямаме футболисти като ЧАВО
|
Сря Дек 09, 2009 9:20 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Stiga s toja 4avo be vse che se nameri nekoi 4avo ta 4avo a kolko godini raboti za smartnijat ni vrag??????????????????????????'
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Дек 10, 2009 8:28 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
стига бе, чак смъртен враг
китайчетата са просто забавни 
|
Чет Дек 10, 2009 8:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Истината е , че ние сме техният най-голям дразнител и съперник , докато за нас това са животинските отбори , поне аз така ги виждам нещата 
|
Чет Дек 10, 2009 8:52 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
стига глупости смъртен враг , кръвен данък , простотии. Има 2 теми за тоя мач и в двете е изписано 80% тъпотия.За тия умреляци , дето си вярват че са най, най , по-добре да на се пише и говори.
Истината е че ще стане здрав мач,кофти терен ще е и ако я искаме тая купа трябва да ги бием. А гледайки жребия ако ги елиминираме после може да ни се падне някакъв лесен съперник на 1/4 финалите от сорта на "Марек".
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Дек 10, 2009 10:02 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
кой са тия локомотив бе ?? 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Дек 11, 2009 3:59 am |
|
 |
|