Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 11:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща
 "Локо" (Сф) - "Славия" за купата 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София
Пуснато на: Чет 10 Дек, 2009 23:09 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Сегааааааа...то почти мача дойде ама и аз да си кажа какво мисля. Тоя съперник Господ ни го изпрати. Без майтап. Или аз го измолих пак от него. Както искате го гледайте.

Гледам че тука много хора не ги ебе за мача, а и знам че нашата публика не брои евреите за никакъв дразнител, затова не им е гъдел да ходят с тях.Но сега нещата са различни. Сега са ни паднали дюшеш. Сега има много повече неща заложени на карта. Сега мачът е "сега или никога". Този мач ще се помни дълго. И ако досега за първенство не можехме да вземем реванш,че два пъти подред минаха метър на наш терен, в този мач може да им го набием централно и да си го върнем с лихвите. Ако успеем ще има реванш за много неща. Но ефектът ще е най-вече психологически.

И ако шефовете ни са евреи и безродници, играчите продажни лекета и нещата на терена зависят от тях барабар с курвите с картони, то нещата на трибуните зависят изцяло и само от нас. Евреите колкото и да не искат да си го признаят, колкото и да афишират че реалните им врагове са животинските отбори практически доказват че живеят само и единствено за мачовете с нас. След последните две победи се надъхват и си вярват че това ще е една сигурна трета. И ако преди време си тръгваха на полувремето сега ще дойдат с кеф и настроение и ще дойдат много. НИЕ трябва да ги чакаме.

Излишно е да го казвам, но ще го направя. Това ще е мачът който ще е черешката на футболната година. ЗАТОВА ВСИЧКИ НА СЕКТОРА! Казвайте на всеки - нафталини,познати, хора от старата агитка - всички. Събираме се и ги сцепваме. Като агитка сме на светлинни години от тия смешкари. Доказали сме го през годините, да го докажем и сега. НИЕ СМЕ ULTRAS LOKO и шоуто ни е в кръвта.

Така че елате да извоюваме победата и после да се отдадем на мощен купон за края на една юбилейна година. НИЕ МОЖЕМ!!!

САМО НИЕ! САМО ЛОКО!

nema takav palia4o xaxaxaxaxaxaxa

Чет Дек 10, 2009 10:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ахахахаха доста жалък

Чет Дек 10, 2009 10:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
След последните две победи се надъхват и си вярват че това ще е една сигурна трета. И ако преди време си тръгваха на полувремето сега ще дойдат с кеф и настроение и ще дойдат много.

Единственото изречение , което е смислено и вярно :D И понеже знам , че четат и те , набийте си го в главата буфери - НЯМА ДА БЪДЕТЕ НИКОГА НАШ ИСТИНСКИ ДРАЗНИТЕЛ , ПРОСТО СТЕ ТВЪРДЕ ДРЕБНИ :wink: Голямата им агитка не се чу на Овча Купел , най-голямата им звезда изобщо не уважава феновете на Локо , а шефовете ви са слависти :lol: :lol: :lol:

Чет Дек 10, 2009 10:35 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Kalkata написа:
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София
Пуснато на: Чет 10 Дек, 2009 23:09 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Сегааааааа...то почти мача дойде ама и аз да си кажа какво мисля. Тоя съперник Господ ни го изпрати. Без майтап. Или аз го измолих пак от него. Както искате го гледайте.

Гледам че тука много хора не ги ебе за мача, а и знам че нашата публика не брои евреите за никакъв дразнител, затова не им е гъдел да ходят с тях.Но сега нещата са различни. Сега са ни паднали дюшеш. Сега има много повече неща заложени на карта. Сега мачът е "сега или никога". Този мач ще се помни дълго. И ако досега за първенство не можехме да вземем реванш,че два пъти подред минаха метър на наш терен, в този мач може да им го набием централно и да си го върнем с лихвите. Ако успеем ще има реванш за много неща. Но ефектът ще е най-вече психологически.

И ако шефовете ни са евреи и безродници, играчите продажни лекета и нещата на терена зависят от тях барабар с курвите с картони, то нещата на трибуните зависят изцяло и само от нас. Евреите колкото и да не искат да си го признаят, колкото и да афишират че реалните им врагове са животинските отбори практически доказват че живеят само и единствено за мачовете с нас. След последните две победи се надъхват и си вярват че това ще е една сигурна трета. И ако преди време си тръгваха на полувремето сега ще дойдат с кеф и настроение и ще дойдат много. НИЕ трябва да ги чакаме.

Излишно е да го казвам, но ще го направя. Това ще е мачът който ще е черешката на футболната година. ЗАТОВА ВСИЧКИ НА СЕКТОРА! Казвайте на всеки - нафталини,познати, хора от старата агитка - всички. Събираме се и ги сцепваме. Като агитка сме на светлинни години от тия смешкари. Доказали сме го през годините, да го докажем и сега. НИЕ СМЕ ULTRAS LOKO и шоуто ни е в кръвта.

Така че елате да извоюваме победата и после да се отдадем на мощен купон за края на една юбилейна година. НИЕ МОЖЕМ!!!

САМО НИЕ! САМО ЛОКО!

nema takav palia4o xaxaxaxaxaxaxa

Ебати лидера !!! Много кафев

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Дек 10, 2009 10:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЧАКАТ НИ !!!! :lol: :mrgreen:

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 10, 2009 10:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
xaxaxaxaxa e тегаво ще е

този виден тифоз е минал явно на тъмно кафево.

заебете го тоя.

Само Славия

Чет Дек 10, 2009 11:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано сме повечко! И дано ги треснеме!
Относно другото - тоя 30 годишен сектант, му слушаме простотиите от доста време насам, мисля че сме му свикнали. АЙДЕ, МОЩНО В НАДЕЖДА!

Чет Дек 10, 2009 11:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
няма смисъл да се занимаваме с тея

:roll:

Чет Дек 10, 2009 11:44 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение Кога в Надежда дойдеме, дойдеме
Кога в Надежда дойдеме, дойдеме. Кога в Надежда дойдеме, дойдеме, мамави ша .... ме ама ..ме!!!!!!

Пет Дек 11, 2009 2:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
локото са ни абонати няма страшно приятели сигорна 2 е тоя мач !!!! :twisted:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Дек 11, 2009 3:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща