трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не си правете илюзии че ВС ще си смени нрава и с оглед доброто ни представяне в последния месец няма да направи някой и друг трансфер.Силно се надявам това да е Ортега който така или иначе не е част от този отбор.Иначе най атрактивни на трансферния пазар май са Жуниор,Галин и Райс Мболи но не ми се мисли че можем да загубим и един от тримата.
|
Пон Дек 14, 2009 12:46 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
|
Пон Дек 14, 2009 2:05 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Viktor4o_Rs написа: Огромна глупост ще е да продадем Ду Бала и Ортега , особено Ду , който се разигра в последните мачове  А иначе Вили със сигурност иска Георги Христов , друг е въпросът , че той трудничко ще акостира при нас ; Христов по принцип не е лош футболист , но на Герена просто не можа да се наложи и този полусезон беше наистина трагичен  Ако Ду и Ортега бъдат продадени , оставаме с 3-ма нападатели само , което е супер малко  Ако вземем този бразилец Алберони обаче , май май наистина ще се наложи да продадем Ду 
Е нали каза, че този Алберони е подписал още в Петък със Славия ??? Или аз не съм разбрал правилно от проведеният разговор след мача в събота ? 
Пон Дек 14, 2009 2:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
service_crew написа: Viktor4o_Rs написа: Огромна глупост ще е да продадем Ду Бала и Ортега , особено Ду , който се разигра в последните мачове  А иначе Вили със сигурност иска Георги Христов , друг е въпросът , че той трудничко ще акостира при нас ; Христов по принцип не е лош футболист , но на Герена просто не можа да се наложи и този полусезон беше наистина трагичен  Ако Ду и Ортега бъдат продадени , оставаме с 3-ма нападатели само , което е супер малко  Ако вземем този бразилец Алберони обаче , май май наистина ще се наложи да продадем Ду  Е нали каза, че този Алберони е подписал още в Петък със Славия ??? Или аз не съм разбрал правилно от проведеният разговор след мача в събота ? 
Така каза, но аз все пак ще изчакам да дойде, за да съм сигурен , на думи отдавна не вярвам  Ако вземем и Дани Пеев плюс още 1-2 добри , ставаме бомба 
|
Пон Дек 14, 2009 3:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
София. Звездата на Пирин (Бл) Даниел Пеев подписа договор със Славия, съобщи столична агенция. За по-малкия брат на бившия национал Георги Пеев кандидат бе и "Левски".
Договорът на Дани изтичаше в края на сезона и поради тази причина босът на "орлетата" Николай Галчев склони да го продаде на "белите" срещу не чак толкова висока трансферна сума. Според непотвърдена информация става въпрос за 130 000 лв.
Дани Пеев е бил титуляр във всеки мач на Пирин за първенство , има 4 гола и 5 асистенции , 2 жълти картона
Айде честито 
|
Пон Дек 14, 2009 3:58 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Гледах го в някакво коментарно студио и ми стана изключително симпатичен. Духовит, остроумен... Пичага е. Дано и да играе добре.
|
Пон Дек 14, 2009 6:21 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Бразилецът, играл в Интер почва със Славия през януари
Бразилският футболист Франциско Алберони, който е играл за отборите на Интер и Барселона ще започне тренировки със Славия от първия ден на зимната подготовка. Както Гонг първи съобщи, полузащитникът ще е сред новите попълнения на „белите”, като в България го води мениджърът Джери Перейра.
Славия в момента е във ваканция, и Алберони ще се появи в началото на подготовката. „Белите” се събират на 11 януари 2010.
Алберони е на 25 години и е висок 177 см. Франциско започва професионалната си кариера в отбора на Васко да Гама през сезон 2002-2003. След това преминава в италианския гранд Интер, като има записани 10 мача с екипа на „нерадзурите”. В началото на престоя си в Италия той играе под наем и в Бреша.
След престоя си в Интер Алберони преминава в Барселона, където играе за втория отбор на каталунците. След това халфът се завръща във Васко да Гама, след което последователно облича екипите на Алавес и Лас Палмас.
През 2007 година Алберони играе за Ботафого, а през последната година и половина в отбори от долните дивизии на Бразилия.
Дани Пеев се разбра със Славия
Плеймейкърът на Пирин Даниел Пеев е договорил личните си условия със Славия, призна самият футболист пред Гонг.
Утре предстои последната среща между шефовете на двата отбора Николай Галчев и Венцислав Стефанов, но и двамата вече дадоха да се разбере, че са постигнали принципна договорка.
Контрактът на Дани Пеев с Пирин изтича през лятото на 2010 година и футболистът отказа да го поднови. Това е на практика последната възможност на шефовете на орлетата да го продадат.
За периода си в Благоевград Пеев вкара няколко много красиви попадения и спечели любовта на феновете на Пирин.
Пон Дек 14, 2009 8:03 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
и за това ли го взехме тоя помяр,дето още не е дошъл и иска в "Левски"...
Дани Пеев пред Novsport: Избрах Славия, но бих се радвал един ден да се върна на "Герена"
Договорих личните си условия със Славия, остава само президентите да се разберат за да премина на „Овча Купел”. Това заяви специално за Novsport.com футболистът на Пирин Даниел Пеев.
„Доколкото знам, утре ще има среща между Николай Галчев и президента на Славия Венци Стефанов, на която ще се уточни при какви условия мога да премина на „Овча Купел”. Интерес от страна на Славия има отдавна, аз съм си договорил личните условия, остава само президентите да се договорят”, призна Пеев.
„Вярно е, че към мен имаше интерес и от страна на "Левски". Това, което мога да кажа на този етап, е че съм много по-близо до „Овча Купел” отколкото до Герена”, каза още той.
„Доста са нещата, които наклониха везните в полза на Славия. На този етап обаче ще ги запазя за себе си. Когато му дойде времето, ще има доста неща, които ще споделя относно това, кои отбори са ме искали и защо съм избрал Славия”, загадъчно заяви Дани Пеев.
„Не мисля, че конкуренцията в столицата е по-голяма. И Пирин, и Славия притежават добри футболисти. Ако кажа, че това не ме засяга, ще е пълна лъжа. Нормално е в Славия да играят добри футболисти. Като му дойде времето, ще го мисля и ще се готвя. Който заслужава и който е в най-добра форма, той ще играе. На първо време искам да разбера какво ще става и къде ще играя, след това мога да говоря за амбиции”, отбеляза футболистът.
„Разбира се, че има шанс отново да играя в "Левски" – ако се представям добре и ако "Левски" покаже нужното уважение, което аз съм го показал към тях. Дори и сега да не отида на „Герена”, вярвам, че вратите за мен не са затворени. Там изкарах една много добра година, въпреки че не играех редовно. С всички съм останал в много добри отношения. Както видяхте, сега отново имам шанс да играя там. Дали ще се случи сега или след 5-10 години, няма значение. Винаги бих се радвал да се върна на „Герена” един ден”, завърши Дани Пеев.
ебати помяра
Пон Дек 14, 2009 8:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Xax , да забрави за говедата в близките 10 години  Тъпо изказване , но е добър играч , считам вече него и Алберони за 100 % сигурни , харесва ми , че се подсилваме в халфовата линия  Това значи , че един измежду Ду и Попара явно си заминава , и явно ще е Ду , колкото и да искам да го задържим 
|
Пон Дек 14, 2009 8:25 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Дек 14, 2009 9:07 pm |
|
 |
|