Okazah se predi niakolko sedmitsi v Etropole edin suboten sledobed. Okaza se, che igraeha s Belite Orli Pleven i reshih da ida do stadiona siakash predchuvstvaiki, che pak shte triabva da se idva tuk

Biah dosta vreme tam predi nachaloto na macha, daje s moia friend sleznahme na terena i si bihme po niakolko duzpi

predi samata zagriavka za macha ot dvata otbora. Tukmo izlizam ot terena i gledam vratrcheto im me vika ot daleche. Nemah idea kvo stava, gledam po edno vreme idva kum men i mi nosi kluchovete za kolata - beh zagubil v nakazatelnoto pole kato se beh hvurlil da spasiavam edna duzpa

. Evalata na picha, mislia che rezervnia (vratar) beshe

inache triabvashe da prekusvam macha da si trusia kluchovete

. Stadioncheto e koketno, samo shte vi kaja che imashe dva puti poveche hora ot kolkoto na Ovcha Kupel

, fakt gorchiv. Prilichno i simpatichno otborche. Daje i bilet ne iskaha

. Predi macha hapnah kebapche i kufte v bjufeta na stadiona, kjuftetata sa po-dobri, da znaete

za macha kato hodim. Po edno vreme doide Kano Kotsev (prezident, prezident) za macha da gleda ama predi tova sedna da gleda Cherno more v 4orbata v bjufeta i toi

. Visiat edni okacheni obuvki na Stoichkov tam s edni plakati. Vsichko e mnogo soc obstanovka

. Ta tva e s dve dumi obstanovkata tam, koito ne e hodil. Samo za istoriata - domakinite biha s 1:0. Za nashia mach mislia, che niama da imame problemi, no gorko ni ako pak podtsenim neshtata. 200-300 choveka triabva da se suberem pone. Che tam tselia grad/selo she se izsipe za seira. Puk na finala moje i 20,000-30,000 da se suberem. Aide Vesela Koleda na vsichko, zavurshihme sezona prilichno i s nadejdi.