Левскар написа:
По темата: Ами аз бих се нервил ако на Герена някаква групичка фенове на български отбор седят в нашия сектор. Особено, ако провокират.
За мача в събота конкретно ще кажа: а така, момци, съберете се, организирайте се, подкрепяйте! А аз...аз ще бъда от отсрещната страна. Така само ще помогнем на българския футбол.
Smeshno e che go kazvash. Tochno na macha minalia polusezon, az i oshte 2ma moi priateli otivame na macha.Ednoto ot momchetata jivee na 5-10 min ot gerena i reshava che kato si e v kvartala she si nosi shalche, "kvo shteli da mu napraviat" po negovi dumi. Az se opitah da mu obiasnia che ne e dobra ideia

ama toi ne slusha. Ne znam kak uspiahme da si kupim bileti i da si sitgnem do sektora bez da ni potrishat, moje bi zashtoto sreshtnah na 2 puti priateli levskari, s koito se razminahme. Kakto i da e. Kupihme si za B [V] sektor . Az iskah da sme v agitkata ama onia 2ta neznaino zashto ne iskaha. Moje bi zaradi po-dobria izgled kum terena. V tozi den se obedih za poreden put i okunchatelno kakvi seliani sa levskarite! Vlizame v sektor V i pochvame da slizame po stulbite i vednaga pochnaha da vikat "ei praseta , pederasi , evrei, charshafi" i ne znam kvo oshte i pochnaha da hvurliat semki po nas, nekvi trugnaha da stavat da ni biat ,a stava vapros za 30-40 godishni "maje"!!! Kakto i da e , policaite vidiaha kakvo stava i ni prevedoha do agitkata , kadeto sediahme do kraia na macha. Istinata e , che publikata na Levski sa prostaci v bukvalen smisul!!!