трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
хахах Господинов бил добър.. ахаХАхаха ебати подигравката

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 06, 2010 8:34 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
и срещу Пирин беше велик като ни закопа и срещу "Спартак" дет му вкарваха от 25 метра а срещу говедата излиза насран. . но примери много. . по-добре ще сме без него благодарни сме че се ОПИТА да допринесе и живи и здрави 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Сря Яну 06, 2010 9:43 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Стига бе хора ... вие искате всеки да е перфектен и да е най-добрия .. е не става.. Service_Crew е прав - - всеки футболист има добри и лоши моменти , не може през цялото време на кариерата си от приблизително 15 години и повече да е във върхова форма и да няма контузии примерно, които да му пречат на добрите изяви. Щом ни е 'осрал' срещу "Спартак",Миньор и другите то в такъв случай трябва да се махне целия отбор , и треньорите и дебелия да се махне абе всички и да се започне от начало само с класни футболисти , които не бъркат и 1 пас.. и като толкова много разбира - тоя бил слаб , на ония му били криви краката - нека ние отидем да играем вместо тях а не само да даваме акъл по форумите..
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
Последна промяна White Avalanche на Сря Яну 06, 2010 10:00 pm, променена общо 1 път
|
Сря Яну 06, 2010 9:55 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
данчо господинов нали щяха да го продават в израел
дано стане така и райс да си остане,за кво му е да ходи в терек
сигорно ще му плащат повече,пък и венци като види 1-2 милиона...
ще видим кво ще става
Сря Яну 06, 2010 9:59 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
White Avalanche написа: Стига бе хора ... вие искате всеки да е перфектен и да е най-добрия .. е не става.. Service_Crew е прав - - всеки футболист има добри и лоши моменти , не може през цялото време на кариерата си от приблизително 15 години и повече да е във върхова форма и да няма контузии примерно, които да му пречат на добрите изяви. Щом ни е 'осрал' срещу "Спартак",Миньор и другите то в такъв случай трябва да се махне целия отбор , и треньорите и дебелия да се махне абе всички и да се започне от начало само с класни футболисти , които не бъркат и 1 пас.. и като толкова много разбира - тоя бил слаб , на ония му били криви краката - нека ние отидем да играем вместо тях а не само да даваме акъл по форумите..
Един добър сезон в Нефтохимик още като беше млад.. 3-4 добри мача за нас в доста далъг период от време... е добър е
HaSSgesang забравил си и мача в Перник и още поне 3-4
Изхварлен от Нафтата, изхварлен от Литекс сега трябва и ние да си поправим грешката и да го махнем дори и Райс да си тръгне.
Отделно кащата и джипа едва ли от 2 000лв заплата ги е направил.. с Данчо Петков сигорно имат обща регистрация в Спортингбет 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 06, 2010 10:10 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
ауууу да гола от тъч . . даже на стадиона на мира бях на ЛАЙФ го видях. . 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Сря Яну 06, 2010 11:54 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Бебето гледа към Лаута
Халфът на Славия Асен Николов може да се завърне в родния Пловдив. Халфът със сигурност напуска Овча купел, което ще се хареса много на новия треньор на Локо (Пд) Наджи Шенсой. Бебето е големият любимец на Шенсой, който преди години го взе със себе си в Туран (Азербайджан). Точно азерски отбор е другият вариант за трансфер на Николов.
Славия със сигурност напускат още Милан Коприваров и Йордан Господинов. Вратарят беше пред трансфер в израелския Апоел (Рамат Ган), но съществува вероятност да премине в друг отбор от чужбина. На Коприваров също се търси чуждестранен клуб. Спряганият за трансфер Дидак Гонзалес със сигурност остава при белите, съобщи президентът на клуба Венцеслав Стефанов.
- Освен Коприваров, Николов и Господинов ще има и други напускащи. Някои ще бъдат продадени, а други преотстъпени - заяви за "7 дни спорт" Венци Стефанов.
добри новини 
Чет Яну 07, 2010 12:44 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Факт , е че Господинов последните сезони е доста слаб и Райс е с класи над него и мисля, че е изчерпан за нас , но ако продадат и Райс , и Господинов , на вратарския пост увисваме като прани гащи само с Емо Петров ... Много искам Мболи да остане при нас и Венци да не се полакоми да го продаде веднага , но аз на Дебелака му нямам вяра  Друго , което ме притеснява , е че доста от нападателите ни също се спрягат,че ще напускат ( Младенов , Ортега и Ду) , не бива да продаваме и тримата и да разчитаме на някакви бразилци , които щели да идват на проби
Между другото , Себастиан Сансони е подписал с Макаби (Петах Тиква) , така че отпада от сметките .
|
Чет Яну 07, 2010 12:52 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
И Господинов и Бебето изглеждат изчерпани за Славия а Младенов и Копи май въобще не трябваше да идват.Иначе ако не се лъжа май старшата възраст /които станаха шампиони/ имаха доста перспективен вратар.Между него и Емил Петров трябва да се избира бъдещия титуляр.
Последна промяна saract на Чет Яну 07, 2010 10:12 am, променена общо 1 път
|
Чет Яну 07, 2010 9:12 am |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Лично аз , а съм сигурен че много от нас се надяваме Райс да остане , защото от години не сме имали толкова класен вратар и ще е много жалко , ако го продадем ! За толкова кратко време той се представи уникално и заслужено се превърна в един от лидерите на отбора ! Разбира се когато играш добре , ще има и добри предложения , но искрено се надявам да го видя и през 2-рия полусезон още по-добър !

|
Чет Яну 07, 2010 10:06 am |
|
 |
|