трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
service_crew написа: Kijani написа: ...Само дано не гледаме през пролетта това недоразумение на вратата данчо господинов, по-добре емо петров май..
Много бързо забравихте каква добра серия имаше Данчо Господинов с 8 мача без допуснат гол ! И колко положения спаси при победата в Надежда !!! Смешен си с тва изказване за недоразумение , просто човека не е в тази форма , в която бе преди !!! 
Напълно съм съгласен с тебе, мисля че е доста неблагодарно по-горното мнение. Много бързо забравят тея хора бе, колко пъти ни спасява тоя човек! За мен Господинов си е класа. Що се отнася до Райс, за мен той е просто един голям късметлия без никакъв опит - 27 мача пред Господинов с над 200  Дано все пак не съм лош пророк и късмета на Райс продължава и през новия сезон!
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Чет Яну 07, 2010 12:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Чет Яну 07, 2010 12:41 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Времето ще покаже. Просто мразя неблагодарни хора, защото същите тия дето плюят сега по Господинов преди гласуваха за него и същите тия които сега възхваляват Райс след време няма да се поколебаят да го плюят когато сбърка, защото всеки има възходи и падения! Нали уж се определяме като най-интелигентните фенове, нека уважаваме играчите си и техните моментни състояния 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Чет Яну 07, 2010 1:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ами такива са феновете навсякъде по света и ние не можем да сме изключение от общото правило  Аз лично съм му благодарен на Господинов , но явно и той иска нещо ново , така че времето ще покаже наистина 
|
Чет Яну 07, 2010 1:24 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Славия се разделя с десет футболисти
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов е предоставил на президента на „белите” Венцислав Стефанов списък на футболистите, от които няма да има нужда през втория полусезон. В списъка фигурират имена на десет футболисти като по голямата част от тях ще бъдат преотстъпени в други клубове, а на някои от легионерите ще им бъдат търсени отбори в чужбина.
Засега от ръководството не желаят да назовават имена, като предпочитат първо да разговарят с футболистите.
По всяка вероятност ненужните играчи ще бъдат обявени на първата тренировка на отбора за новата година. Отборът се събира на 11 януари на стадион Славия.
На този етап новите футболисти в тима са двама - Даниел Пеев и Петър Димитров, които вчера парафираха с „белите” за три години.
Като сигурни нови попълнения се броят и Илия Илиев от Сливен и бразилецът Алберони.
Треньорският щаб продължава да търси футболист на поста централен защитник, като с неговото привличане селекцията на „белите” ще приключи.
Подготовка с първия отбор ще започнат и няколко юноши от школата на клуба
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Яну 07, 2010 2:18 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Споровете за това кой е по-добър измежду Господинов и Мболи са ненужни. И двамата са много класни вратари, особено като за нивото на българския шампионат. Емо Петров също е добър вратар, така че нямаме основание да се оплакваме от играчи на тази позиция. Поне засега. Надявам се да се разделим с Господинов през зимата и Райс да остане най-вече поради факта, че Данчо най-вероятно няма вече мотивация да играе за нас, тъй като е резерва, а и е на години. За него (а и за нас) би било най-добре да замине в чужбина. Райс в момента е номер едно в България и дано го задържим, но не се и съмнявам, че Дебелакът ще го шитне при първа възможност. Ще е крайно неприятно, ако се разделим и с двамата
Някой спомена и Николай Младенов, който стана републикански шампион с юношите старша възраст миналата година. Ако не се лъжа, той в момента играе в Сандански, но мисля, че няма договор с нас, така че не знам какви са шансовете да облече белия екип. Със сигурност би бил добър вариант за резерва, а и е наш юноша.
А относно информацията, че се разделяме с 10 човека - много съмнително ми се вижда. От една страна Вили казва, че ще ги маха, а от друга Дебелака казва, че няма да се правят радикални промени, което автоматично означава, че няма да се правят радикални промени  Плюс това е глупаво точно, когато е тръгнал отборът да се маха половината състав.
По мое мнение има няколко човека, на които трябва да им бъде показана вратата, но не са и чак 10 човека. По-скоро говорим за Коприваров, Яшар и ако успеем да пробутаме на някой Ортега и Александър Младенов ще бъде супер. Ако запазим всички останали и прибавим новите попълнения, поне на теория нещата изглеждат доста добре
Само да не загубим Ду, Жу, Галин или Дидак Родригес, защото нападението ни се върти около тях и Алберони и Тошко Колев. Мболи е ясен - половин отбор е.
|
Чет Яну 07, 2010 4:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Двама бразилци ще дойдат на проби в „Славия”. 22-годишният защитник Густаво де Оливейра и 23-годишният нападател Марсело Райс са играли през есента за шведския Кюнгсорс (III лига).
Техният съотборник Георги Кьосев, бивш футболист на ЦСКА, е препоръчал на Славия дуото.
Густаво Оливейра е юноша на Гремио, където е играл редом с Андерсон, настояща звезда на Манчестър Юнайтед.
Двойката бразилци пристигат в събота от Швеция и ще се включат от първата тренировка на белите която е насрочена за понеделник. Така бройката латино американци в състава на Славия става значителна. Договори с клуба имат Дубала и Жуниньо, а се очаква контракт с „белите” да подпише игралият за Интер и Барселона Франсиско Алберони.
Под нивото ми е да коментирам играчи от трета шведска дивизия  А искаме да гоним Ду и Ортега  Понеже обичам географията , поразрових се и открих , че едноименният град си е мегаполис - малко над 5000 жители  Днес играчи от Кюнгсорс , утре искаме бекче от Кинг Конг 
|
Чет Яну 07, 2010 8:13 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Никакъв критерии не трябва да бъде населението на едно градче!Ако имат талант ,то не пречи родното им място..Така мисля аз.Шведите са едни от най-голямите ми дразнители във футбола , но вечно ни пляскат с разлика.Нека дойдат на проби и ако имат талант да ги вземем 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Яну 07, 2010 9:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вили ще ги преслуша набързо.Ако не стават ще си ходят.
|
Чет Яну 07, 2010 9:28 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Райс Райс Райс Райс Райс Райс 
|
Чет Яну 07, 2010 10:41 pm |
|