трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Доста е глупаво да освобождаваме Меси, Кавдански и Дубала. Другите ок, но тези 3мата защо? Поредната трансферна глупост от страна на Венци, Вили и ко 
|
Пет Яну 08, 2010 12:35 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Чакайте има още 3 дена и ще видим кой, какво и защо! Сега всеки ден излиза новина, че ще гоним или продаваме някой!
Пет Яну 08, 2010 2:20 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ду трябва да си остане! ортега да се маха , да ходи в подуене да си целува емблемата

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Яну 08, 2010 2:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не вярвам Вили да махне Кавдански , та ние нямаме много централни защитници , по-добре да дадем под наем Стоян Георгиев ; за Попара не съм очаквал , но ако не му се играе при нас наистина явно ще си ходи ,а пък ако продадем и тримата спрягани Младенов , Ду и Ортега отпред ставаме много зле  Вили не е глупав човек , ще махне излишните само  Ще изчакаме в понеделник и ще разберем 
|
Пет Яну 08, 2010 3:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кавдански има място в отбора.А Попара като иска да си ходи.Няма да загубим нещо отчайващо много.
|
Пет Яну 08, 2010 3:14 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 -
Viktor4o_Rs написа: Не вярвам Вили да махне Кавдански , та ние нямаме много централни защитници , по-добре да дадем под наем Стоян Георгиев ; за Попара не съм очаквал , но ако не му се играе при нас наистина явно ще си ходи ,а пък ако продадем и тримата спрягани Младенов , Ду и Ортега отпред ставаме много зле  Вили не е глупав човек , ще махне излишните само  Ще изчакаме в понеделник и ще разберем 
смяташ че с Тошко и Жу отпреде сме зле?идва и Алберони,аз не мисля че ще сме зле,кажи ми един силен мач на Младенов,все пак няма как да имаме 6 нападатели,Ду направи 3 силни мача сега накрая,но е изключително непостоянен.Според мен от тия тримата Ортега трябва да остане,много бързо забравихте че той има доста голове и добри отигравания в Славия и за мен той е класа,квото и да стане никога няма да забравя неговия гол срещу свинчетата на армията когато поведохме и как издразни техните фенове.Попара ако се махне ще бъде добре за нас(НЕПОСТОЯНЕН)пак забравяме как го плюем от 1 година насам(заслужено) и са 3 мача направи 2 подавания и пак като Ду не може да го прежалиме.ЗАПОМНЕТЕ за Европа ни трябва класа и постоянство а не моментни проблясъци и постоянни контузий(за последната година и половина нямяме играч който да не е бил контузен)има още 2ма Яшар и Роби Петров,които нямат едно градивно отиграване.Друго ми е интересно,защо все говорите да се дава шанс на младите талантливи момчета от школата а искате да пращаме Стоянчо Георгиев под наем,има доста талант в него,а Галин Богданов ни беше най стабилния централен защитник тоя сезон.Централни защитници не ни трябват,но лично мое мнение е че задължително трябва да вземеме 1 десен защитник за конкуренция на Дяката,защото ако се контузи направо си немаме десин защитник,а тва за отбор който ще влиза в Европа е позорно,все пак не искаме да падаме от Борац Чачак  и един ляв защитник да заеме мястото на Роби.Нека не вървим по стъпките на животните да си пращаме талантите къде ли не и да взимаме на тяхно место некви туристи от чужбина.
|
Пет Яну 08, 2010 5:51 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Тоя Алберони всички го чакаме , ама май няма да го дочакаме ... никва яснота около него ...
Пет Яну 08, 2010 6:36 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 545f
как бе навсякъде по медиите пише че на 11 със сигурност почва
|
Пет Яну 08, 2010 7:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
White 1913 Power , смятам , че ще се съгласиш , че не можем да изкараме полусезона само с Тошко и Жу отпред , хубаво е да имаме поне 4-ма силни нападателя, тъй като има винаги контузии и наказани (Жу например е наказан за мача със Своге) ; и ако за Младенов съм съгласен да бъде продаден , Ду Бала не бива да ходи никъде , но Вили не го иска , още лятото му търсеха отбори  И причината май не е в това , че е непостоянен , а защото имал голяма заплата  Аз също , за разлика от много други , мисля че Ортега има място в отбора ни ; а за Алберони спокойно , ще си дойде на 11-ти , нали него ще гласим да ни е плеймейкър ... Факт е и това ,че по фланговете на защитата сме си зле и нямаме конкуренция 
|
Съб Яну 09, 2010 12:28 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
да вземем Котев ако се маха от чорбата в случай че Кавдански верно се маха. Иначе и Стийв и Галин Богданов и Стоян Георгиев па и бат Дана са си централни и стават. Меси и Мечев под наем да се обиграват има хляб мисля в тях, Ортега да целува синята емблема и чупка, Ду да остане - надъхан е , Копи аут, Яшар, може да му се даде и тоя полусезон някакъв шанс, ако не се възползва - вън .
Попара щом не му се играе да ходи да сърба в Канада някъде около Нюфаундленд попара .Нищо токлкова фатално не е , ако напусне, а пък освобождава 1 място за друг чужденец.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Яну 09, 2010 4:02 am |
|
 |
|