Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Е, извинявай, ама как искаш да ти говорят и да се държат с вас в подобна ситуация?
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пет Фев 25, 2005 5:12 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Дяков написа: Е, извинявай, ама как искаш да ти говорят и да се държат с вас в подобна ситуация?
Как искаш да се държат с вас, наистина?
Идваш на нашия стадион с шалче на отбора, който ни е противник и идваш в сектор, където седят наши. Какво искаш? Да си коментирате заедно мача ли???  Не бъди наивен!
Ултрас "В" сектор е по-луд и от "Б" сектор на моменти! Хайде не ми разправяй, че ако аз се изтърся с левскарско шалче във вашия сектор А няма да ме замерят със семки!
|
Пет Фев 25, 2005 5:26 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
E, izviniavai nie darjim li se s tiah taka v podobna situacia?!
Пет Фев 25, 2005 5:27 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Левскар написа: Дяков написа: Е, извинявай, ама как искаш да ти говорят и да се държат с вас в подобна ситуация? Как искаш да се държат с вас, наистина? Идваш на нашия стадион с шалче на отбора, който ни е противник и идваш в сектор, където седят наши. Какво искаш? Да си коментирате заедно мача ли???  Не бъди наивен! Ултрас "В" сектор е по-луд и от "Б" сектор на моменти! Хайде не ми разправяй, че ако аз се изтърся с левскарско шалче във вашия сектор А няма да ме замерят със семки!
Aide na bas!!! Aide ela utre v A sektor i az lichno shte sedna do teb i shte komentirame macha! S cska beshe sushtoto. Imashe pone 100 dushi s cherveni shalcheta v A sektor ,aide molia ti se! Ultras V sektor sa nai-goliamite smeshnici v BG!
Пет Фев 25, 2005 5:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Imashe pone 100 dushi s cherveni shalcheta v A......
aaaaaaa nai-mnogo 10-15 choveka koito viknaha edin-dva puti C*SKA e nomer 1 i tfa beshe.
|
Пет Фев 25, 2005 7:08 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Az sam vi kazal 4e utre neka si ima levskari are edin pat da ne gi psuvam  ta ako ima da si mal4at np ,no ako viknat kakto poludqvam na ma4ove s cska i levski 6te utidq i li4no 6te gi iznesa vsi4ki do edin tam kadeto trqbva da si stoqt !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Фев 25, 2005 7:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay Okocha написа: Imashe pone 100 dushi s cherveni shalcheta v A...... aaaaaaa nai-mnogo 10-15 choveka koito viknaha edin-dva puti C*SKA e nomer 1 i tfa beshe.
Znachi po tribunata s kozirkata beshe pulno. Predi da slezna v agitkata okolo mene imashe pone 2-3 grupichki ot po niakolko choveka deto se radvaha na vsiako polujenie na cska! Da ti napomnia li che ot A kum Б se beshe sformirala neshto kato mini agitka! 10-15 drug pat! 1/4 ot A sektor skachaha na golovete na cska!
Пет Фев 25, 2005 10:01 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
abe ne beshe bash taka ama aide nqma znachenie
|
Пет Фев 25, 2005 10:11 pm |
|
 |
geiarena_hooligan
Току що регистриран
Регистриран на: Съб Фев 26, 2005 11:11 am Мнения: 7 Местоположение: GayArena
|
Левскар написа: Дяков написа: Е, извинявай, ама как искаш да ти говорят и да се държат с вас в подобна ситуация? Как искаш да се държат с вас, наистина? Идваш на нашия стадион с шалче на отбора, който ни е противник и идваш в сектор, където седят наши. Какво искаш? Да си коментирате заедно мача ли???  Не бъди наивен! Ултрас "В" сектор е по-луд и от "Б" сектор на моменти! Хайде не ми разправяй, че ако аз се изтърся с левскарско шалче във вашия сектор А няма да ме замерят със семки!
Как наистина искаш да се държат с вас? Не сте попаднали на истински привърженици на отбора, не сте попаднали на гейарена хуул. Пак сте извадили късмет! 
_________________ MAKE LOVE NOT WAR!
|
Съб Фев 26, 2005 11:18 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
като агитка горе долу добре се представихме с големите знамена ленти добре беше само където говедата се бяха наместили пак в нашия сектор майка им деба и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГОВЕДАТА ДОКАЗАХА ЧЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯНИ !!!! ДОКАТО ТЕЧЕШЕ МИНУТА МЪЛЧАНИЕ РОГАТИТЕ ОТ СЕКТОР В ЗАПОЧНАХА ДА ВИКАТ !

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Фев 26, 2005 7:20 pm |
|
 |
|