трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
по-добре да вземат някое момче от школата вместо тая трагедия какалов 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Яну 16, 2010 12:47 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов: Алберони е с перфектна техника и е отличен защитник
Старши треньорът на Славия Вили Вуцов проведе занимание на един от терените в курортен комплекс Албена. Той е доволен от условията, предлагани както от хотелския комплекс в Златни Пясъци, така и от терените в Албена.
Вуцов не приема, че ще играе контроли, а според него Славия ще участва в учебни игри. Белите ще срещнат на 23 януари Шабла и на 26 януари Добруджа. На 30 януари Славия ще играе в София с "Марек".
„Важните контроли ще са в Анталия, заяви Вуцов. Те ще ни докарат до добър игрови ритъм и добра форма преди началото на пролетния дял. Тук, край морето, ние няма да играем контроли, а учебни игри. Те ще са за функционална подготовка, за каквато ще работим по време на лагера, за бързина, за скорост, за издръжливост, за пъргавина и за сила.”
Старши треньорът е убеден, че Славия не търси играчи „на килограм”, а такива, които ще повишат класата на отбора. С привличането на новите, според Вили, са взети желаните футболисти.
„Дай Боже тези, които взехме да се впишат по най-добрия начин в отбора, надява се Вуцов. Не е отпаднала възможността да си тръгнат 1-2 души и да привлечем още един двама нови. Ако вземем още някой, то ще е до броени дни. Илия Илиев все още не е дошъл. Чакаме да разтрогне със Сливен на Арбитража. Ние го искаме, а и той иска да дойде при нас.”
Вуцов много харесва най-новия бразилец Алберони. В него той е видял перфектна техника и добре научен футболист, който да играе във фаза защита.
Треньорът на Славия не е сигурен дали е правилно решението на БФС да се намали бройката на играещите у нас чужденци, извън Европейския съюз.
АЙ ВИЛИ 
Съб Яну 16, 2010 12:11 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Яну 16, 2010 1:04 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Славия подсилва Монтана
Славия даде втори футболист под наем в Монтана. Това е Радослав Димитров-Меси, преди него в тима пристигна и Симеон Мечев. Треньор на Монтана е кадърът на Славия Атанас Джамбазки, който ще следи изкъсо развитието на двамата.
Петьо Петров 7sport.net

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Яну 16, 2010 11:57 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
това е добре , бате Венци е уредил по тоя начин мисля поне 2 победи над Монтана от Монтана и Локо Мз.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Яну 17, 2010 2:18 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами още вторият кръг ще разберем в Мездра , а пък Монтана си идват на Овча купел и смятам , че ще си го вземем мача  Дано са се сетили да им сложат клаузи на преотстъпените да не могат да играят срещу нас , в противен случай ще са доста надъхани да се докажат на Вили и ще берем ядове 
|
Нед Яну 17, 2010 2:49 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!
Яшар - в Калиакра....търсят се отбори за Копи и Дениран....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Яну 18, 2010 10:40 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Вили Вуцов отпрати още един от Славия
Треньорът на Славия Вили Вуцов не спира да отпраща играчи от "Овча Купел". Джунейт Яшар е поредният футболист на "белите", който ще заиграе под наем в друг клуб, за да трупа опит, научи БЛИЦ.
23-годишният халф отново ще защитава екипа на Калиакра, където бе важна част от тима, когато наставник на каварненци бе именно Вили Вуцов.
Както е известно, в последните дни спецът прати под наем в други тимове Йордан Господинов и Мартин Кавдански - Локо (Мездра), Радослав Димитров-Меси и Симеон Мечев - Монтана. Отбори се търсят на Дениран Ортега и Милан Коприваров.
От няколко дни "белите" са на подготвителен лагер във Варна. Първата контрола на Славия за тази зима е на 23 януари - срещу Шабла. /БЛИЦ
Чудесна новина , ако е вярна  И Копи да бастисаме и ще е чудесно , мисля , че като цяло Вили маха тези , които трябва , макар че Ортега според мен има качества , но щом Вуцов така е преценил , нека е така  Надявам се Ду Бала да не бъде продаван , както и останалите ни важни играчи 
|
Пон Яну 18, 2010 2:21 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Аз мисля, че и Меси и Марто Кавдански имат място в отбора. А да даваш под наем един от вратарите си, при положение, че не е ясно дали титуляра ти на този пост ще остане в отбора е малко недомислено. Дано Райс остане и това не се окаже фатално.
|
Пон Яну 18, 2010 5:15 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
strange_affection написа: Аз мисля, че и Меси и Марто Кавдански имат място в отбора. А да даваш под наем един от вратарите си, при положение, че не е ясно дали титуляра ти на този пост ще остане в отбора е малко недомислено. Дано Райс остане и това не се окаже фатално.
И аз съм на мнение, че Кавдански и Меси требваше да продължат при нас ! Хубавото е че Яшар го върна обратно в Калиакра !!! 
Пон Яну 18, 2010 5:17 pm |
|
 |
|