трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Славчо Георгиевски ще продължи кариерата си в кипърския Етникос (Ахна)
Бившият полузащитник на Славия Славчо Георгиевски ще продължи кариерата си в кипърското първенство.
Той подписа договор за шест месеца с отбора от елитната дивизия Етникос (Ахна), след като договорът с корейския Улсан изтече и не беше подновен. В България освен за белите, македонецът Георгиевски е играл и за Вихрен (Сандански). Етникос (Ахна) заема 11-о място в класирането с 16 точки. Ако запази тази си позиция, тимът ще играе плейоф за оставане в групата.
"Доволен съм от предложените условия, оставам до юни. След това ще мисля дали ще подпиша удължаване на договора или ще търся други варианти, коментира 28-годишният Георгиевски, който изкара две години в Славия.
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Вто Яну 19, 2010 7:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия продава Господинов в Полша
Вратарят на Славия Йордан Господинов е пред трансфер в елитен полски отбор. След като почти сигурното преминаване на бившия №1 на Нафтекс в израелския Апоел (Рамат Ган) пропадна, агенти са се свързали лично с треньора на белите Вили Вуцов, за да искат подробности. Желанието на Господинов е да премине в чуждестранен тим, но ако това не стане до 1 февруари, той ще играе в Локомотив (Мз). Раздялата с Мартин Кавдански и Радослав Димитров Вуцов коментира по следния начин - Кавдански не пожела да продължи договора си с нас, а ние не караме никого насила да е в Славия. На Радо Димитров му дадохме голям шанс за изява, но той не се възползва. След един сезон го искам пак при нас, но нека първо се осъзнае.
Изостаналите с подготовката Тодор Колев и Павле Попара са все още в София и се подготвят индивидуално.
- Тошко Колев е на възстановителна процедура, включваща по 3 инжекции дневно. До ден-два го чакаме във Варна - коментира Вуцов.
|
Сря Яну 20, 2010 12:29 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 464
strange_affection написа: Роберт е ценен. Играч с опит, самочувствие и възможности. Трябва да остане. Има доста по-големи недоразумения в нашия отбор от него. А и така и така нямаме достатъчно алтернативи на беговете. Още по-малко стават с даването под наем на Дреновички и Меси.
това не го казвай на никой,ще ти се смеят много.На тоя пост нямаме и един стабиляга камоли някаква конкуренция.
|
Сря Яну 20, 2010 4:11 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: 464
White 1913 Power написа: strange_affection написа: Роберт е ценен. Играч с опит, самочувствие и възможности. Трябва да остане. Има доста по-големи недоразумения в нашия отбор от него. А и така и така нямаме достатъчно алтернативи на беговете. Още по-малко стават с даването под наем на Дреновички и Меси. това не го казвай на никой,ще ти се смеят много.На тоя пост нямаме и един стабиляга камоли някаква конкуренция.
E, добре. Каква е логиката? Както казваш - нямаме нито един стабилен и да махаме единствения, който поне има опит и самочувствие? За какво говорим? Кой да играе ляв бек? Вили ли?
|
Сря Яну 20, 2010 12:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов: На този етап не бих работил отново с Рабех
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов даде интервю за Гонг относно първия лагер на тима във Варна, където от няколко дни няма условия за провеждане на нормална подготовка: „Времето ни пообърка плановете но продължаваме да работим.”
Вчера, заради обилно падналият сняг, се наложи тренировката на отбора да се проведе по стълбите на хотела където са настанени белите.
„Не за пръв път провеждам такива занимания, даже според мен те са много полезни. Много съм доволен от бразилските футболисти, които са на пробен период”, каза Вуцов - „До този момент двамата се представят много добре и си личи, че са качествени играчи.”
„Много съм затруднен, защото нямаме свободна квота за състезатели извън ЕС, а и не бих се разделил и със сегашните си чужденци. Ако има добра оферта за някой, ще го пуснем, но аз държа на тях и ги искам в отбора.”
Относно търсения футболист за поста централен защитник, наставникът на белите сподели, че трудно може да се вземе нов играч, тъй като вече подготовката е започнала и едва ли ще се намери някой качествен състезател, който ще е без отбор на този етап.
„Преди лагера в Анталия може да се разделим с някой от наличните ни футболисти, но с всеки изминал ден шансовете наш играч да отиде в чужбина изглежда намаляват”, коментира наставникът.
На въпроса би ли работил отново с мароканския футболист на "Левски" Юсеф Рабех и ако не се стигне до трансфер на защитника в чужбина, би ли го привлякъл в Славия, Вуцов отговори с категорично отрицание:
„Той е много добър футболист но човешките му качества провалят на този етап и футболните му. Много трудно, да не кажа невъзможно, този човек може да вземе мерк,и за да направи някакъв контрол върху себе си и мисля, че тези неща в личния му живот много влияят и на играта му. Според мен, от ден на ден формата и качеството на играта му падат.
Наложително е да намерим нов централен защитник , иначе много лошо  Доста глупаво е , че Вуцов махна Кавдански , като нямаме заместник  Единият бразилец на проби играе точно на този пост , и Вили явно е доволен от него , но остава проблема с квотата извън ЕС ...
|
Сря Яну 20, 2010 5:37 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: 464
strange_affection написа: White 1913 Power написа: strange_affection написа: Роберт е ценен. Играч с опит, самочувствие и възможности. Трябва да остане. Има доста по-големи недоразумения в нашия отбор от него. А и така и така нямаме достатъчно алтернативи на беговете. Още по-малко стават с даването под наем на Дреновички и Меси. това не го казвай на никой,ще ти се смеят много.На тоя пост нямаме и един стабиляга камоли някаква конкуренция. E, добре. Каква е логиката? Както казваш - нямаме нито един стабилен и да махаме единствения, който поне има опит и самочувствие? За какво говорим? Кой да играе ляв бек? Вили ли?
Вече няколко сезона само той си играе на тая позиция и лично за мен не притежава нужната класа за отбор целящ се в челото.Преди доста години,когато беше в чорбата наистина играеше добре,но откакто е при нас не съм видял грам сигурна и градивна игра от него,а той вече е на години и ще става по-зле.Решението е нов и класен за българските стандарти играч.Интересно ще бъде да се направи анкета дали Роберт да остане или не.
|
Сря Яну 20, 2010 8:54 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Viktor4o_Rs написа: Вили Вуцов: На този етап не бих работил отново с Рабех Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов даде интервю за Гонг относно първия лагер на тима във Варна, където от няколко дни няма условия за провеждане на нормална подготовка: „Времето ни пообърка плановете но продължаваме да работим.” Вчера, заради обилно падналият сняг, се наложи тренировката на отбора да се проведе по стълбите на хотела където са настанени белите. „Не за пръв път провеждам такива занимания, даже според мен те са много полезни. Много съм доволен от бразилските футболисти, които са на пробен период”, каза Вуцов - „До този момент двамата се представят много добре и си личи, че са качествени играчи.” „Много съм затруднен, защото нямаме свободна квота за състезатели извън ЕС, а и не бих се разделил и със сегашните си чужденци. Ако има добра оферта за някой, ще го пуснем, но аз държа на тях и ги искам в отбора.” Относно търсения футболист за поста централен защитник, наставникът на белите сподели, че трудно може да се вземе нов играч, тъй като вече подготовката е започнала и едва ли ще се намери някой качествен състезател, който ще е без отбор на този етап. „Преди лагера в Анталия може да се разделим с някой от наличните ни футболисти, но с всеки изминал ден шансовете наш играч да отиде в чужбина изглежда намаляват”, коментира наставникът. На въпроса би ли работил отново с мароканския футболист на "Левски" Юсеф Рабех и ако не се стигне до трансфер на защитника в чужбина, би ли го привлякъл в Славия, Вуцов отговори с категорично отрицание: „Той е много добър футболист но човешките му качества провалят на този етап и футболните му. Много трудно, да не кажа невъзможно, този човек може да вземе мерк,и за да направи някакъв контрол върху себе си и мисля, че тези неща в личния му живот много влияят и на играта му. Според мен, от ден на ден формата и качеството на играта му падат. Наложително е да намерим нов централен защитник , иначе много лошо  Доста глупаво е , че Вуцов махна Кавдански , като нямаме заместник  Единият бразилец на проби играе точно на този пост , и Вили явно е доволен от него , но остава проблема с квотата извън ЕС ... Някъде май прочетох, че те си имат паспорти 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Яну 20, 2010 9:46 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 ee
Нямат.От тримата пристигнали бразилци само Алберони има.
|
Сря Яну 20, 2010 9:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е явно нямат , щом Вили казва , че няма свободни квоти  А за Роберт - на години е , няма техника , бавен , не се включва често в атака , единственият му плюс е това , че е опитен и знае къде да застане . Само че като нямаме кой да го замести , по-добре да седи - с него зле , без него по-зле 
|
Сря Яну 20, 2010 9:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бебето си уреди трансфер във Франция
Бившият играч на Славия Асен Николов ще играе във френското първенство. Бебето бе официално представен като ново попълнение на отбора от четвърта дивизия Льо Понте.
В страницата на скромния тим с гордост съобщават за кариерата на халфа в България, като отчитат и играта му в националния тим.
Отборът на Льо Понте е на трето място в четвърта френска дивизия. Новите турски собственици имат амбиции още този сезон тимът да спечели промоция в по-горната група.
|
Сря Яну 20, 2010 10:32 pm |
|
 |
|