Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 5:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 Трябва ли Дениран Ортега да остане в Славия? 

Анкетата свършва на Вто Фев 02, 2010 5:47 pm
ДА 44%  44%  [ 22 ]
НЕ 56%  56%  [ 28 ]
Общо гласове : 50

Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
НЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ АДЕБАЙОР :lol: haahah

Чет Яну 28, 2010 3:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АХхахаха

да си ходи в нигерия да си бере банани и да си мисли , че ще го вземат в националния , или да си отиде в подуене :D

The Rise of the poisoned Youth

Пет Яну 29, 2010 11:39 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Естествено, че е по - добре да остане. В няколкото мача, в които му дадоха шанс говедата, той игра на добро равнище. След това там нещата се разкапаха и далеч не може да бъдат правени каквито и да било изводи за формата на този или онзи играч. При нас беше достатъчно добър, а единственият му проблем е дисциплината и честите контузии. Ако ги изправи тези кривици, той би бил много полезен на отбора. Във всеки случай много по - полезен от Сашко Младенов, Копи и пр.
Ако говорим емоционално може да го пращаме за банани, портокали, мандарини, репи, но трезвият анализ на положението отпред след продажбата на Дубала (който с изключение на няколко мача на края на сезона си показваше форма като за дубъла), бавното възстановяване на Колев и наличието на гореспоменатите лица с неясен капацитет на възможностите, говори че Ортега е добре да остане, за да имаме адекватен партньор на Жуниор в атаката. Новите попълнения са толкова анонимни, че не ми вдъхват доверие поне докато не направят по 5-6 мача. Затова и не влизат в сметките.

Пет Яну 29, 2010 4:13 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
АМИН!

Пет Яну 29, 2010 5:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе гледах няколко мача на "Левски", в които игра Ортега (от ШЛ , от нашето първенство) и бих казал че не игра ВЪОБЩЕ на добро равнище... сега ние колкото и да говорим и да мислим дали да остане или не , не го решаваме ние това ;) Треньорският щаб го решава така че чакаме неговото решение :)

Пет Яну 29, 2010 6:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
White Avalanche написа:
Абе гледах няколко мача на "Левски", в които игра Ортега (от ШЛ , от нашето първенство) и бих казал че не игра ВЪОБЩЕ на добро равнище... сега ние колкото и да говорим и да мислим дали да остане или не , не го решаваме ние това ;) Треньорският щаб го решава така че чакаме неговото решение :)

Принципно си прав, ама май играеше повече дясно крило от колкото нападаел.

Пет Яну 29, 2010 6:50 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Лично аз смятам,че е по-добре Вили да му налее малко акъл в главата на Дениран и да остане в отбора!Колкото до това,че игал слабо в "Левски",само ще кажа без да претендирам,че съм накакъв висш футболен капацитете,че при говедата Ортега беше пускан като типичен таран тип Гонзо,а играч с бързината и техниката му трябваше да бъде пускан зад самите нападатели,за да играе по-свободно и да има повече пространство.Не ангажирам никой с мението си просто така мисля!

Пет Яну 29, 2010 6:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Така си е , "спецът" от Сърбия Ратко си го забиваше отпред на гюме , а там въобще не му е силата ... Да не говорим , че беше титуляр в максимум 3-4 мача , в останалите мачове го пускаха за по 10 минути :roll: Не го изкарвам , че е мегадобър , но говедата въобще не му дадоха време да се докаже, за разлика от търпението им към Жоро Христов примерно .

Пет Яну 29, 2010 7:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение !!!
Аз гласувах да остане !Има хляб в него....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пет Яну 29, 2010 7:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не ми харесва нахалството му, не съм расист и винаги мразя хора които подхождат расистки, но точно неговото поведение е расистко и нахално.
знаем за пиянските му изцепки -опетни името на Славия, после не ми харесва тук - абе сульо да не ти харесва повече в селото ти в Нигерия? в леWСки били расисти и затова незнам си какво ... а какво затова, че е черен и да го пускат и да го търпят ?
аре сега да почне от 0 да види какво е...да яде малко банани при всяка сбъркана топка и когато си докаже верноста тогава и ще му ръкопляскам..поне аз
а това с емблемата нямам думи, ще трябва да се извини на чист БГ език

Съб Яну 30, 2010 6:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4