Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 7:00 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Роби е 10 пъти по-добре от циганина!Може да няма спринт ,ама се пласира много добре!Последените мачове му тръгна играта и смятам ,че той е по-добрият вариант от "БГ" национала!Стигат ни толкова фуболисти на килограм от Чорбаспор и Говедоспор!Имаме си достатъчно.Роби е слаб ,но е по-добър от Лусио!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Яну 28, 2010 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия взима (хмм кой не сме писали...) Торес от Ливърпул.

Наставника Рафа Бенитес съобщи на сънародника си ,че заради слабата му игра няма да разчита повече на него.

blitz.bg

съчинение разсъждение - отличен 6

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Яну 28, 2010 8:59 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ahhahahaah A ТАКА!!!

Пет Яну 29, 2010 2:21 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Айде и Раян Бабел да пуска към Овча Купел :D :D :D

Пет Яну 29, 2010 12:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Няма да оставим нещата така, отиваме в съда. Лечков за какъв се мисли? Живеем в Абсурдистан, щом не можем да разтрогнем за по четири неполучени заплати и един транш. Егати държавата", гневеше се пред "Тема Спорт" Илия Илиев.

Той и още трима играчи на Сливен - Явор Въндев, Борислав Стойчев и Марко Марков, не можаха да разтрогнат договорите си по вина на клуба. "Щом Лечков решава вместо Арбитражния съд, направо да си носим молбите на него", коментира Явор Въндев, който бе пред завръщане в Локо Пд. Илия Илиев пък игра за Славия в контрола.

Още вчера си мислех , че Лечков със връзките си няма да допусне ей така да се махнат 4-ма футболисти без пари ; аман от крепостни феодали от типа на Лечков , Гриша Ганчев , Коце Маца и т.н. :evil:

Пет Яну 29, 2010 2:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Все си мисля че нашия ''любим'' дебелак е същият... Мислите ли че Льо Шиши ще пусне някой играч да си тръгне ей така и да не вземе пари за него... :lol:

Пет Яну 29, 2010 6:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Илиев: 4 месеца крихме, че не сме получавали пари, за да е чист Лечков

Неуспелият да разтрогне със Сливен Илия Илиев разкри, че в тима 4 месеца не са взимали заплати. На това не е била давана публичност, за да не се петни името на президента на тима Йордан Лечков, добави играчът пред "Дарик".

Освен Илиев, който в момента тренира със Славия, другите, които не успяха да разтрогнат с "войводите" по вина на клуба са Явор Въндев, Борислав Стойчев и Марко Марков.

„Много съм разочарован от това решение на Арбитражния съд. За четири заплати и един транш, който не съм си го получил от 10 юли, не знам за какво тогава трябва да претендира Лечков. Сега чета интервюто с Въндев и Лечков е казал, че Явор е вкарал само един гол и затова не си е получил заплатите. Какви са тия работи”, възмутен е Илия Илиев.

„Ако за 4 заплати и 1 транш не можеш да разтрогнеш договор, не знам за какво тогава можеш. Какво да правя в Сливен? Аз 4 месеца заплати не съм взел, да отида там, имам договор до юни, да седя още 5 месеца и да не получа пак заплати. Няма да стане. Няма да се върна в Сливен. Ще тренирам със Славия и това е, ще чакам.”

„Има вариант и да не играя 5 месеца, но да си търся правата до край. Мисля, че съм си в правото да претендирам за тези мои пари, които са ми по договор, по анекс и се чудя на Арбитражния съд какви мотиви са приели, за да не получим правото да разтрогнем по вина на клуба.”

„Ако се наложи, ще ходим на граждански съд с моя адвокат. Ще преценим как ще процедираме и се надявам да успеем. Имаме си документи черно на бяло, анекси и там да покажем как г-н Лечков и компанията около него управлява футбола в България и изобщо държавата.”

„Трябва да питате г-н Лечков защо не съм си взимал заплатата. В договорите не ни пишат колко гола или колко асистенции ще направиш за годината или за полусезон и мисля, че е смешно това да се твърди. Той ме е оценил на толкова пари, разбрали сме се. За това са договорите, да се спазват, както обича да казва г-н Лечков. Както той претендира за неговите пари от държавата, които не му превеждат в общината, така и ние искаме нашите пари.”

В Славия са твърдо зад мен. Ще видим какво ще направим. Много ме е яд, така изпускам и подготовката, не бях във Варна. Изоставам с подготовката, но ще си търся правата до край, мисля, че съм в правото си.

Не знам дали ще пътувам със Славия за Турция. Ще реша тези дни. Като се договаряхме с г-н Лечков, той ми каза, че криза няма да има, но явно е по-тежко положението в Сливен. За 5 месеца да вземеш половин заплата е страшна работа. Имаме семейства, деца, какво да им кажем на тези деца, като няма заплати. Те си искат децата и не можем да им го дадем, и е мъка.”

„Ние го криехме така 4 месеца по време на първенството, да не се шуми за това, да не се петни името на Лечков, но той си го заслужава сега в този момент. Станаха вече 5 месеца, а една заплата взехме, две половинки”, завъши Илиев.

Пет Яну 29, 2010 7:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Локо (Мездра) прибра и Милан Коприваров

Локомотив (Мездра) прибра поредния ненужен футболист в Славия. В понеделник към "железничарите" ще се присъедини Милан Коприваров, съобщиха специално за Novsport.com oт щаба на мездренчани.

По-рано тимът от "Овча Купел" преотстъпи на колегите си от Локомотив вратря Йордан Господинов и защитника Мартин Кавдански.

След края на есенния полусезон треньорът на Славия Вили Вуцов освободи Коприваров, който така и не успя да се наложи в най-стария столичен клуб след преминаването си от "Левски" през зимата на 2008 година.

Айде със здраве в Мездра :D

Пет Яну 29, 2010 8:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Утре бира на корем за всички!!! :D :D

Пет Яну 29, 2010 9:27 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Утре сички на контролата ей :D

Пет Яну 29, 2010 10:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 69  Следваща