Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 4:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Моя грешка. Ама тва им е тъпото на нашите журналя. Случайно да не напишат некоя подробност, трябва да им четем статойте с кристална топка... :)

Съб Яну 30, 2010 3:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вуцов: И сам да си играеш на шах, пак трябва да искаш да победиш
30 януари 2010 15:31 © Gong.bg

Наставникът Велислав Вуцов очаквано бе доволен от представянето на Славия в контролата срещу "Марек", спечелена с 6:2.

„Резултатът в контролите не ме интересува, въпреки че всеки един човек трябва да има желание за победа. Дори човек вкъщи шах да играе, трябва сам да иска да се победи”, каза Вуцов след проверката в Овча Купел.

„Имаше значително подобрение в два-три компонента на играта, които в миналия мач ни липсваха. Имаше повече скорост в атака, имаше поне с 10% повече агресия в защита, въпреки че там сме още далеч от истината. Поне в разиграването имаше доста повече смисъл и идея, пропуснахме доста положения.”

„Като влезем в първенството ще искаме да бием по-разумно, да побеждаваме с по-малко енергия, но сега в подготовката ме интересува как се готвят.”

Дубала заминава на 31-и за Армения, като отива в отбора на Стевица Кузмановски. Мисля, че там нещата са ясни. Държа да привлечем защитник. Тодор Колев навлиза в много добро кондиционно състояния. Той и Павле Попара могат да бъдат готови още за първия мач. Надявам се и Дениран Ортега да остане при нас.”

„Атанас Дреновички не слуша, казвам му едно, той прави друго. Дреновички има качества и прогресира, но днес игра на непривичен пост. Ако кажа след два гола и една-две асистенции, че не съм доволен от Радослав Рангелов, трябва да ми се смеете.”

„На този етап не мисля, че Валентин Илиев е вариант за Славия. Той е добър и скъп футболист, ако има възможност да го вземем, ще го вземем, но не е ставало на въпрос. Има вариант за друг футболист”, каза още треньорът на белите.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Яну 30, 2010 4:54 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Гола го вкара Иван Иванов - Юноша от школата. От новите на мен отлично впечатление ми направи Густаво ( така го наричаше Мболи).
Дюлгеров- много стабилен, разби всички атаки. Отпред имахме доста пропуски, но като цяло мача ми хареса. Славия този сезон разполага с голям потенциал , Вили ме изненада приятно с познанията си за футболната игра. Мисля ,че пролетния полусезон ще победим и "Левски" и ЦСКА.

Съб Яну 30, 2010 5:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Я разяснете кой е Густаво.

Съб Яну 30, 2010 6:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Я разяснете кой е Густаво.

Въпросният централен защитник - Густаво де Оливейра :) Интересно Вили Вуцов кого ли има предвид , че ще вземем - сигурно Томаш :roll: Овации за Ради Рангелов ,да продължава все така, дано се опази от контузии вече , защото е много кадърен футболист :!:

Съб Яну 30, 2010 6:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
от gong:

Славия победи "Марек" с 6:2 в контролна среща между двата отбора, играна на изкуствения терен на стадион „Славия” пред близо 300 зрители.

Още от самото началото на мача „белите” обсадиха вратата на дупничани и първият гол падна в 32-та минута, когато Жуниньо стреля под плонжа на Белчев за 1:0. 7 минути по-късно новото попълнение Петър Димитров със силен удар вкара за 2:0.

В 42-та минута "Марек" стигна до го чрез Данаилов, който реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Дреновички в наказателното поле.

Още в ответната атака пък Иван Иванов реализира трети гол за своя отбор и при резултат 3:1 завърши първото полувреме.

През втората част за Славия в игра влезе абсолютно нова единайсеторка, която също се справи добре. В 51-та минута добър пробив на Райс(хората ще си помислят, че вратарят прави пробиви по крилото) отдясно доведе до пас към Рангелов, който от границата на наказателното поле вкара четвърти гол за „белите”.

Малко по-късно Даниел Пеев пропусна да вкара от дузпа, след като прехвърли вратата на "Марек". Той се реваншира в 59-та минута, когато подаде към Рангелов и той реализира втория си гол в мача.

В 77-та минута "Марек" стигна до втори гол. Караканов центрира добре и намери Кралев, който стреля с глава във вратата на Емил Петров.

Крайният резултат бе оформен в самия край на мача, когато Соколов си отбеляза автогол за 6:2.

Изображение

Съб Яну 30, 2010 7:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Джеймииииии Бела легендоооооо :lol:
Последно Яшар или Алберони... :roll:
Ще мачкаме напролет...има потенциал в новите футбалери !

пс. и да дойдете на Хокея, вторник ще ни дават Купата след мач без значение с хокейния отбор на прасетата :lol: ! 19:30 наща си зала :D

Изображение
www.zone1913.com

Съб Яну 30, 2010 7:58 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ще мачкаме , имаме ли избор :D

Съб Яну 30, 2010 10:21 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Днес беше поня няколко пъти от сряда. Определено имаше повече идея в играта. И двете полувремена.

Първото добро впечатление направи Пепи Димитров - много добре игра, дано така и да му тръгне като цяло в Славия. Жуниор отново беше на познато добро ниво. Диди Родригес нещо и двете контроли не може да покаже всичко от себе си. Не знам, може и аз да съм се заблудил, но смятам, че той има много големи възможности. Дюлгеров отказа офанзивните халфове на "Марек", но те така и така нямаха никаква идея. Яшар се стара и игра прилично днес, за мое голямо учудване. Новият защитник Оливейра на няколко пъти се намеси решаващо - може и да се окаже удар. Все пак, не бива да се прибързва с оценките. Дреновички игра слабичко днес, беше се шашнал май. Иначе, споделям мнението на Вили, че Дреновички притежава много качества и има бъдеще пред себе си. Иван Иванов не ми хареса. Вкара доста случаен гол.

Второто започна много силно. Дани Пеев отново не ме впечатли с нещо кой знае какво, но все пак представянето му беше по-добро от предната контрола. Личи си, че има качества - бърз е, добър поглед над играта, силен и техничен удар. Надявам се да се окаже попадение в селекцията - със сигурност е милиони пъти по-добре от оново недоразумение Коприваров. Бразилецът на проби - Рейс ли какъв е - много слаб втори мач подред. Единствено пази топката добре. Но мисля, че качествата на Ортега са много по-големи. Алберони е много качествен - личи си и с просто око, че е играч. Раздава хубави, бързи пасове. Отиграва топката бързо, знае как да се пласира. Мисля, че в негово лице намерихме играч, който да организира играта във фаза защита. Нико Петров игра на прилично ниво. Той нямаше и кой знае каква работа. Защитата също. Най-хубавото през второто бяха пробивите от ляво на Ради Рангелов - страхотен мач за него. Ради ги разкъса просто - 2 гола, направи и дузпа! Дано да се опази от контузии и да направи хубава подготовка. Ако играе на такова ниво не мисля, че има спор кой трябва да е ляв халф-бек. Илийката игра, но не знам дали ще бъде при нас. То май никой не знае. :( Иван Здравков отново игра добре. Дано развитието му да продължава с умерени темпове. Ако това се случи - до 1-1,5 години ще имаме страхотен млад офанзивен халф.

Нед Яну 31, 2010 1:17 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов ръси бисери по време на мач на Славия

Не е ясно на кое място ще завърши Славия в края на сезона. Знае се със сигурност обаче, че край този отбор няма да е скучно.

Вчера треньорът Вили Вуцов нахъсваше "белите" за голове в контролата срещу "Марек" (6:2) с маркови лафове, пише "Труд". Стотина фенове изгледаха двубоя, радваха се на резултатната игра на своите и не спряха да се забавляват с вдъхновението на Вили. А той с огромен ентусиазъм окуражаваше, критикуваше, подвикваше - и то на няколко езика!

"Вамос, Жу", ехтеше всеки път, когато бразилският голаджия Жуниор поемеше топката. За справка - "вамос" значи "хайде" и "давай" на испански. Помогна - нападателят майсторски заби първия гол в мача.

"Муй форте, Густаво", следваше призив към централния защитник на проби Густаво де Оливейра. Лафът, значещ на италиано-испански "по-силно", бе придружен с отсечено движение с ръката от треньора. Ще рече: Чисти топката силно, а не я гали.

После пак напътствие към Жуниор да комбинира с халфовете, а не да търси индивидуална игра: "Пас а медио" (б.а. - подавай към халфовете).

Целият този лингвистичен урок се изнасяше на резервното игрище и ехото от виковете на Вили успяваха да заглушат хоровите песни на феновете. Вуцов не се успокои и за миг, сочеше, викаше, насърчаваше, пляскаше. Не може да не му се признае - отборът игра далеч по-добре и по-стегнато от първата контрола с ""Ботев"" (Криводол) преди 4 дни (0:0).Тогава треньорът засипа с критики поведението на футболистите.

"Еее, три пъти баща и майка - нареждаше Вуцов след фрапантен пропуск на новото попълнение Петър Димитров. - И тая няма да вкараш, и следващата... Но третата ще влезе!" Пророк - крилото заби втория гол в двубоя след два пропуска. Вили явно намира начини да стигне до главите и сърцата на играчите по най-директния път.

"Ти си за "Златна обувка", ако вкарваш всичко", майтапеше се треньорът пак с Димитров. Големият хит дойде след пропуска на Даниел Пеев от дузпа в средата на второто полувреме. Халфът опита артистично да прехвърли вратаря с "копване", но прати топката над гредата. "Оттук нататък ще биеш само аутове и тъчове", закани се полунашега треньорът.
:lol: :lol: :lol:

Нед Яну 31, 2010 3:56 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща