Зимна подготовка и контроли..
Автор |
Съобщение |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: ACAB написа: благо педала контузил 2ма наши Мери си приказките момченце.Говориш за Благой Георгиев.
за които завръщането в Славия беше крачка назад ли?
да ходи да се шиба с чеченците,ако искаш даже може да отидеш и ти да намажеш 
Съб Фев 06, 2010 8:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ACAB написа: saract написа: ACAB написа: благо педала контузил 2ма наши Мери си приказките момченце.Говориш за Благой Георгиев. за които завръщането в Славия беше крачка назад ли? да ходи да се шиба с чеченците,ако искаш даже може да отидеш и ти да намажеш 
Извинявай , ама говориш глупости в момента за човек , дал толкова много на клуба и съм сигурен, че и ти си скандирал името му  Да не говорим , че е контузил Емо и Дяката неволно ...
|
Съб Фев 06, 2010 8:21 pm |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
ACAB написа: да ходи да се шиба с чеченците,ако искаш даже може да отидеш и ти да намажеш 
Ти си олигофрен бе. Повечето ти мнения са само псувни и глупости.
|
Съб Фев 06, 2010 8:24 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
освен пари на венци не знам какво друго е дал
а,да,евала за гола дето заши на буферите
волно неволно контузил ги е
Съб Фев 06, 2010 8:24 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Абе хора не искам да казвам че Благо е слаб играч ама вие прекалявате и то доста.. вие го боготворите вече.. какво толкова е направил за 'успехите' на отбора в последните години? Вкарал е на цска или "Левски" или аз не помня ?! А тези мачове за вас значат всичко - победа над "Левски" или цска за това живеете имам чувството.. Само гола срещу локо в надежда дето вкара това е по стойностното..
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Фев 06, 2010 8:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Благой отбеляза за победата на Армията с 2:0 през 2002 г.Това че Славия нямаше успехи не е по негова вина и вие трябва добре да го знаете.Благой многократно е демонстрирал лоялност къв клуба.
|
Съб Фев 06, 2010 8:31 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
а,да,в мач там от плейофите ли беше от какво
и не е много лоялно да кажеш,че завръщането ти е било крачка назад
Съб Фев 06, 2010 8:35 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Благой при всички случаи заслужава много уважение от наша страна. Това е моето лично мнение. Благо е постоянен, почти винаги играе на ниво и е един от малкото, които нееднократно са се изказвали с необходимия респект към Славия.
Що се отнася до факта, че каза, че връщането му тук е крачка назад - нима не е така? По-добре ли щеше да бъде да излъже?
Стегнете се малко, защото на моменти сте смешни с изказванията си.
За няма и 6 месеца едно френско вратарче го направихте по-голям "герой" от наш собствен юноша, който е един от най-добрите български футболисти в момента. Срамота...
Последно - не съм голям фен на Благо, но това не означава, че трябва да го обиждам, защото без да иска е контузил 2ма наши играчи.
|
Съб Фев 06, 2010 8:57 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
И 10 от настоящия отбор да контузи - голям праз. Благо Георгиев, един е Благо Георгиев....
Да, аз го благотворя, нещо против, а? 
|
Съб Фев 06, 2010 9:28 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Благо е ЛЕГЕНДА ТОЧКА
Съб Фев 06, 2010 9:33 pm |
|