Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 10:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Темата е разделена по естетически причини. Тези, които искат да обсъждат конторилте да пишат тук, а тези, които ги занимава "демографската тематика" да си продължат там.

Нед Фев 07, 2010 1:44 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение жижя
Death_Squad написа:
White 1913 Power написа:
ACAB написа:
Цитат:
второ - някакъв задочен спор на хора , които явно нямат наистина досег с нещата, защото ако имаше би знаел как стоят реално. Бих ти казал бяла 1913 мощ , че тези деца както ти твърдиш, ако не бяха и ако не са, знаеш ли какво би било . Чоплене на семки, слушане цял мач на наставленията на Стратега и нито 1 посетено гостуване в провинцията. Да има много млади момчета, е и? Нима това не е радващо, защото преди си спомням как на стадиона имаше на 80% пенсионери и знаеш произлезлите от този факт анекдоти. За твое сведение , тези "деца" стоят зад кауза. Зад която явно ти седиш само като свидетел , според мен по-скоро непряк. Тези "деца" на 80 % от мачовете този сезон са присъствали. А един младеж на 16,преди няколко месеца навършени 17 , не е изпуснал мач този полусезон - 15 мача първенство , 2 за купа. Ти на колко беше? Ако ходенето на мач на любимия отбор е мерило за мъжественост , то той би бил 1000 пъти повече мъж от всеки човек в този форум, включая и от тебе.

:wink:

Вече няма ли какво да кажеш та заставаш зад чужди думи?
Май ти няма какво да отговориш на тези чужди думи ?

Вместо да ми пишеш лични съобщения , знаеш къде седят "децата" на стадиона идваш при тях и казваш кфо не е в ред.

нищо протев децата ти малумен ли си?чети осмислай и накрая пиши.Против дацата нямам нищо но против деца като теб имам и ти го казах а вече ако държиш да бъде лице в лице си дай телефончето щото знам че ти няма ми се обадиш
Май ти няма какво да отговориш на тези чужди думи ?-имам ама не се чувствам длъжен да отговарям на човек който явно не се чувства длъжен да чете и осмисля това което пиша!

Нед Фев 07, 2010 1:48 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Иначе за мача... Полезна контрола. Казват, че съдията бил в първи клас, ама дори и това ще има да ни се случва през пролетта, така че си е полезно да се отиграе и този елемент. Къчовете и тупаниците също ще ги има в изобилие из нивите напролет, така че и това е полезно. Дано да няма трайно контузени. Двама играчи са минали и през двата отбора - Илия Илиев и Благо Георгиев, дано не се стига до трета трансакция. Нито Вальо Илиев ни е необходим, нито пък ми се ще да продаваме някого.
Полезна проверка, да погледнем напред към следващата.

Нед Фев 07, 2010 1:48 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов вика, крещя, трещя и накрая не издържа...Благо Георгиев. В 75-ата минута на контролата Славия - Терек, наместникът на Исус вбесен от непрекъснатото боботене на Вуцата се провикна пред близо двестата зрители: "Айде мълкни бе, коментатор". Предводителят на Старата госпожа, който и без това беше в амок от съдийството на двубоя, направо превъртя: "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол". Благо не остана длъжен и с поредното: "Млъкни бе, смешко", се запъти към другия край на тъчлинията. Целият този диалог едва не задуши от смях зрителите, а босът на "белите" Венци Стефанов дори слезе на терена да овладява положението.

http://sportline.bg

Надявам се това да не е истина :wink: Доста голямо уважение имах към Благо!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Фев 07, 2010 1:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е това вече са типичните журналистически тъпотий които се пишат от някакви измислени медии

white 1913 power спри се вече на хората им писна от теб

Нед Фев 07, 2010 1:55 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
аре да шиба чалга курвите ИСУСА.. дебелия да си стяга травестита. . нещо си е помислил че е фанал господ за сасъда

Нед Фев 07, 2010 1:57 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
HaSSgesang написа:
аре да шиба чалга курвите ИСУСА.. дебелия да си стяга травестита. . нещо си е помислил че е фанал господ за сасъда

Айде по-спокойно с тона, пиши ги тия квалификации в другия форум.
Реално, дреме ми на фара какво мислят другите, ама мен лично ме дразниш с тия изказвания. За мен Благо е най-сърцатия футболист на "Славия", когото аз съм гледал наживо.

Чисто и просто ти казвам пак - по-спокойно!

Нед Фев 07, 2010 4:14 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение ei
Abe mai se zadava nekva burq, stiga ste se karali za gluposti be, samo zaplahi mejdu slavisti, tva sa izli6ni raboti, ne zabraviq te, 4e predivsi4ko Slavia e na purvo mqsto i tq e nad vsi4ki konflikti i sporove. Aide slojete krai na tiq izli6ni sporove!
Samo belite!

Нед Фев 07, 2010 8:07 am
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал

Мнение 
Вили нещо взе да експериментира с отбора, сменя постове, играта ни тръгна последните 15 минути ,пак ще тръгнем да гоним дивото.
Погрешно обиграва 35-36 годишни футболисти. Прави същата грешка като на миналата подготовка, затова загубихме първите мачове.
Състава тъкмо се изгради , да работи върху слабите ни постове, всички ги знаем кои са, а не да руши другите.

Нед Фев 07, 2010 12:08 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
slavist написа:
Вили нещо взе да експериментира с отбора, сменя постове, играта ни тръгна последните 15 минути ,пак ще тръгнем да гоним дивото.
Погрешно обиграва 35-36 годишни футболисти. Прави същата грешка като на миналата подготовка, затова загубихме първите мачове.
Състава тъкмо се изгради , да работи върху слабите ни постове, всички ги знаем кои са, а не да руши другите.

Има нещо вярно в думите ти.

Нед Фев 07, 2010 12:22 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Следваща