Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 10:15 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Айде по-спокойно с тона, пиши ги тия квалификации в другия форум.
Реално, дреме ми на фара какво мислят другите, ама мен лично ме дразниш с тия изказвания.

Слабо ме вълнува ТИ к`во мислиш и дали те засягам!Нито сметка съм тръгнал да търся на някой за т`ва ше си пиша к`вото искам в тоя форум 8)

Нед Фев 07, 2010 1:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А май беше по-добре да видиш какво стана на Стамфорд Бридж преди 40 минути. И как хората подкрепят играчите на любимия си клуб, изживяващи проблеми, сходни с този на Благо.

Нед Фев 07, 2010 7:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Когато на този форум нарекат Благой Георгиев педал нещо се обръща в мене.

Нед Фев 07, 2010 7:49 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
АМИН !

Нед Фев 07, 2010 8:32 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Значи от това,което видях по Ринг като кратък репортаж от мача сме се представили доста добре и сме създали доста голови положения на един от много приличните отбори в Руската Висша Лига,при това един от най-богатите може би!Явно тенденцията от есента да ни режат съдиите ще се запази и в подготвителните мачове :oops: !По-чиста дузпа от тези две,които не е отсъдил руснака беше само тая на Рендето срещу Сашо Младенов!(която пак не отсъдиха де:).Но все пак е хубаво,че създаваме голови положения,коеот много ни липсвше през есента!Според мен ни очакват хубави моменти пролетта!

Пон Фев 08, 2010 2:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Невероятно силната буря, която се разви по турската ривиера развали плановете за тазсутрешната тренировка на Славия.

По програма белите трябваше да имат две тренировки на терените, но заради започналата буря още от вчера е невъзможно да се излезе извън пределите на хотела.

Старши треньорът Велислав Вуцов отново заложи на изпитаната схема поради лошите метеорологични условия - ураганен вятър примесен с дъжд, футболистите му да катерят стълби.

До това наставникът прибягна и по време на първия подготвителен лагер във Варна заради обилния снеговалеж. За момента не се знае как ще протече планираната за деня втора тренировка като всичко зависи от времето. Ако дъждът спре и вятърът понамалее, тренировката ще бъде на един от терените в комплекса.

Пон Фев 08, 2010 2:50 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ГОЛЯМ ВИЛИ!! (в секъв смис. :D )

Пон Фев 08, 2010 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://video.ring.bg/multimedia/slaviya-terek-0-1.html

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Фев 08, 2010 4:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Александър Томаш: Проблемът на играчите е манталитетът

Футболистът на Славия Александър Томаш смята, че Славия може да се превърне в отбор, който да печели всеки един от своите двубои. Според него наставникът на балите Велислав Вуцов работи точно в тази посока, без да бъдат обременявани играчите със задължителни победи на всяка цена.

„Исках да продължа кариерата си в Гърция или Кипър, но не се получи. После се появи вариантът Славия и приех. Малко по-назад съм от отбора, но с времето всичко ще си дойде на място. На 24 декември играх последния си мач, затова ми трябва време, за да настигна отбора в подготовката”, сподели Томаш.

„Велислав Вуцов ми е треньор, аз съм футболист – дистанция трябва да има. На отбори като Черно море, Славия и Черноморец, които имат добри играчи, единственият проблем им е манталитетът. Славия винаги е бил отбор, който може да бие тимовете от първата тройка, но след това да загуби от последните в класирането, но Велислав Вуцов работи в тази посока. Най-прекият път това да се поправи – са победите”, добави играчът.

„Обременяването – победа на всяка цена, много пречи за българския футболист. Има голяма разлика между това дали играеш за един отбор или за "Левски" и ЦСКА, но ако се отърсиш от това нещо – няма да има проблеми. Четох тук много за Иван Иванов, за Иван Караджов - оставете момчетата да се развиват, ако те имат глави, ще се справят. За мен не е проблем в кой отбор ще играя. Важното е да се интегрирам в тима и когато има единомислие нещата ще се получат”, завърши Александър Томаш.

Пон Фев 08, 2010 7:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия пак тръгна по стълбите

Изображение

давайте момчета,още колко етажа останаха :D

Пон Фев 08, 2010 8:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 36  Следваща