Зимна подготовка и контроли..
Автор |
Съобщение |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Тоя Вили не спира да изумява  и в Анталия да му гледат сеира
|
Пон Фев 08, 2010 10:52 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Точно такъв като Вили ни трябва  и като няма др такъв.. него си го взехме 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Пон Фев 08, 2010 11:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия тича по стълбите
Вили Вуцов праща отбора на бегом до седмия етаж и обратно
Славия вече знае как да тренира, когато условията навън не го позволяват. Треньорът Велислав Вуцов намери спасение от бурята, която връхлетя Анталия вчера. Цяла нощ и цяла сутрин духа силен вятър, придружен от силен дъжд. Полетя дори ламариненият покрив на съседния базар. Футболистите не излязоха на терена, но тренировката не им бе спестена. Напротив - заниманието бе с двойни натоварвания.
- Бате Оги, измисли им някакви занимания - нареди Вуцов сутринта, когато стана ясно, че бурята ще остави белите в хотела.
- Само не ги карай да тичат навън, че вятърът ще отвее Пепи Димитров - пошегува се президентът Венцеслав Стефанов.
Навън никой не излезе, но затова пък футболистите станаха атракция за немските пенсионери в хотела.  Повече от час белите тичаха по стълбите - до седмия етаж и обратно. Натоварванията не свършиха само с това, предвидени бяха лицеви опори и набирания. С почуда гледаха и останалите два отбора, които делят един хотел със Славия - японският Санфрече и румънският Петролул. За белите обаче това не е нищо ново. Методът бе въведен по време на първия подготвителен лагер тази зима. Тогава играчите бяха принудени да тичат из "Грандхотел Варна", тъй като навън падна сняг.
|
Вто Фев 09, 2010 1:49 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Контролата на Славия с Карпати под въпрос
Лошото време в Анталия може да обърка плановете за подготовка на Славия, пише днес в. 7 дни спорт. По програма днес белите трябва да изиграят втората си контрола от лагера в Турция като съперник им е Карпати. Мачът е насрочен за 15,00 ч. в Белек, но ако бурята продължи той ще бъде отменен, пише още в. 7 дни спорт.
Вчера белите останаха в хотела, но продължиха да се готвят за предстоящия полусезон у нас. Проведената тренировка бе дори с двойни натоварвания. Повече от час белите тичаха по стълбите - до седмия етаж и обратно, пише още в. 7 дни спорт.
Заниманието не свърши само с това, предвидени бяха лицеви опори и набирания. За белите това не е нищо ново. Методът бе въведен по време на първия подготвителен лагер тази зима. Тогава играчите бяха принудени да тичат из "Грандхотел Варна", тъй като навън падна сняг, припомня в. 7 дни спорт.
|
Вто Фев 09, 2010 12:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
В Гонг са обявили съставите , така че контрола явно ще има  Тошко Колев е записан в резервите
Мболи - Томаш - Ренет - Й. Петков - Рангелов - Н.Петров - Илиев - Алберони - Пеев - Иванов - Жуниньо
|
Вто Фев 09, 2010 3:38 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вили нещо много взе да пуска Илия Илиев като титуляр.Първо той още не е не наш играм и второ е на 36.Да налага млади момчета.
|
Вто Фев 09, 2010 3:58 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: В Гонг са обявили съставите , така че контрола явно ще има  Тошко Колев е записан в резервите Мболи - Томаш - Ренет - Й. Петков - Рангелов - Н.Петров - Илиев - Алберони - Пеев - Иванов - Жуниньо
Това ми се струва като титулярен състав за пролетта. Може би само Ради Рангелов и Илия Илиев ще отстъпят места на Дяков и Попара. Това ми се вижда оптимум. Разбира се Тошко Колев, Ортега, Сашо Младенов, Пепи Димитров, испанчето и Дюлгеров също са опции, което е радващо. Струва ми се, че има доста конкуренция. Това ще е за добро 
|
Вто Фев 09, 2010 4:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
А защо не и Иван Здравков и Галин Богданов?
|
Вто Фев 09, 2010 4:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: А защо не и Иван Здравков и Галин Богданов?
Защото , ако наистина преследваме някакви цели ни трябват опитни играчи , а и тези двамата трудничко ще се преборят с конкуренцията , евентуално Богданов би играл при контузени или наказани в защитата ни  Апропо , повеждаме с 1:0 - Ренет 
|
Вто Фев 09, 2010 4:36 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
saract написа: А защо не и Иван Здравков и Галин Богданов?
Аз винаги съм бил и продължавам да съм много ЗА налагането на юноши, но в момента не ги виждам като конкурентноспособни на останалите играчи в отбора. Иван Здравков в първите 2 контроли показа много добра игра и съм сигурен, че има голям потенциал. Дано го развие. Същото се отнася и за Галин Богданов, на който ще му е изключително трудно да се бори с Данчо, Ренет, Роберт, Томаш и останалите играчи в защитата.
|
Вто Фев 09, 2010 4:45 pm |
|
 |
|