Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
danail stoychev написа: Никои нищо не казва за стадиона,ще слагат ли осветление?Започнчли ли са работа?
Още нещата са на етап документация и разрешителни.
Аз което знам е за началото на лятната подготовка да са готови .

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Дек 19, 2009 4:34 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
``Fanatic`1913`` написа: danail stoychev написа: Никои нищо не казва за стадиона,ще слагат ли осветление?Започнчли ли са работа? Още нещата са на етап документация и разрешителни. Аз което знам е за началото на лятната подготовка да са готови .
МЕРСИ ЗА ИНФОРМАЦИАТА ,ДАНО ДО ЛЯТОТО ГО НАПРАВАТ- САМО СЛАВИЯ.....
|
Нед Дек 20, 2009 1:00 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Цитат: Междувременно стана ясно, че в столичния клуб пък най-вероятно ще преразгледат проекта си за поставяне на осветление на стадиона. От една страна, в новите си изисквания УЕФА препоръчва осветлението да бъде поставено върху покрива на стадиона, а не на пилони. От друга страна пък има проблем с осигуряването на високоволтово захранване за рефлекторите.
Президентът на най-стария софийски клуб Венцислав Стефанов пък разглежда вариант за изграждането на общежитие за школата, което ще поеме децата, които не са от столицата. В момента момчетата, които не са от София, спят в хотел Славия, но тенденцията е бройката да се увеличава.
От sportni.bg
Чет Дек 24, 2009 2:23 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Това "преразгледа" директно значи НЯМА да прави осветление на стадиона. И това се казва едва днес, след като преди месеци беше споменато във форума като изискване? А за проблемите със захранването нямам думи, некъдърни мутри, започваш нещо без да знаеш как ще решиш основни неща...жалко за стадиона...
|
Чет Дек 24, 2009 5:14 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: Цитат: Междувременно стана ясно, че в столичния клуб пък най-вероятно ще преразгледат проекта си за поставяне на осветление на стадиона. От една страна, в новите си изисквания УЕФА препоръчва осветлението да бъде поставено върху покрива на стадиона, а не на пилони. От друга страна пък има проблем с осигуряването на високоволтово захранване за рефлекторите.
Президентът на най-стария софийски клуб Венцислав Стефанов пък разглежда вариант за изграждането на общежитие за школата, което ще поеме децата, които не са от столицата. В момента момчетата, които не са от София, спят в хотел Славия, но тенденцията е бройката да се увеличава. От sportni.bg ``Fanatic`1913`` написа: Студио Дерби, Венци live : Сегa предстои дa нaпрaвим осветление и по нaтaм други нещa по стaдионa... супер ама не баш Гледах цялото участие на Венци, качено в спортал и освен това по-горе в моя пост се указа, че е споменал и нещо друго. Новото (поне за мен) е, че освен 75% покрит стадион, УЕФА не иска вече да има осветление на 4 корпуса (пилони), а прожекторите да са по козирките. Какво излиза значи ? Ние ще прaвим осветление, което по проект е нa пилони.. следователно загробваме съоръжението дa не получи лиценз за десетки години напред. Ако съм прав.. то това е гавра.. и сасъд за Венци. Ако не съм.. то варианта според мен е.. УЕФА да прави компромиси за стaдиони с вече построени стълбове(може Венци за това да "бърза") и изискването да не ги "хване" . А пък защо Венци дa прaви всичко товa при положение, че самия отбор няма цел Европа. Станаха много неяснотите около тези лампи.... п.с. Дано не съсипе нашия дом

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Дек 24, 2009 7:47 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
Снимките са от деня на първата тренировка за 2010 година.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Фев 04, 2010 3:39 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Никакво инфо относно осветление?
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Фев 10, 2010 10:20 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
мизерийка си е .. трябва да се пипне малко. Никакви лампи няма да има не се вкарвайте в някакви филми 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Фев 10, 2010 10:25 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Трябва да бъдеш оптимист ,за да постигнеш нещо!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Фев 10, 2010 10:53 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Аз просто гледам реално на нещата  пък и си ми е добре така - пак си постигам желаното от мен 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Фев 10, 2010 11:01 pm |
|
 |
|