Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 1:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
След вчерашните скандали май всички мостове между двата отбора са изгорени.

Чет Фев 11, 2010 4:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Йордан Тодоров: Славия е вариант за мен

-Започнахте седма година в ЦСКА. Ще я завършите ли тук?
- Искате да ви кажа, че напускам и до следващата година да съм в устата на хората. Играл съм го този филм. Не крия, че искам трансфер. Но при добра оферта.
- Защо не отново в ЦСКА?
- Разбира се, че това би било прекрасно. За съжаление виждам, че трудно бих попадал в състава. Няма лошо - треньорът си има възгледи. Ние сме над 30 футболисти в момента в ЦСКА. Ясно е, че не всички ще играем. Имам договор и го изпълнявам. Раздавам се максимално в тренировките и чакам мача, за да чуя състава. Когато не съм вътре, не ми е приятно, но го приемам.
- Наистина ли "Славия" е вариант за вас?
- Имам мъжка уговорка с шефовете, че ще ме пуснат при интерес от чужбина или ако си уредя друг отбор в България. Имам ли желание да напусна, ще го направя. Не крия, че съм разговарял с Венцислав Стефанов. Той е прекрасен човек и знае кое е най-доброто за играчите. Заради него и треньора Велислав Вуцов "Славия" наистина е вариант за бъдещето ми.

Много се съмнявам , че бихме го взели предвид немалката заплата , която ще иска , освен това и буферите го искаха ; от друга страна Венци лисицата може да го прибере сега и лятото да го продаде изгодно , така че всичко е възможно :roll:

Чет Фев 11, 2010 9:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен ще е грешка да не го вземем, най-малкото заради парите от 1 бъдещ трансфер. Освен това къвто и да е прасето играе, центрира, вкарва и голове. Ако ще гоним нещо повече ни трябват и качествени, завършени играчи. Плюс това по-добре при нас от колкото при наши конкуренти.

Чет Фев 11, 2010 10:04 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Прав си, такива хора ни трябвт - да имат хъс и опит в големи мачове. Според мен и за него ще е грешка, ако не дойде. Доказано е вече, че сме най - добрият трамплин към чужбина - Венци не се лакоми да поставя неизпълними условия на чуждите клубове и същевременно извлича максимума от всеки трансфер. Така че за Тодоров ще е по - добре да се откаже от високата заплата срещу ангажимент от страна на Венци да му намери отбор в чужбина без високи финансови претенции.

Чет Фев 11, 2010 10:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
твърдо против тъча да идва при нас,като вкара ония две дузпи се радва като женски полов атрибут после при прасешката публика

Чет Фев 11, 2010 11:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ACAB написа:
твърдо против тъча да идва при нас,като вкара ония две дузпи се радва като женски полов атрибут после при прасешката публика

е да реве при нас ли ебасо
нормално да се радва, човека....защитава цветовете на клуба си!!

Пет Фев 12, 2010 1:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ACAB написа:

Много добър довод :lol:

Пет Фев 12, 2010 1:32 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://gong.bg/view_article.php?article_id=117971
Разминахме се с Валяо Илиев.

Пет Фев 12, 2010 11:48 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
направо след тъча да прибереме какалов... може и някой от обора. . не сме приют за бракувани прасета травестити и говеда

Пет Фев 12, 2010 12:57 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
HaSSgesang написа:
направо след тъча да прибереме какалов... може и някой от обора. . не сме приют за бракувани прасета травестити и говеда

Всъщост в това не виждам нещо кой знае колко лошо. Много голяма част от т.нар. "бракувани прасета травестити и говеда" са показвали добра игра и са били водещи фигури в отбора през годините. Така че не виждам нищо лошо в това. Сигурен съм, че Томаш ще помогне много на отбора с опит, качества и манталитет на победител. Същото се отнася и до Роберт, който, каквото и да се говори и пише, е добър вариант за ляв защитник. Явно повечето забравиха какво беше в лявата зона на защитата преди неговото идване.

Примерите са много. Сигурно мога да изброя поне 7-8 имена на прима виста.

В конкретния случай - Данчо Тодоров колкото може да помогне, толкова може и да нвреди. Последното се отнася най-вече до дисциплината и отношенията между футболисти, треньори и ръководсто. Известно е, че той винаги е част от скандалите в съблекалнята на прасетата, а и често прави абсурдни грешки. Като добавим към това и високите му финансови претенции, както и ужасно простия му манталитет - мисля, че не ни е необходим.

Пет Фев 12, 2010 5:41 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 69  Следваща