Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
White Avalanche написа: мизерийка си е .. трябва да се пипне малко. Никакви лампи няма да има не се вкарвайте в някакви филми 
Осветление ще се направи. Стига сте говорили глупости. Факт е, че в България, както повечето от вас знаят, по-бавно се издейства всичката документация, отколкото самото издигане на съоръженията.
Моето лично мнение е, че стадионът има далеч по-необходими неща от осветление. Далеч по-добре ще е, ако тези пари се инвестират за стягане на всички сектори, цялостна подмяна на седалките на целия стадион, изравняване на пространствата между козирката и трибуните в сектор А и още много други. Да не говорим, че с всичките тези пари за осветление ще може да се поддържа паркът зад сектор В, да се направят няколко нови каси за билети, няколко заведения, чрез които да има свежи приходи и т.н. Всичко това повече ще подобри съоръжението и базата около него, от колкото едно осветление, което ще си го ползваме за 3те смотани дербита и мачовете с Литекс. Дори и да се класираме за евротурнири и да се направи осветление - пак няма да играем на "Славия", защото останалата част от стадиона е в окаяно състояние.
|
Чет Фев 11, 2010 12:52 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Може за вас стадиона да е мизерия, но е личен и не сме му наематели като останалите отбори от България !!!
Чет Фев 11, 2010 2:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Както strange affection е написал , елементарни неща няма - удобни каси и нормални билети , нова и работеща уредба , електронно табло , повечко и чисти тоалетни - все неща , които не струват милиони ... Според мен рано или късно ще има осветление , не за друго , а защото Венци иска да прибира повече кинти от ТВ правата  Разбира се , не сме вътре в нещата и не знаем кога ще стане това , като знаем и бюрократичните процедури за елементарни неща , може и да се проточи , но ще има в крайна сметка 
|
Чет Фев 11, 2010 3:16 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
внуците на лампи ше гледат Славия нема как 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Чет Фев 11, 2010 3:24 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Седалки съм ви казал ,че Венци искаше да слага още като се правеше долната част на сектор 'А' с надписа 'славия' ,но какъв е смисъла като 3-4 пъти в годината ще бъдат чупени половината в сектор 'В' !?
Решението щеше да е ,ако още при монтирането на седалки под козирката бяха избрали по качествен модел (тип ст.Васил "Левски" да кажем).

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Фев 11, 2010 4:32 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: Може за вас стадиона да е мизерия, но е личен и не сме му наематели като останалите отбори от България !!!
Да това е хубаво, но мисля че и същевременно е тъжно, защото като собственици на съоражението за последните години ние нищо не сме направили по модернизирането му.
Подкрепям, горенаписаното от strange_affecction. Не може елементарни неща да няма на стадиона ни - тоалетни, уредба, табло итн. Според мен този милион който ще се вложи в осветлението би било по-добре да се пренаосчи в преструктуриране на секторите, на целия стадион са се сложат седалки, оправяне на козирка и защо не да се сложи на целия стадион козирка, но затова май ще трябва да продадем Райс, Жу и още някой  . Лично за мен нашия стадион се нуждае от спешно и задължително освежаване.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Фев 11, 2010 4:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13176 Местоположение: SOFIA
|
Стадионът и околностите му са една кочина, но донякъде оправдавам липсата на големи инвестиции с ниската възвръщаемост и символичната посещаемост на мачовете. Ето - ще се слага осветление, за да могат да се играят късни мачове и да се лапкат пари от телевизионните предавания. Само не мога да скрия учудването си, че нашият стадион има различни лицензи и че все пак е един от най-добрите в България. Това ме навежда на мисълта, че и държавата трябва да се намеси, за да може всичко да е тип топ.
|
Чет Фев 11, 2010 10:58 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
всички говорите за намеса на държавата....как?
хайде да разнищим този въпрос
дали стадиона ще има осветление или не мен не ме грее, след като ме е страх да доведа сина си на стадиона и да го оставя в тази кочина ...за да има публика едно от нещата е това съоръжението
но хайде да видим , ккаво трябвада направи държавата? пак ли нещо на подари на някой ? на вас нещо да са ви подарили?
|
Пет Фев 12, 2010 8:30 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13176 Местоположение: SOFIA
|
Държавната помощ може да се изразява и в рестриктивни мерки, в помощ за съблюдаване на елементарни хигиенни правила и пр.
|
Пет Фев 12, 2010 4:09 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
има наредба за спортни обекти и съоръжения, която общинските комисии я съблюдават
|
Пет Фев 12, 2010 8:25 pm |
|
 |
|