Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 9:59 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не че искам да съм ви контра, момчета, обаче не съм съгласен с вас.
Данчо Тодоров е един от най-класните футболисти в А група (ако въобще мога да ползвам такова определение за нашите ритнитопковци). Има дух на победител, а това ни е липсвало и ще ни липсва. Дори в един мач само да поведе момчетата - примерно на полуфинал или финал ще е добре дошло. Освен това не го е страх от Литекс, Локото и най-вече "Левски", а и ще скочи на чорбата. Лятото ще го разкараме и ще вземем някой лев щото е ясно, че няма да остане при нас. И двете страни са доволни. Пък дори и двама души да се заразят с неговия, а не с нашия манталитет ще е файда. Скандалджия е ама е свикнал да печели. А някои наши футболисти след мача отиват на пазара на Борово за доматки...разбирате ме на къде бия надявам се...

а освен Данчо може и нещо друго интересно да изпадне от Цецка:

http://www.sportal.bg/news.php?id=220991

Пет Фев 12, 2010 10:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Алберони: Славия може да спечели Купата и място в четворката

-Г-н Алберони, как се чувствате в Славия и какво е първото ви мнение за отбора?

-Чувствам се много добре, защото попаднаха в един доста организиран отбор. Всичко изглежда много точно и нямам съмнения, че престоят ми тук ще бъде добър. Ние футболистите трябва да се постараем да спечелим Купата на България и място в четворката на шампионата. Това би ни дало възможност да играем в турнирите на УЕФА. Всеки иска да стигне до такива мачове, разбира се няма да ни бъде никак лесно.

-Мнението ти за колоритния треньор на Славия Велислав Вуцов?

-Той е събрал доста футболисти и добър екип от треньори. Смятам, че поведението му е много интересно. Много добър с футболистите, а и смятам, че е човек с много приятели. Тези неща са много важни за футболистите и помагат много, когато се стигне до мачовете.

-Как ви се струват възможностите на Славия?

-Мисля, че това е отбор с големи възможности. Вече коментирах, че имаме добри позиции за Купата на България, а и в шампионата на страната ви. Купата обаче е една много трудна надпревара. Какво имам предвид? Може да допуснеш една загуба и всичко приключва. Смятам, че ние сме добър отбор и имаме всички сили да стигнем до финала. В първенството сме седми, но сме твърде близо до първите в класирането. Трябват ни две победи и сме при водачите. Това значи, че имаме добри позиции и в двата турнира.

-Какво знаете за българското първенство и отборите в него?

-Вече съм запознат със Славия, ЦСКА, "Левски" и Литекс. Тези отбори са и най-известните. Първенството е завързано. Играе се доста твърдо и малко по-спокойно като темпо. Първенството е стабилно и за мен е добре да играя в България. Това може да ми отвори доста врати за други места. От Славия мога да отида в Русия, Италия, Англия или Германия. Ако се представя добре в България, мога да стигна и до по-силно първенство.

-Тук в България има доста бразилски футболисти, вече имате ли приятели сред тях?

-Да, да така е. Познавам се с Мишел Платини и с Жуниньо, който ми е съотборник. Той ми е от голяма полза в момента, защото е близо до мен. Срещу Мишел Платини съм играл в Бразилия и се знаем. Това преимущество, защото имаш колеги, които говорят езика ти. Има с кой да излезеш, за вечеряш, да хапнете някъде. Ще завържа доста запознанства и с българи, което е интересно.

-Вие сте бивш футболист на Барселона и Интер, защо не успяхте да направите кариера там?

-Тези неща са малко комплицирани. Изпатих си от агенти и мениджъри. Те ми казваха едни неща, а когато заминавах за някъде се получаваше нещо различно. Бях много малък, твърде млад, за да се справям с подобни неща. Бях млад и исках да се прибера в моя дом, исках да си бъда в Бразилия. Вече главата ми е на мястото си и знам, какво искам от футбола. Сега съм по-подготвен. Искам пак да стигна до някое силно първенство. Говоря за Италия, Испания, Англия. Сега смятам, че съм обграден от точни хора и трябва да постигна много. Сигурен съм в това, което ви казвам.

Пет Фев 12, 2010 10:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Коста Янев е ебати играча :!: Но за тая зима според мен това беше с трансферите.Поне с пристигащите :?

Пет Фев 12, 2010 10:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хаха , не им се връзвайте на Спортал - едва ли е верен този списък ; реално само за Тодоров има някакъв шанс ,и то ако разтрогне ; другите или не ни трябват , или са нереални цели :)

Пет Фев 12, 2010 10:52 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение hgsh
makaveli написа:
Данчо Тодоров е един от най-класните футболисти в А група (ако въобще мога да ползвам такова определение за нашите ритнитопковци). Има дух на победител, а това ни е липсвало и ще ни липсва. Дори в един мач само да поведе момчетата - примерно на полуфинал или финал ще е добре дошло. Освен това не го е страх от Литекс, Локото и най-вече "Левски", а и ще скочи на чорбата. Лятото ще го разкараме и ще вземем някой лев щото е ясно, че няма да остане при нас. И двете страни са доволни. Пък дори и двама души да се заразят с неговия, а не с нашия манталитет ще е файда. Скандалджия е ама е свикнал да печели. А някои наши футболисти след мача отиват на пазара на Борово за доматки...разбирате ме на къде бия надявам се...

Че имали отбор,който да се страхува от локото. :D

Пет Фев 12, 2010 11:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: hgsh
White 1913 Power написа:
makaveli написа:

ако сме обективни локото последните години си вярват и бият....поради неможенето на българските "футболисти" и това е достатъчно. Освен това с Камбуров и Генков сега няма да са никак лесен противник

Пет Фев 12, 2010 11:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: hgsh
White 1913 Power написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Когат' в надежда дойдемеее, дойдемеее :lol:

Съб Фев 13, 2010 12:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Развод по сметка с трима играчи

Ръководството на ЦСКА ще предложи прекратяване на договорите по взаимно съгласие на трима от най-опитните си футболисти. Става въпрос за Кирил Котев, Йордан Тодоров и Владимир Манчев, които не попадат в сметките на треньора Йоан Андоне. Триото ще се срещне с шефовете на червените Димитър Борисов и Иво Иванов утре, за да обсъди тази възможност.
Контрактът на Котев изтича през лятото и ако бъде освободен още сега, най-вероятно ще се завърне в бившия си тим Локомотив (Пд). Оферта за защитника имаше от румънския Васлуй, но футболистът не пожела да премине в клуба на Станислав Генчев и Живко Миланов. Йордан Тодоров е желан от Славия, като това потвърди самият треньор на белите Велислав Вуцов. Бъдещето на Владимир Манчев остава неясно.

Съб Фев 13, 2010 12:53 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Ние тука си говориме кой искаме и кой не, обаче Венци е на съвсем друго мнение:) Четох едно интервю на Вальо Илиев в което казва, че е имал една единствена оферта от Румъния...пък тук го спрягаха за нас, пък много пари искал и тн.т

Съб Фев 13, 2010 10:53 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Мочалин футболист на Славия за 2 години
© Gong.bg

Изкаралият едноседмичен пробен период в отбора на Славия Павел Мочалин бе харесан от спортно-техническия екип на клуба и ръководството на отбора му предложи двугодишен договор.

Мениджърът на Мочалин бе в хотела на белите и уточниха всички детайли с президента на Славия Венцислав Стефанов.

Юношата на Зенит Санкт Петербург е централен бранител. Той играе в контролите срещу Терек, Карпати Лвов и Анжи Махачкала

С това селекцията в Славия е на 99% приключена, тъй като старши треньорът Велислав Вуцов искаше футболист точно на този пост.

Русначето взима квотата на Ду Бала!Остава да не продаваме никой и ще ни чака щастлива пролет.....

Съб Фев 13, 2010 12:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 69  Следваща