трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
Gangsta
Луд за връзване
|
Четох едно изкарване на Вили след като се върнаха, че е голяма групата и ще освободи още 2-3...с Дидак стават точно 3ма..лошото е, че наистина оставаме без нападатели..
|
Пет Фев 19, 2010 12:14 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
SaKrAnTo 1913 написа: По всяка вероятност още един футболист ще последва съдбата на Младенов. Испанецът Дидак Гонзалес също не влиза в плановете на треньора и е въпрос на време да бъде освободен. Гонзалес дойде в тима от Овча купел в средата на есенния полусезон и стана първият испанец, вкарал гол в родният шампионат. Ибериецът донесе трите точки за Славия в мача срещу Миньор Перник като отбеляза единственото попадение.
gong.bg
Бесен съм !
Не бързай преди да е факт, това са слухове все още.
|
Пет Фев 19, 2010 12:22 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
ЙЕССССССССССС САШЕТО ГО НЯМА 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Фев 19, 2010 1:07 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Не искам да влизам в спор с други слависти относно състава, просто да ги накарам да погледнат и от друг ъгъл, относно освободените.
Какво точно ви притеснява, че са ги освободили последните трима ? Да не би Младенов да изигра запомнящи се мачове, да не би да дигна нивото на отбора- целия сезон е с шина на коляното, явно има проблем, който не му позволява да играе на ниво. Стоян Георгиев - същата ситуация. Испанецът-нали ще се съгласите, че ако губим някое дерби, не той ще е човека, който ще влезе като смяна и ще обърне нещата.
Ама оставали сме без смени? Е то това равностойни смени ли са, нали всички във форума искаме де се развиват и играчите от школата- миналата година бяха шапиони, значи са сред най-добрите при връстниците си.
Имаме около 18 мача този сезон, може и по-малко /имам предвид ако изхвърлят "Ботев", да не си помислите друго  /, взехме два халфа, който вероятно са добри за ниското ни ниво /Пеев и Алберони/, освободиха се играчи, който бяха пълнен пълнеж, просто това беше правилно според мен. Имаме ли добри халфове /това е проблема на българския футбол си мисля/ хич и не се притеснявайте за тъй нареченото ни "нападение и защита", в средата ще проличи разликат в наша полза и от там и в мача.
|
Пет Фев 19, 2010 2:06 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Vlado написа: Не искам да влизам в спор с други слависти относно състава, просто да ги накарам да погледнат и от друг ъгъл, относно освободените. Какво точно ви притеснява, че са ги освободили последните трима ? Да не би Младенов да изигра запомнящи се мачове, да не би да дигна нивото на отбора- целия сезон е с шина на коляното, явно има проблем, който не му позволява да играе на ниво. Стоян Георгиев - същата ситуация. Испанецът-нали ще се съгласите, че ако губим някое дерби, не той ще е човека, който ще влезе като смяна и ще обърне нещата. Ама оставали сме без смени? Е то това равностойни смени ли са, нали всички във форума искаме де се развиват и играчите от школата- миналата година бяха шапиони, значи са сред най-добрите при връстниците си. Имаме около 18 мача този сезон, може и по-малко /имам предвид ако изхвърлят "Ботев", да не си помислите друго  /, взехме два халфа, който вероятно са добри за ниското ни ниво /Пеев и Алберони/, освободиха се играчи, който бяха пълнен пълнеж, просто това беше правилно според мен. Имаме ли добри халфове /това е проблема на българския футбол си мисля/ хич и не се притеснявайте за тъй нареченото ни "нападение и защита", в средата ще проличи разликат в наша полза и от там и в мача.
добър пост
Пет Фев 19, 2010 2:17 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Vlado написа: Не искам да влизам в спор с други слависти относно състава, просто да ги накарам да погледнат и от друг ъгъл, относно освободените. Какво точно ви притеснява, че са ги освободили последните трима ? Да не би Младенов да изигра запомнящи се мачове, да не би да дигна нивото на отбора- целия сезон е с шина на коляното, явно има проблем, който не му позволява да играе на ниво. Стоян Георгиев - същата ситуация. Испанецът-нали ще се съгласите, че ако губим някое дерби, не той ще е човека, който ще влезе като смяна и ще обърне нещата. Ама оставали сме без смени? Е то това равностойни смени ли са, нали всички във форума искаме де се развиват и играчите от школата- миналата година бяха шапиони, значи са сред най-добрите при връстниците си. Имаме около 18 мача този сезон, може и по-малко /имам предвид ако изхвърлят "Ботев", да не си помислите друго  /, взехме два халфа, който вероятно са добри за ниското ни ниво /Пеев и Алберони/, освободиха се играчи, който бяха пълнен пълнеж, просто това беше правилно според мен. Имаме ли добри халфове /това е проблема на българския футбол си мисля/ хич и не се притеснявайте за тъй нареченото ни "нападение и защита", в средата ще проличи разликат в наша полза и от там и в мача.
много точно
по-добре Иван Здравков да се налага вместо Сашо Младенов, който или ще се контузи или ще бие фал в тъч.
Дидак, очаквах повече, според мен може да го оставим още поне до пролетта.
Супер сме си, все си мисля че ще вземем някой допълнително.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Фев 19, 2010 2:28 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз лично критикувам не това ,че са освободени , а времето , в което се прави това - 1 седмица преди началото на полусезона , не беше ли по-нормално да ги махнем още след приключването на есенния полусезон ? Защо тогава пътуваха за Анталия , като сега ги освобождаваме ? Мисля, че повечето сме недоволни от това , че оставаме с прекалено малък ресурс в нападение - ето Жу е наказан за Своге , ами ако недай си Боже сега в събота някой от Черноморец контузи Тошко Колев ,който дори не е възстановен изцяло, какъв ще го дървим после ?
Съгласен съм с теб , махнахме доста хора , които бяха пълнеж и действително в халфовата линия сме добре , имаме възможност за ротация . Нужно ли беше да продаваме Ду Бала е също основателен въпрос , приемам че Младенов е слаб , а Ортега не му се е играело тук - ОК , но Ду защо ? Не виждам как ще изкараме само с 3 нападателя , при условие че Пепи Димитров дори не е чист нападател ... В центъра на защитата също имаме проблеми , тъй като 35-годишният Данчо Петков получава често контузии , но там поне Томаш и Бобъра могат да помагат . Без качествена резервна скамейка в този убийствен цикъл просто няма как да стане , това е моето мнение . Сетете се през есента как преди всеки мач имахме минимум по 3-4 контузени човека , а сега ще е още по-зле даже ...
И аз се кефя на юношите ни , но те няма да ни измъкнат във мачове с прасета , говеда , люляци , моряци , акули и буфери - сами чухте , че Вуцов казва , че не са готови още ... Трябват си опитни и доказани футболисти , ако ще гоним някакви цели действително
Извод : Не се ли подсилим спешно с поне двама нови и прилични играчи - един централен защитник и един нападател (които не знам откъде ще ги намерим) , ще имаме огромни проблеми със окомплектоването на състава - това е сигурно !
|
Пет Фев 19, 2010 2:38 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Извод : Не се ли подсилим спешно с поне двама нови и прилични играчи - един централен защитник и един нападател (които не знам откъде ще ги намерим) , ще имаме огромни проблеми със окомплектоването на състава - това е сигурно !
взимаме Чаво и Качаманов и сме готови 
|
Пет Фев 19, 2010 7:50 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
и аз не искам да се заяждам ама кога в последните 12-13 години който и да било от наще футболисти е измъквал мач на "Левски", Цска и т.н.
Освободените играчи си бяха пълнеж и въобще не трябва да съжаляваме. Истина е обаче, че трябваше да бъдат разкарани в началото и с отбора да се готвят младите момчета. Ор друга страна на изгонените им беше даден шанс да се докажат, че могат и искат да играят за славия на високо ниво...уви не се получи.
Доколкото знам имаме и трима юношески национали, които не бяха в Турция, но могат да попълват групата за мачовете.
Да говорим за убийствен цикъл на фона на Англия примерно е смешно...убийствен цикъл може да има само при напудрените им фусти
Лошото е, че наще треньори не могат да водят правилна подготовка за да издържат момчетата на смешните 15 мача пък били те и сряда- събота.
Извод - едва ли ще вземем нещо свястно до началото на сезона. То ние качествени футболисти и в началото нямаше как да вземем щото струват пари, а политиката ни си я знаем...да се надяваме на Данчо тъча (за Котев мисля, че и 1% шанс няма) макар че времето си тече...
Колкото до нападението - С Жу, Тошко и Пепи Димитров сме пушки. Подсивлани от Галин Ивнов и Дани Пеев нещата изглеждат много прилични...имаме халфове, може да има ротация, а пък и Славия никога не е играла с 3ма нападатели в мач 
|
Пет Фев 19, 2010 10:34 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Сашенцето още като дойде при нас си каза, че идва да подържа форма и да израства !  Ама как, бате, като не се раздаваш и се пазиш някой да не ти стъпи на петичката. Дидак и той има един финт и не е нищо особено - имаме си юноши на неговото ниво. Всичко друго, което беше освободено беше само баластра, от която се освободихме, за да политнем нагоре .
Единствено съжалявам за Ду, ама нали дебелият и той търбух храни и не се стърпя на едно добро предложение.
|
Пет Фев 19, 2010 1:09 pm |
|
 |
|