Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 2:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
2:0 срещу силните Черноморец звучи много добре , а и сме играли без Ренет ,Алберони и Попара , които са си важни играчи за нас :wink: Нямах възможност да присъствам днес , но на Своге - жив-умрял съм там , дано сме много :!:
А НИЕ СМЕ БЕЛИТЕЕЕЕЕЕЕ 8)

Съб Фев 20, 2010 5:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Черноморец са ни абонати :twisted:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Фев 20, 2010 7:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Доволен съм от подготовката и най - вече от избора на съперници за контролните срещи - започнахме срещу съперници за разгрявка, в Анталия срещнахме корави отбори от нашата черга ( такива вероятно ще ни прати жребия за евротурнирите, ако се класираме) и накрая се проверихме срещу един от основните ни конкуренти, с когото играем чак в последната фаза на шампионата и няма какво толкова да се предпазваме от разузнаване и пр. В контролите имаше всичко - твърда игра, победи, загуби, желание за изява и дори прекратяване на мач а ла Лафчис.

Нед Фев 21, 2010 12:14 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Емил Петров сваля пластмасовия ботуш утре

Вратарят на Славия Емил Петров ще свали утре пластмасовия ботуш, който обездвижва десния му крак. Превенцията се налага заради травма, която той получи в глезена по време на лагера на отбора в Анталия. Тогава Петров контузи десния си крак, но въпреки паузата, която му беше дадена, глезенът му продължава да събира течност. "От три дни нося тази пластмасова обезопасителна шина и вероятно утре ще я сваля. Тъй като нямам болки, ще се опитам да вляза в пълноценните тренировки на отбора веднага, обясни за БТА Емил Петров. Съжалявам само, че не започнах тези възстановителни процедури веднага в Турция. Даже не се налага и интервенция с игла. Но утре трябва вече да съм по екип.

Петров направи няколко добри мача по време на зимната пауза, но най-вероятно и през пролетта ще остане резерва на французина Райс Мболи. Младият Мболи се превърна в основна фигура в Славия, а в края на 2009-а година беше определен и за най-добър на своя пост в А група.

Нед Фев 21, 2010 7:11 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Илийката най-силен вчера! Не знам дали е зараади мотивация или просто си го може човекът. Игра на превъзходно ниво. Черноморец слаби като цяло. Краси Балъков нищо не е направил явно - пълни са с някакви анонимни чужденци, подкрепени от не кой знае колко стойностни български играчи.

Нашите ми харесаха. Първото като че ли беше по-слабо. Хубаво впечатление ми направи освен Илиев и Пепи Димитров. Новото попълнение игра с много хъс, определено има бързина и добра скоростна техника. Томаш игра много добре отзад. Игра централен, на мястото на Стив, като предполагам, че по принцип ще играе ляв. Роберт игра добре, същото се отнася и за Данчо Петков. Дяката стабилен като цяло. Дани Пеев за пореден път не впечатли с нищо. Дано започне да се разиграва вече. Второто влязоха Тодор, Галин и Яшар, които постепенно раздвижиха играта отпред. Дюлгеров влезе на мястото на Бобъра и направи силно второ полувреме. Много борба хвърли и открадна доста топки. С Алберони, Стив и Попара нещата ще изглеждат още по-добре мисля. :)

Нед Фев 21, 2010 7:57 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 526
Нико игра много добре.Много черна работа свърши и беше безгрешен.

Нед Фев 21, 2010 8:33 pm
Профил
Познат

Мнение 
важното е,че бихме и показахме на Черноморец,какво е Славия.......

Пон Фев 22, 2010 2:18 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Дюлгеров е с класи над Н.Петров,трябва да е титуляр

Пон Фев 22, 2010 1:57 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Супер мач беше в събота , наще показаха ,че 2-рия полусезон ще играят само за победа :)

Пон Фев 22, 2010 5:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Помощник треньорът на Славия Асен Букарев заяви, че отборът не е готов да спечели медал, но може да вземе такъв.

„В българския футбол са трудно приложими нещата, които видях в Манчестър Юнайтед. Не сме дорасли за много от нещата, които видях там. Изкарах 10 дни там. Наглед нищо не се работи, а се постигнат невероятни резултати. Тренировките са много по-елементарни и не толкова натоварващи на пръв поглед. Нещата изглеждат много по-лежерно, а цялата работа на сър Алекс Фъргюсън се върши от неговите помощници. Тук се работи под пара, но резултатите са слаби. Три пъти се видях със сър Алекс Фъргюсън и поговорихме. Той се занимава с всичко в клуба. Замесен е във всяко едно решение”, коментира Букарев пред "Дарик".

„Без него не може да се реши нищо. Неговата дума е закон. Най-голямото ми желание е да се приближим към тези институции.Отидох в Манчестър благодарение на топлата връзка между Венци Стефанов и клуба. Познава се и със сър Алекс Фъргюсън. Ръководните фактори в "Левски" и ЦСКА се месеха много в работата на футболистите. Комфортът в Славия е добър. Благодарим на ръководството, че в момента се работи много спокойно. Славия е един от големите български отбори и му приляга да играе в евротурнирите”, добави асистентът на Велислав Вуцов в Славия.

„Има поставени цели и това предизвика напрежение в играчите през първия полусезон. Целта на треньорското ръководство е да тушира това напрежение. Аз съм разочарован от решението на БФС за Илия Илиев. Надявам се, че такива неща ще спрат да се случват в България. Щастлив съм от това, което правя. Надявам се да съм жив и здрав и да постигна целите си. Първа ми е да дам най-доброто от себе си в Славия и да спечелим купата на България. На Запад случайни неща няма. "Ботев" трябваше да бъде изваден още в началото на сезона, а не сега. И не е само "Ботев" отборът, който няма място в А група”, сподели помощник треньорът на Славия.

„Продължаваме да практикуваме футбол подобен на този от Африка. Базата на Манчестър Юнайтед включва около 25 игрища. Това е едно огромно тревно пространство и се разграфява според нуждите на първия отбор. 16 игрища са само за академията. Славия не е готов за медалите, но защо да не ги вземем. Отбор не се прави за шест месеца или една година. Има отбори с много по-добра организация и с по-добро лоби. Не сме готови, но защо да не спечелим място в евротурнирите. В Славия има много добри млади футболисти. Това са много трудолюбиви млади момчета, които са скромни и с времето ще растат нагоре, защото това не може да стане за една година”, каза още Асен Букарев.

Чет Фев 25, 2010 12:42 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36