Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 12:51 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аре стига па вие , аре стига сме взимали куцо и сакато от арбитражи и разпадащите се отбори

Пон Фев 22, 2010 12:40 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Що бе :wink: :?: Като почне ремонт на стадиона тоя Сингбо ще е идеален :lol:

Пон Фев 22, 2010 12:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е Локомотив (Пловдив) в момента далеч не са разпадащ се отбор , направиха добра селекция :wink: Ако Вили има в предвид нещо по-добро , нека го вземем , аз просто давам предложения ... Kакво пречеше ние да вземем Котев и Тодоров , които не са супер футболисти , но за А група щяха да ни свършат работа ; вместо това Венци се направи на велик и вика : "Ние да не сме еди-какво си" ... Сега трябва да стискаме палци Йордан Петков да е винаги здрав , че иначе зле .. Не претендирам да съм голям разбирач , но вижте кои имаме за централни защитници :
-Йордан Петков - на 35 години, не може вечно на него да се разчита , добър , но често се контузва , да не бъда лош пророк , но съм сигурен, че пак ще получи контузия през полусезона
-Стив Ренет - също често е контузен , аут за първите мачове
-Александър Томаш - приемаме, че е добро попълнение, дано му уредят навреме жълтата карта
-Галин Богданов, Кирил Огнянов - добри млади момчета , но ще се налагат постепенно , нямат нужната рутина за решаващите мачове
-Бобъра евентуално - също добър , но възрастен играч , едва ли ще играе още дълго време , а и силата му е в халфовата линия по-скоро или по бековете

Самият Вуцов каза , че ни е нужен нов играч на този пост , а този Сингбо е здрав и борбен футболист , доколкото съм го гледал , естествено прави характерните за африканците магарии де :roll:
Виждате , че не са почнали мачовете , а вече имаме проблеми със окомплектоването на състава , и ако срещу Своге това не е фатално, срещу по-сериозните отбори няма да ни се размине . Същото се отнася и за нападателите ни , където да, имаме 3 много класни играча , но все някой ще се контузи или ще е наказан , така че мисля, че Борислав Хазуров също би ни свършил работа :) Впрочем при условие , че не си доволен и ще гониш Младенов , какво пречеше да се поогледаме примерно и за Георги Чиликов ,след като разтрогна с Черноморец и да изпреварим Докото ? В халфовата линия нямам никакви забележки , там наистина имаме много опции 8)
Никого не ангажирам с мнението си , а и не вярвам да вземем тези играчи , но просто така мисля :D Въпреки тези критики от моя страна , смятам , че като цяло направихме добра селекция и ще сме доста по-силни през пролетта :) Много се кефя на Вили и хъса му , но мисля , че и критиките не бива да бъдат спестявани , когато са основателни :) Абе само Славия и това е , всички на мача със Своге :!: :!:

Пон Фев 22, 2010 1:05 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
По принцип съм съгласен с теб, но нито тези от Локо Пд, нито Чиликов щяха да вдигнат с нещо нивото. Само ще взимат заплати (Чиликов е такова дърво, че да му плащаш заплата си е чисто престъпление) и ще търкат пейката. Ако се наложи за няколко мача да влезе някой на пожар нека са юношите. Оказва се, че ако бяхме задържали Кавдански и Дубала нямаше да има никакви притеснения сега. В грешка ли съм?

Вили нищо кой знае какво не е направил. Единственият му плюс засега е, че всички играят и се борят до край. В никакъв случай не го подценявам, но и в никакъв случай не го надценявам. Всеки треньор в Славия, с малко изключения, има подобен добър период. Да видим сега с новите попълнения дали ще успее наистина да постигне нещо.

Дубала и Кавдански са играчи, за които ще си бием главите, че сме изпуснали. Дори и сега се усеща, че ще ни липсват.

Пон Фев 22, 2010 1:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Съгласен съм като цяло , само за Кавдански работата е там , че не е искал да си подновява договора ,който изтича лятото и това донякъде оправдава защо не е при нас .Друг е въпроса уместно ли беше да го махаме , като нямаме големи алтернативи на поста му ... А за Ду Бала мисля , че никой няма обяснение защо беше нужно да бъде продаван , то всъщност е ясно де, защото Венци пак трябва да прибере кинти и да ходи да кара ски :evil: Иначе за никой друг от освободените не бива да съжаляваме , правилно бяха махнати :wink: То и там е проблема, защото когато гониш над 10 човека , е хубаво да вземеш и заместници , нали така :P Впрочем ще видиш , че Чилика ще вкарва често за буферите , не го подценявайте толкова :)

Пон Фев 22, 2010 3:33 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
http://ring.bg/multimedija/football-bg- ... itrov.html

Пон Фев 22, 2010 8:32 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Дано този полусезон и Славия да триумфира с победа над "Левски"

Пон Фев 22, 2010 8:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия
Нови: Петър Димитров (Берое), Франсиско Алберони (Де Кашиаш), Даниел Пеев (Пирин), Александър Томаш (ФК Баку), Стефано Кунчев (Локомотив Мз), Илия Илиев (Сливен)

Напуснали: Мартин Кавдански, Милан Коприваров, Йордан Господинов (Локомотив Мз), Дениран Ортега, Дубала (Банантс), Радослав Димитров, Симеон Мечев (Монтана), Стоян Георгиев ("Спартак" Вн), Асен Николов, Александър Младенов

6 нови
10 махнати някой са под наем

Вто Фев 23, 2010 12:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Неприятно впечатление прави че се разделихме с трима нападетели -Дубала,Ортега и Младенов а привлякохме само един.Петър Димитров който при това далеч не е чист нападател а по скоро крило или флангови полузащитник.

Вто Фев 23, 2010 11:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гонзо се върна в Славия

Комисия мотае Илия Илиев, Сашо Младенов отива при брат си в Своге

Нападателят Николай Вълев-Гонзо се завърна в Славия. Вчера той се появи на едноименния стадион и се очаква в най-скоро време да се включи в тренировките на отбора. Както е известно, Гонзо от Търговище бе привлечен от „белите" точно преди година. След само 6 месеца в „Овча купел" той премина под наем за половин година в азербайджанския Симурк. Не е изключено договорът на Вълев със Славия да бъде прекратен по взаимна договореност и той да продължи кариерата си в друг клуб. Към този момент нападатели търси тимът на Пирин. Все пак е възможно Гонзо да остане при „белите", тъй като лидерът на отбора Тодор Колев все още не е напълно възстановен, а по този начин единственият чист нападател на тима остава бразилецът Жуниньо.Вчера пък правната комисия продължи да се мотае по случая с Илия Илиев. Договорът на халфа със Сливен е прекратен, но от въпросната комисия мълчат със становището. Вчера плъзна любопитен слух, че напусналият Славия Александър Младенов може да се озове в Спортист (Своге), където играе брат му Стойчо. Вариант пред Сашо е и Пирин. Защитникът Стоян Георгиев, който се появяваше изключително рядко с белия екип, се завърна в "Спартак" (Вн).

Във всички случаи по-добре Вълев да си остане при нас , ще си е резерва , ако и него изгоним , ще е безумие при условие , че нямаме нападатели . Дано си оправим административните проблеми с Томаш и Илийката до мача със Своге :!:

Вто Фев 23, 2010 4:06 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 69  Следваща