Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 12:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Славия - Спортист Своге 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Алберони/Галин/Пепи те ще помагат за нападението , но отзад ни трябва поне още 1 защитник!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Фев 24, 2010 2:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов маскира Алберони

Бразилският футболист на Славия Франсиско Алберони ще сложи маска на лицето си, която да предпазва наранения му нос. Халфът получи фрактура на носа по време на последната контрола на „белите” срещу сръбския ОФК Београд по време на втория лагер в Турция.

Кариоката бе откаран в турска клиника, където бе гипсиран. Вчера Алберони свали гипса и днес ще му бъде поставена маска, с която да тренира.

Самият футболист се чувства добре и е готов да запише дебют в българското първенство. Последната дума обаче ще има старши треньорът на тима Велислав Вуцов. Ако наставникът реши, че Алберони му е нужен за първия мач срещу Спортист Своге, кариоката ще излезе с маска на терена.

Както беше казано и по-горе , засипани сме с кадрови проблеми - Жу и Нико Петров наказани , Стив Ренет контузен , казусът с Илийката продължава , жълтата карта на Томаш не знам дали е дошла , Алберони с маска ,невъзстановени на 100 % Тошко Колев и Павле Попара , Галин Иванов и той беше контузен , въобще много много проблеми пред Вили :( Затова и говорим , че трябваше малко по-дълга резервна скамейка да имаме , сезонът дори не е започнал още , а отсъстващите са много ...

Сря Фев 24, 2010 6:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стига сте умували кой ще играе кой не ! Ако ще и с юношите да излезем тия своге са пътници ! Имаме си достатъчно футболисти, а с тия писаници, че нямаме централни направо ще ме скъсате, то половината отбор са само централни защитници ама нямаме нали ! Друг е проблема - защо се обиграва и се вкарва в състава футболист, който не е наша собственост и след като се знае к'ва е курвенската практика на бфс ? Не че няма да се справим и без Илийката ама ... тъпа работа точно преди началото на сезона да ни го дръпнат !

Сря Фев 24, 2010 8:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не е съвсем така , 7-8 играча са това ; тия Своге не забравяйте, че ни взеха точка , подценим ли съперник , ще си патим сериозно ... За Илийката иначе съм съгласен , явно Венци е подценил връзките на сливенския наркоман в БФС :evil: Само че правото е на наша страна , дано скоро има някакво развитие по въпроса 8)

Сря Фев 24, 2010 9:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
правото е на наша страна

....е на хартия, докато се приложат съдебните решения....... август е септември......

Чет Фев 25, 2010 12:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Maни , мани , запознавал съм се със септември вече аз , да ти се похваля - тройка при Кискинов батка , сори за офтопика , ама не се сдържах :lol: Не ми е ясно как тия смешни комисии решават , след като нямат компетентност в случая ; знам , че има немалко юристи сред нас , та ето вижте този линк относно казуса с Илийката - http://www.novsport.com/news82514_1003.html

Последна промяна Viktor4o_Rs на Чет Фев 25, 2010 6:43 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 25, 2010 1:00 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
При накърняване на това неотменимо право /чл. 57, ал. 1 КРБ/, неговият субект може да отнесе правния спор за разглеждане само пред една институция – съда, който е единствено компетентен да се произнесе по него. Никакви други арбитражни и юрисдикционни органи, дори и техният членствен състав да се състои от юристи, респективно съдии, не притежават материална (предметна) компетентност да се произнасят по трудови спорове, респективно да ги решават със сила на пресъдено нещо.
Човека хубаво го е написал. Ние живеем в Абсурдистан , където бфс(курви , ега починат до един) се ръководи от представители на футболни клубове ! После как да няма слугинаж и купуване на съдии :evil:

Чет Фев 25, 2010 1:26 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
много точно написано становище.

мнението ми е , че това е тоталният фарс,който символизира нашата прогнила държава - 4-5 боклука, имащи се изобщо за някакви хора като Перуката, Педераско , Лечков курвата прошмъркана /на кафево селянин прост плешив/ и там още двама - трима командват парада и казват какво трябва да стане , тотално безхаберие и погазване на установени законодателни норми - до това ни докараха тия паляци. Не знам какво да мисля вече , щом наистина си правят тия каквото си искат значи работата е повече от ясна. За тези хора само заливане с киселина е решението.

В една Англия , запорираха и спряха на Челски всякакви трансфери , заради нередовно привличане на някакъв 17 годишен , а тук батко ми умуват това недоразумение "Ботев" дали да почне първенството 2 дена преди старта му, да не говорим за ЦСКА , които трябваше отдавна да са със спрени трансфери, блокирани пари то ТВ права и във В група, а сега всеки си затваря очите и ако стане някакъв проблем обаче Дуче дебелата свинкя ще отиде с потната си риза да плаче за възмездие пред БФС, ебаси хората и ебаси държавата , да се чуди човек как още има хора свестни останали в тази помия.

Относно мача - тия с юношите 92 трябва да ти отрепаме дори ако сме отбор.

Чет Фев 25, 2010 11:30 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Куп проблеми за Вили Вуцов преди старта на шампионата

Два дни преди старта на пролетния полусезон много проблеми мъчат тима на Славия.

Петима от основните футболисти на белите по една или друга причина могат да пропуснат първия мач на отбора срещу Спортист Своге. Двубоят е в събота от 14 часа на стадиона в Овча купел.

Бразилският нападател Жуниньо и Николай Петров са наказани заради натрупани жълти картони от есенният полусезон и мачовете за Купата на България и със сигурност пропускат мача.

Централните бранители Стив Ренет и Галин Богданов се оплакват от контузии. Французинът получи болки в дясното бедро още по време на лагера в Турция.

Административни проблеми тормозят новото попълнение Александър Томаш. Все още от бившият му клуб Баку бавят жълтата карта на състезателя и за момента връзват ръцете на треньорското ръководство. Има надежда документът да пристигне в петък и играчът да бъде картотекиран за първият кръг.

Ако бранителят бъде уреден в последният момент, ще си партнира с Йордан Петков в сърцето на отбраната на белите. Ако обаче Томаш не бъде картотекиран, пред Велислав Вуцов се отваря сериозен проблем заради липсата на втори здрав централен защитник.

Опитният футболист Илия Илиев пък няма да има възможност да стартира първенството с белите, тъй като вчера Българският футболен съюз го присъди на Сливен.

gong.bg http://gong.bg/view_article.php?article_id=120765

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Фев 25, 2010 12:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.prikachi.com/images.php?files/1252753e.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/326498G.gif

Аре белите , да ги издем в събота :!: :!: :!: 8)

Чет Фев 25, 2010 8:40 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща