Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 1:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Славия - Спортист Своге 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вуцов: Своге ни причини доста сътресения, взели сме си поука

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов даде обширно интервю за Гонг преди началото на пролетният полусеон. Отборът на Славия излиза утре срещу Спортист Своге като двубоят е от 14 часа на стадиона в Овча купел. В първия кръг на първенството новаците докараха доста главоболия в тима на белите като успяха да спечелят първата и историческа точка именно срещу Вуцов и компания след равенство 1:1.

„Тимът на Спортист ни причини доста сътресения, след което до петия кръг не можахме да влезем в строя. Сега се надявам да сме си взели поука и да излезем в утрешния мач пределно концентрирани и мобилизирани, за да успеем да спечелим. Нашият отбор е фаворит в този двубой и съм сигурен, че няма да има никакво подценяване”, сподели Вуцов.

Пред наставника на белите има огромен брой проблеми с комплектоването на отбора за този мач. Петима от основните му футболисти няма да могат да вземат участие по една или друга причина. „Имаме двама наказани - Жуниньо и Ники Петров, много контузени и невъзстановени играчи. На Томаш жълтата карта я няма и той почти сигурно пропуска мача и не на последно място шашмалогиите около Илия Илиев, които разбира се, влияят на тима. Общо казано имаме страшно много проблеми”, сподели треньорът.

„Според мен по-можещите футболисти са моите и аз не се притеснявам, че утре няма да спечелим, въпреки проблемите които имаме.”

Добрата новина за спортно-техническото ръководство е, че новото попълнение Франсиско Алберони ще може да играе, макар и с маска на лицето заради счупения си нос.

„Запознат съм, че от Спортист няколко пъти са ни наблюдавали. Това е съвсем нормално и няма нищо лошо в това. Наши хора също са имали възможност да гледат техни мачове, така че съм напълно наясно с тяхното моментно състояние и не мисля, че имат с какво да ни изненадат.”

Наставникът на белите коментира и последните трансфери на футболисти от водещите отбори. Според Вуцов-джуниър продажбата на тези футболисти - Иван Иванов и Иван Стоянов, от ЦСКА както и преотстъпването на Георги Христов, няма да повлияят на качеството на първенството и то да е по-слабо. „Въпросните играчи не бяха твърди титуляри в отборите си по време на подготовката и мисля, че те нямаше да са основни в отборите си през пролетта. Затова бяха продадени, така че според мен няма да намали качеството на шампионата ни”, завърши Вуцов.

Пет Фев 26, 2010 4:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Азери мотаят Томаш

Бившият клуб на Александър Томаш ФК Баку за момента спира картотекирането на играча в Славия. Азерите все още не са изпратили жълтата карта на състезателя, с която той може да бъде картотекиран в БФС.

Така, по всичко личи, че Томаш ще гледа от трибуните първия мач на новия си отбор срещу Спортист Своге в събота от 14.00 часа. Бранителят се присъедини към отбора на Велислав Вуцов в началото на втория подготвителен лагер на тима в Турция и бе отличен от наставника като най-доброто ново попълнение в контролите, въпреки че беше изостанал с подготовката.

Томаш се раздели с ФК Баку по взаимно съгласие, но азербайджанците трябва да изплатят известна сума пари на футболиста. До този момент от Баку не са сторили това, а и задържат важния документ, без който Томаш не може да играе. Бранителят е съгласен да се откаже от част от сумата, само и само азерите да изпратят жълтата му карта и да започне да играе в отбора на Славия. [/u]

Пет Фев 26, 2010 6:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гонзо и четирима юноши в групата на Славия

Завърналият се в отбора на Славия Николай Вълев- Гонзо попадна в разширения състав на „белите” за утрешния мач срещу Спортист Своге.

Централният нападател се подвизаваше в Азербайджан, но в началото на седмицата се прибра в България и се присъедини към Славия, чиято собственост е.

Освен Вълев четирима юноши намериха място в групата определена от старши треньора Велислав Вуцов.

Това са Дейвид Пенчев, Кирил Огнянов, Атанас Дреновички и Иван Здравков. Прави впечатление, че първите трима са бранители като именно в тази зона „белите” имат най-големите проблеми.

Мачът с шоколадите пропускат следните футболисти: Жуниньо и Николай Петров заради наказание. Стив Ренет, Галин Богданов, Радослав Рангелов и Павле Попара поради контузия и Александър Томаш заради липса на жълта карта.

Ето групата на Славия

Славия: Райс Мболи, Стефано Кунчев, Богомил Дяков, Роберт Петров, Йордан Петков, Борислав Георгиев, Франсиско Алберони, Даниел Пеев, Петър Димитров, Яшар, Тодор Колев, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Дейвид Пенчев, Кирил Огнянов, Иван Здравков и Николай Вълов.

Пет Фев 26, 2010 8:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хайде, Бели фенове, елате утре на стадиона! Нека покажем на отбора, че стоим зад него, и че имаме високи очаквания от предстоящия полусезон :D :D :D

Пет Фев 26, 2010 8:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За мене стартовия състав трябва да бъде:Райс,Дяков,Петков,Бобъра,Р.Петров,Дюлгеров,Алберони,Пеев,Г. Иванов,Петър Димитров,Тодор Колев.

Пет Фев 26, 2010 8:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
За мене стартовия състав трябва да бъде:Райс,Дяков,Петков,Бобъра,Р.Петров,Дюлгеров,Алберони,Пеев,Г. Иванов,Петър Димитров,Тодор Колев.

Така го виждам и аз - Бобъра в центъра на защитата, като Тошко Колев едва ли ще изкара цял мач, дано по време на срещата нямаме нови контузии , че на резервната скамейка са само юноши и твърди резерви ... Не видях в групата Дидак Гонзалес , а пък Ники Вълев не ми се струваше чак толкова зле за малкото му мачове , в които игра по времето на Стевица още , и си мисля , че е добре да си остане при нас засега . А пък дори и с толкова проблеми , титулярният ни състав изглежда добър , особено в средата на терена :D Искам утре всичките ни нови попълнения да се разпишат , айде бели всички на мача 8)

Пет Фев 26, 2010 9:03 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
saract написа:

Toва ще е съставът утре, според мен.

Пет Фев 26, 2010 9:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не знам защо Галин Богданов спря да попада в групата.

Пет Фев 26, 2010 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Не знам защо Галин Богданов спря да попада в групата.

Контузен е просто , а Ради Рангелов е пак с травма и той , няма късмет това момче :?

Пет Фев 26, 2010 11:00 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Като гледам на вънка как се е стъмнило ще ставаме вир вода :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Фев 27, 2010 12:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща