Автор |
Съобщение |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Честита първа победа на всички ! Важно е че победихме, а играта скоро ще се забрави. За съжаление новите попълнения не впечатлиха с нищо да не казвам по-силни думи. Добре че Алберони вкара този случаен гол, макар че от 10 корнера той не можа да изпълни нито един добре. Много ни липсваше Жуниор, неговият усет към гола и Ренет . По отношение на Нико, смятам че Дюлгеров е доста по- добър от него и днес направи много силен мач. Галин беше неузнаваем. Въобще се направи една селекция - нямаме нападатели, а за защитници да не говорим....
|
Съб Фев 27, 2010 8:30 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 hkf
Ако бяхме играли така,както с Черноморец резултата щеше да бъде с 3 или 4 гола разлика,но на мен ми направи впечатление в послезната контрола,че играта ни зависи изключително много от Илия(кофти,че стана така).Долгеров ми е любимец,но ще си призная,че Нико е в страхотна форма и може би с право е гласен за титуляр.Смятам,че с Нико,Жуниньо,Томаш и Ренет ще изглеждаме доста по- солидно.Иска ми се поради очевадната лоша форма на Галиндо да видя в мача с Мездра като титуляри в средата на терена:Нико,Дюлгеров,Алберони и Дани Пеев-това е лично мое за решение при създалата се ситуация.
|
Съб Фев 27, 2010 8:58 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
големите отбори бият с 1:0 кво искате

Съб Фев 27, 2010 9:15 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
честита победа!!!Браво на Райс,Дюлгеров много силен,заслужава да е титуляр много по-добър от Нико.Алберони се представи добре за първи мач
|
Съб Фев 27, 2010 10:37 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Честита победа ! Важни са 3-те точки, първи официален мач за годината, сериозни кадрови проблеми, това със сигурност обеснява трагичната игра.
Бобъра Голям !
Нед Фев 28, 2010 10:18 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Честита победа момчета важни 3 точки спечелихме 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Фев 28, 2010 11:50 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нед Фев 28, 2010 1:05 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Значи някои от вас прекалено бързо си правят изводи и не влагат никаква мисъл.
1во за играчите. Бобъра точно с/у чорбата ни беше най-силния, така че не виждам кво се казва, че с/у по-силен отбор нямало да се справи. Той по принцип си ни е 1 от най-силните през този сезон. Вълев ни трябва поне за резерва. 1ви мач, не е тренирал с отбора И треньора. За новите е ясно.
2ро кво викате само чакаме мача с Етрополе. Вижте таблицата. От 3то до 6то място са през 2 т (грубо казано, без днес да са играли доко сф и Черноморец). А доко са супер зле и го показаха в контролите си. Черноморец вече губи инерцията и се вижда че не са толкова качествен отбор. От говедата сме на 1 т и просто трябва да ги бием! Така, че този сезон определено има за какво да играем, а и се вижда, че имаме мн стойностен отбор. Просто трябва да се отървем от някой наши комплекси и слабости.
Нед Фев 28, 2010 1:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Аз първенството съм го отписал, точно заради тези слабости и най-вече комплекси, които няма да преодолеем. Важното е да показваме добра игра и да не нарушаваме добрия си ритъм с някаква поредица от загуби. Важно е основните ни играчи да ни бъдат на разположение за Купата.
Нед Фев 28, 2010 3:17 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Е то по тая логика дай да не стартираме въобще в първенството, а да играем само в купата...  Имаме шанс, имаме играчи, трябва да се възползваме.
Пон Мар 01, 2010 12:45 am |
|
 |
|