Автор |
Съобщение |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Брат не съм казал въобще "Аз бях на мача, ти нямаш право на мнение" просто го попитах дали е бил на мача  Много желание имат за игра, да бе.. видя се как някои едвам се влачеха по терена.. според мен футболистите са отишли ден по рано, не са тръгнали в 12:30 за да отидат да играят... после като са се прибирали сигурно пак са се наливали с уиски както след мача с морето във Варна...
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Нед Мар 07, 2010 1:07 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Не съм хабил нищо освен 5 минути от времето си
Да, не го каза, сбърках с думата "буквално", ама аз лично така приех писанията ти, а аз като цяло говорех в по-общ план за желанието иначе тоя мач се видя, че имаше някои много слаби, други добре представили се.
Тоя мач не знам дошъл ли е някой, но факт е че до момента го правеха всеки мач.
Всеки си има мнение, сега не мисля, че вървим по темата, а само си говорим празни приказки, които с нищо няма да помогнат.
Като казах в предишното си мнение - "Важното сега е да се съберем повече на мача с Пирин, момчетата да си играят играта и да победят!" - нека работим в тая посока, а не да се разправяме за глупости.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 07, 2010 2:31 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
В това блато колко искате да играят , то не бяха локви и кал .. просто някой играчи не могат да играят в такива условия , имахме 4-5 чисти положения дето трябваше да се вкарат , ония имаха 1 и Райс спаси , доста се и ритаха .... след мача дойдоха както винаги
Дано срещу пирин е хубаво времето и да ги убиеме с 3:0 
|
Нед Мар 07, 2010 10:19 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
Гледах мача на Пирин с Литекс......ще ни бъде много,много трудно,мисля...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Мар 07, 2010 3:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пирин са си солиден отбор /за нашите стандарти/ с опитен треньор който си върши работата без да приказва особено много.Трябва да подходим максимално концетрирано към мача.
|
Нед Мар 07, 2010 5:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
В Пирин очакват точки и от "Овча Купел"
Полузащитникът на Пирин Тодор Паланков е останал изключително доволен от играта на "орлетата" днес срещу "Левски". Той очаква неговият тим да вземе нещо и от гостуването на Славия в следващия кръг.
„Щастливи сме от победата. Благодаря на целия отбор за себераздаването. Пирин доказа, че има много добри футболисти и липсата на напусналите почти не се усеща", започна Паланков, който коментира следващото гостуване на благоевградчани на Славия.
"На техния стадион играем добре и мисля, че ще вземем нещо от следващия мач"
Аз пък мисля , че ще победим Пирин , въпреки че никак няма да ни е лесно ; след такива гръмки победи отборите като тях вземат да си вярват прекалено много и обикновено някой ги смъква на земята , дано и сега да е така  Имаме да прекъсваме негативната серия с тях, много зависи и дали най-накрая ще имаме боеспособен състав 
|
Нед Мар 07, 2010 6:36 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Надявам се терена да издържи ,за да направим нещо тоя мач!Ако терена е такъв какъвто беше днеска с говедата и орките нищо чудно и да ни хлъзнат тея ..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 07, 2010 7:00 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Ако не подходим сериозно към този мач , ще ни сполети същото като с латекс
|
Нед Мар 07, 2010 7:34 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
падаме 0:7 пирин биха другите селяни от ловяч лелеее и нас ще ни бият край
Нед Мар 07, 2010 10:13 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
White Avalanche написа: Подкрепям ги, не се тревожи, вчера добре си прекарах по пътя през искарското дефиле, добре измръзнах, за да ги гледам 90мин как 2 паса не могат да си подадат като хората... ти беше ли на мача?  спокойно аз също бях на мача,много момчета се бориха,но терена беше бозбразен,като не си ги обиждал тогава,защо го правиш сега тук?.....дайте вече да не се говори кой бил и кой не,а да се надяваме да спечелим мача с Пирин
|
Нед Мар 07, 2010 11:50 pm |
|
 |
|