Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
 "Славия" - "Пирин" 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=21674

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Мар 13, 2010 10:30 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Моето мнение е, че наште не играха лошо, с изключение на офанзивните полузащитници и нападателите .Защитата и дефанзивния халф Дюлгеров се справиха с бързите нападатели на Пирин. Райс отново бе на висота. Относно нападението...фактите са категорични , по-слабо е нападението само на Спортист Своге!!! Великият ни тренъор разпродаде половината отбор , за да побеждаваме трябва някой да вкарва голове..Ами защо не взе класни нападатели ? Жуниор какво да направи сам, без никаква подкрепа ? Ами научи ги футболистите как се вкарват голове , а не се хвали колко тежки тренировки провеждаш и как на тези тренировки ти се контузват играчите !!! Много се радвам ,че Вуцов ще бъде наказан за следващия мач и нашите ще разгърнат потенциала си на спокойствие. На него за слабите игри все съдиите са му виновни!!! А ние феновете сме на Герена и аз съм сигурен, че ще направим силен мач !!!

Съб Мар 13, 2010 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен през целия мач бяхме по-добри във всички отношения от Пирин, но явно не достатъчно за да се поздравим с успеха.
Факт е, че са минали 3 кръга от пролетният шампионат и по това време обикновенно имаме вече поне 1 загуба, даже 2 и един Х. Мен ме обнадеждава, но не и за мача с рогатите, че нямаме загуба и допуснат гол до момента и то с доста отсъстващи, но разбира се към черната статистика не може да не отбележим това, че имаме само един вкаран гол за 3-те мача да тук. Също така момчетата показват игра, който каквото ще да каже, през пролетния дял от доста време насам не сме играли така, нищо че не успяваме да постигнем желаните резултати до момента.
Да, ако сме оптимисти не ни е гарантирана нито голямата бройка като публика, нито победите, нито хубавото настроение, нито... нищо... но ако сме песимисти получаваме всичко в комплект на прИмоция и безброй скандали помежду ни, тъй че айде малко CHILL, народе!

Съб Мар 13, 2010 10:46 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Моето мнение е, че Грозданов е най - добрия тренер в България в момента и май "Пирин" ще стане скрит фаворит за челните места. За нас още нищо не е загубено, но трябва да играем на макс в турнира за купата, защото отново почнахме да губим твърде много задължителни за взимане точки. При един гол в три мача, при тези проблеми с картотеките на новите попълнения, при толкова много освободени добри играчи, проблемът за слабата игра изобщо не се корени в съдийството.

Съб Мар 13, 2010 10:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1. пирин - корав отбор с бързи играчи, но да не се заблуждават и 3те им мача до тук бяха опълченци, т.е. рушат играта и ритат напред ...за сега се получава
2. славия - най-доброто от всичко е , че играят преса от наказателното поле на противника...до тук добре, но идея си нямат после какво става . вуцов колкото и да иска показва, че е слаб методист ...казвам го и от опит ... случайно преди години си говорихме с него за методика ... обясни ми какво правели великите отбори и как той го налага в ч. море, е поспорихме и след това ги отнесохме май с 3ка там.
3. публиката- може да сме малко но поне сме гласовити... а за края на мача : МОМЧЕТА ТОВА БЕ ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!!! никой не е виновен за това, че не сме победили! не трябва да сме на това ниво... не стига, че футбола ни е от 3я свят, а и ние се държим като такива ...мое мнение

Съб Мар 13, 2010 11:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Срам ме от поведението на Овчеглав.
Докога ще ни излага тоя паляк?

Съб Мар 13, 2010 11:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не може съдята така да свири и да си треньор и да стоиш спокойно,няма как просто
а които го е срам,да бяга натам :lol:

Съб Мар 13, 2010 11:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отново безумно слаб Тошко Колев. Я вкара 1-2 гола до края на сезона я не.. да се маха след края на сезона. Не беше в час и Галин. Дюлгеров след време ако продължава така с добрите си и борбени изяви направо да му дават лентата .. евала му! Райс пак безгрешен.. каквото имаше го извади.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Мар 13, 2010 11:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Boris III написа:
Срам ме от поведението на Овчеглав.
Докога ще ни излага тоя паляк?

Каквото и да направи си остава ГОВЕДО, какъвто е и баща му, а освен това е и един от най-голямите селяни, които съм виждал..

Преди години редовно си го псувахме по стадионитЕ..

Днес наистина прекали, за пореден път....

Съб Мар 13, 2010 11:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе аз все повече си мисля , че съвсем умишлено провокира съдията да си го изгони , дано не е така , но не знам вече ... Ами то с чорбата на Армията го изгониха , сега с "Левски" ще го няма , а с чорбата на Овча купел му давам точно 15 минути преди да го изгонят пак :x Ми нямаме полза от такива неща , глупаво е за 2-3 фала да правим панаири и да приличаме на животните , при условие че нищо не играем :evil:
Съгласен съм и с другите , най-слабите днес бяха Тодор и Галин , скъсаха ми нервите и двамата :? Тези Пирин вече почваме да имаме комплекс от тях и това е , с тази игра нищо хубаво не ни чака , но аз продължавам да се вярвам в отбора ни и се надявам да се оправим съвсем скоро 8)

Нед Мар 14, 2010 12:03 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща