Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 11:21 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 187 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща
 ""Левски"" - Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение ""Левски"" - Славия"
Седмица до мача, който ще покаже дали наистина има положителна промяна в нашия отбор през пролетта. Имаме сили за нещо повече от загуба на "Герена".

Последна промяна seth на Съб Мар 20, 2010 11:26 pm, променена общо 1 път

Съб Мар 13, 2010 10:50 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
според мен за състоянието което е лефски в момента, и равен ще е загуба за нас. но имайки в предвид тъпата психика на простите футболисти равен ще е успех.....за победа е трудно да се говори ...те не вярват в това :twisted:
все пак ми се иска на ГеЙАрена да направим така, че гонзо и мениджър да не е след мача :wink:

Съб Мар 13, 2010 11:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не вярвам, както и самите футболисти не могат или не искат да си повярват.

Съб Мар 13, 2010 11:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Райс няма да позволи да загубим.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Мар 13, 2010 11:46 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тея пред Райс може и да позволят да загубим :roll:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Мар 13, 2010 11:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Виждаме как през последните години нивото на говедата и чорбата се снижи до неузнаваемост, вътрешни проблеми изядоха тези клубове, Лупи и БаткоФФ направиха добро на бг футбол и първенството се посъживи.

Вместо да се възползваме от трагичните "грандове" на бг футбол, ние продължаваме да се лутаме в 'златната среда' и да излизаме обречени в мачове срещу сини и червени. Докога ? Ако сега не ги трескаме, кога ще дойде момента, когато няма да ни липсва желание, няма да има паника и хаос, няма да има куфарчета, и ще играем със самочувствието на отбор, който излиза за да покаже най-доброто на което е способен, за да бъде победител, а не абонат.

Изводът е следния: *** за човека с инициали В.С.

Нед Мар 14, 2010 12:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен е много важно да видим как ще свършат с Литекс , много се надявам на нервен и груб мач , и дано има изгонени и контузени говеда :twisted: Обаче успеят ли по някакъв начин да бият в Ловеч, гадовете ще се надъхат и ако е нужно съдиите ще ни отрежат главата за пореден път , бъдете сигурни в това :evil: С играта ни първите ни 3 кръга нямаме особено голям шанс , а че "Левски" и те са много слаби е факт , което и още по-жалкото , че никога ама никога не се възползваме ... Все пак има време и аз винаги вярвам , че можем да спечелим , но вече ми е омръзнало да чакам тези мачове и след това да ми е криво няколко дена :roll: Вярвам , че не съм единственият

Нед Мар 14, 2010 12:09 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Славия България вие немоете да я видите и 0:3 на гей арена

Нед Мар 14, 2010 1:32 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Трудно е да се прогнозира този мач, но мисля, че няма да загубим. Това е единственото нещо, което ми харесва във Вили - успява да ги накара да се борят докрай, а и ще има определено много зпортна злоба в нашите. Дано да съм прав. Подуене са много зле - те наистина нямат никаква игра, а нямат и играчи за игра. Нашите трябва да са пределно концентрирани, много мотивирани, но и да чакат удобен момент. Всичко е възможно.

Най-лесната прогноза е 3-0. Дайте да се вдигнем и да подкрепим отбора във важен момент! Аз бях един от малцината, който видяха наживо последната победа над рогатите през 2003 именно на техния стадион. Тогава никой не вярваше, както и сега. Защо да не се получи?

Нед Мар 14, 2010 10:59 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
1:2 ще победим вярвайте ми :)

Нед Мар 14, 2010 11:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 187 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща