Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 5:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
 "Славия" - "Пирин" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ACAB написа:
не може съдята така да свири и да си треньор и да стоиш спокойно,няма как просто
а които го е срам,да бяга натам :lol:

Съдията свири абсолютно обективно.
Просто Овчеглав е аматьор в професионално отношение и психически нездрав в емоционално. И с тия непрекъснати подвиквания... Все е едно на селски мач на деца. "Дърпай", "Тегли, не знам какво си. Работата на мениджъра в съвремения футбол е да изгражда тактика, не да пищи като баща на 12 годишен футболист.
И още нещо. Който му се възхищава на Кратуната- да ходи да се лекува с него.

Нед Мар 14, 2010 12:26 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
При затворен отбор как да играем а?
Спомняте ли си как играхме срещу отбори ,които са се затворили точно преди година две три четири а?
Томаш е абсолютно прав ,че ако се вкара първи гол на пирин и се усират тотално и губят мача за жалост ние изтървахме това в началото с Тошо
За мене отбора игра с желание и при липсата на опитни халфове като Илията,Алберони и Павле след контузия какво искате?
А и съдията не свиреше с еднакъв критерий ,аз ходя от 30г. на мачове на белите и такава наглост на Овча купел (с изкл. на лески и чорбата) не съм виждал
Времето ще покаже дали се работи правилно и дали на нашата улица ще изгрее слънце

Нед Мар 14, 2010 12:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е Пирин не бяха чак толкова затворени , нямаха много положения и те , но не са се били окопали , не им е такъв стилът просто - те си атакуват винаги :roll: Та както се били окопали уж , така и можеше да ни бият , ако не беше нарушението на Бобъра . Смятам , че е смешно да се оправдаваме със съдията, след като днес играхме много зле , не ни прави чест просто , това са прийоми на едни други отбори .
Обещавам , че ще черпя една бира този , който ми припомни кога последно сме вкарали гол от статично положение , било то корнер или фал :!: :!: :!: Аз лично се сещам само за гола на Данчо Петков срещу Берое и това е само ... Ами ние изобщо не използваме този изключително важен компонент от играта , винаги се центрира или твърде слабо , или към далечната греда за Данчо Петков , като и в двата случая ефектът е нулев :evil: За сметка на това , получаваме адски много голове от статични положения ...
Изключително съм разочарован от Даниел Пеев дотук , не е същият играч от есента , за Галин Иванов също се отнася . Нашата огромна грешка е продажбата на Ду Бала и допускането да останем с малък брой нападатели , иначе за никой друг от освободените не бива да съжаляваме :wink:

Нед Мар 14, 2010 12:44 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не знам за кой трябва да съжаляваме и за кой не, ама в средата няма кой да върже играта...

Не знам какво ви е толкова черен съдията, дори сега като гледах повторение на една от ситуациите пред нашата врата - дузпа за пирин за игра с ръка на Данчо. Умишлено или не, ръката не е прилепнала към тялото, ударът не е от 1м, та да си затворим очите, че не е могъл да реагира, а самия удар си беше в посока вратата. Ако това бе ситуациия пред тяхната врата, Овчарят щеше да надава животински вой и да негодува как не е свирена 100% дузпа...

Нед Мар 14, 2010 1:31 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
проблема е че играем винаги по един и същ начин.... тотална преса, винаги и със всеки :roll: когато играеш така трябва да си физически далеч над нивото което сме сега, от там идва и бавната игра последствие тази тактика се прилага в определини случай на мач или при определени съперници ...щом за 90 мин. неможеш да намериш тактика за даден съперник, защо тренират и какво тренират?

Нед Мар 14, 2010 7:24 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Ние сме безидейни в атака срещу отбор, който се е затворил в собствената си половина. Това и в детско-юношеските формации на Долно Нанагорнище го знаят. Да не говорим, че с тези вечни изпълнения на статично положение към Данчо на задна греда и от НАСА са ни разконспирирали вече. За какво са ни всичките 10 фаула, в удобна позиция за центриране като ние не можем едно да отиграем дори едно от тях. Трябва да се внесе малко разнообразие.

Нямаме разиграващ халф. Илийката не го бройте. Грешка на администрацията за това, че не си е свършила работата. Алберони е класа, но е контузен. Павле много раздвижи играта, но най-верочтно не е готов за цял мач. Дани Пеев и Галин са много слаби от началото на полусезона. За какво продължават да са титуляри - не знам.

В дефанзивен план стояхме много добре. Томаш беше безгрешен, бат Дана също. Добре бяха всички. Към Нико какви упреки имате - той изпълнява най-черната работа в отбора и го прави добре. Много е постоянен. Дюлгеров с поредното силно представяне - жалко само, че когато отнеме топката става страшно. Това е огромният му минус, за съжаление.

И Тодор и Жуниор са в слаба форма, но те и не получават добри топки от халфовете, нито някаква каквато и да е подкрепа. Лиспва плеймейкър, това е.

Пирин са слаби, този късмет няма да продължава вечно. Те играят само и единствено опълчение. Това е тактиката на онзи палячо Грозданов, който някои тук издигат в култ. Всичките му отбори през цялата му кариера играят по този начин. Лично мое мнение.

Съдията не ни ощети с нещо кой знае какво, но Венци е много прав с едно изречение. Ще го цитирам:
"...На практика в тази среща Тодоров с нито едно решение не повлия пряко на резултата, но през цялото време пречише на Славия да играе футбол...."

Нед Мар 14, 2010 10:53 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Когато бием фал или корнер топката почти винаги се центрира на задна греда за Данчо :evil: :evil: :evil: Бобъра се опитва да изнася топката ,но не му се получава..Томаш добре игра,Дюлгеров,Дяката и Попара направиха добър мач !Т.Колев изключително слаб :oops:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Мар 14, 2010 11:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не прекалявайте с критиките.Говорим за отбор който в последните девет шампионатни мача е допуснал едно поражение,има серия от шест мача без загуба а в последните пет мача е допуснал едни единствен гол.Това е статистиката.Ако сложим и мачовете за купата стават по внушителни.

Нед Мар 14, 2010 11:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да, съдията, не повлия пряко на резултата. Не даде измислена дузпа, не ни изгони незаслужено играч. Това е така и ние наистина нямахме идея как да преодолеем сгъстената отбрана на Пирин. В един такъв мач, в който единия отбор е съвсем малко по-добър от другия е достатъчно четири фала да не ги свириш и да повлияеш на изхода.

Вуцов е много виновен, най-вече с поведениието си и съм сигурен, че нарочно си изкара картона, така не се дава никакъв пример най-вече на по-малките фенове. Голяма част от драмата след края се дължи и на неговото нажежаване на обстановката. И все пак съм категоричен, че така на може да се свири . И накрая ми хареса как се насраха тъпаците и се чудеха откъде да се измъкват. Нека и ние малко сме простаци, защото от много великодушие 14 години всеки си прави чресло с нас.

Нед Мар 14, 2010 11:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Неможе за пирин да даваш смешни фалове и да дигаш жълти картони, като ги даваш тия фалове дай ги и за нас ... имаше дузпа срещу Тошко Колев 2рото който не е гледал.

Ако си спомняте мача срещу черноморец Вуцата беше на трибуните и направихме много добър мач , да се надяваме така да е и срещу говедата :D

Нед Мар 14, 2010 9:30 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща