Съдийските аванти за "Левски"
Автор |
Съобщение |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
понякога ли? за съжаление тези глупости се пишат доста често
Пет Мар 19, 2010 7:15 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: atm написа: EAST SIDE OF SF написа: Истината е, че в мачове срещу Говедата и ние и вие го ядеме почти винаги. Като се замисля колко случки с откровени рязания и за Славия и за Локото има през годините и направо незнам. Все още не мога да си обясня как го взехме този прословут мач на Овча купел, с който на практика доста ви помогнахме за титлата..с гола на Монката Чилибонов. Няма да коментирам наши мачове с отквровени фалове на Ингълс, с дузпи с/у Гонзо, дето после съдията казва...да сбърках след мача се извиних на момчетата.....  От ваще мачове с/у рогата съм бил на един в който Тошко Праматаров(игра и при нас) направо ги развинти, ако не се лъжа им вкара 4 гола. За съжаление си знаеме, че и "Левски" и ЦСКА винаги ще бъдат подпирани, бутани и теглени.... дано направите нещо на Герена, време ви е и на вас па елате и вие .... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РЕЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЯБВАДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТАЗИ ЧЕРВЕНО-СИНЯ МАФИЯ, САМО ТАКА ЩЕ ОПРАВИМ ФУТБОЛА.............. а след мача пак ще си се бъзикаме едни с други  ако искаш да викнем и фенове на миньоро "Ботев" и прочие  нищо против момчетата от надежда имам големи приятиле там но по дяволите това е мач на Славия и никой освен нас не трябва да подкрепя отбора ни - все едно фенове на интер да ходят в агитката на ювентус на мач с милан- ей богу понякога пишете големи глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
стефчо, моите уважения приятел, но не пиша глупости.... всъщност с такива глупости си изкарвам хляба  както искаш го разбирай, но това е единствения път да се преборим дружно със синьо-червената мъгла... ако трябва и до там трябва да се стигне! най-лесния начин е когато си от берое да не казваш аз съм от берое и лефски .... такива са 80% от феновете у нас. ето ти пример с букарев и последното му интервю  пука ми как ще свършат тези два отбора, те убиха футбола и спорта у нас. бил съм състезател и на двата отбора, защото не можех да съм в Славия. ей така те печелеха, те са т.н. яничари ...ако имаш по добра идея кажи я. аз моята я давам без пари.
всъщност може и да си прав, по-добре е 35 човека да се плюем.
|
Пет Мар 19, 2010 9:00 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Ха ха ха ха ха, това бе супер идея да идват и други фенове при нас ! Направо да бяхме разпратили покани на останалите агитки да заповядат ! По добре 35 човека но Верни на Славия отколкото 500 семкари и лешперя, които не знаят какво правят на Стадиона !!!
Пет Мар 19, 2010 11:27 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: Стефан написа: atm написа: EAST SIDE OF SF написа: Истината е, че в мачове срещу Говедата и ние и вие го ядеме почти винаги. Като се замисля колко случки с откровени рязания и за Славия и за Локото има през годините и направо незнам. Все още не мога да си обясня как го взехме този прословут мач на Овча купел, с който на практика доста ви помогнахме за титлата..с гола на Монката Чилибонов. Няма да коментирам наши мачове с отквровени фалове на Ингълс, с дузпи с/у Гонзо, дето после съдията казва...да сбърках след мача се извиних на момчетата.....  От ваще мачове с/у рогата съм бил на един в който Тошко Праматаров(игра и при нас) направо ги развинти, ако не се лъжа им вкара 4 гола. За съжаление си знаеме, че и "Левски" и ЦСКА винаги ще бъдат подпирани, бутани и теглени.... дано направите нещо на Герена, време ви е и на вас па елате и вие .... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РЕЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЯБВАДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТАЗИ ЧЕРВЕНО-СИНЯ МАФИЯ, САМО ТАКА ЩЕ ОПРАВИМ ФУТБОЛА.............. а след мача пак ще си се бъзикаме едни с други  ако искаш да викнем и фенове на миньоро "Ботев" и прочие  нищо против момчетата от надежда имам големи приятиле там но по дяволите това е мач на Славия и никой освен нас не трябва да подкрепя отбора ни - все едно фенове на интер да ходят в агитката на ювентус на мач с милан- ей богу понякога пишете големи глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! стефчо, моите уважения приятел, но не пиша глупости.... всъщност с такива глупости си изкарвам хляба  както искаш го разбирай, но това е единствения път да се преборим дружно със синьо-червената мъгла... ако трябва и до там трябва да се стигне! най-лесния начин е когато си от берое да не казваш аз съм от берое и лефски .... такива са 80% от феновете у нас. ето ти пример с букарев и последното му интервю  пука ми как ще свършат тези два отбора, те убиха футбола и спорта у нас. бил съм състезател и на двата отбора, защото не можех да съм в Славия. ей така те печелеха, те са т.н. яничари ...ако имаш по добра идея кажи я. аз моята я давам без пари. всъщност може и да си прав, по-добре е 35 човека да се плюем.
Така хората ще казват: "Аз съм от Локото и от Славия"  )
Шегата на страна. Газим добитъка и това е.
|
Пет Мар 19, 2010 11:39 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
service_crew написа: Ха ха ха ха ха, това бе супер идея да идват и други фенове при нас ! Направо да бяхме разпратили покани на останалите агитки да заповядат ! По добре 35 човека но Верни на Славия отколкото 500 семкари и лешперя, които не знаят какво правят на Стадиона !!!
Значи аз лично тия нещастници не ги искам никъде за нищо! Димка ми избухна в краката от тия смотаняци и никога не бих викал, пил или каквото и да било заедно с тях!
Иначе Чирпанче не си съвсем прав. Аз искам всякакви хора на стадиона. Искам нашия стадион да е пълен както едно време, пък ако ще всички да люпят семки, но когато има положение или някаква тесла да се вдигат всички като един. Да видим тогава как ше ни режат и ще ни ебават. Освен това в цяла Европа стадионите се пълнят главно от такива хора, които са отишли да си гледат мача, а има ли много хора, неминуемо и агитката става в пъти по-голяма.
Съб Мар 20, 2010 12:09 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не при нас!
но както и да е ! въпроса е да имат отпор, а не аз да подкрепям един отбор, а иначе съм и от ЛС примерно .....то какъвто е футбола, това ни е и политиката и живота и въобще...явно подхванах много философска тема ...забравете
|
Съб Мар 20, 2010 2:05 am |
|
 |
|