Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:15 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща
 ""Левски"" - Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най-добрия ни играч си вкара автогол... Иначе сме много зле, наистина много зле. Тодор Колев или е подкупен или просто ужасно слаб футболист. Да пуска Дюлгеров и Пепи Димитров.

Съб Мар 20, 2010 8:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много зле, каква Купа, каква Европа, ВС на сапун... изгонихме Дубала, за да играе 'опита' на Тодор Колев, за цяло полувреме - един пас, това му беше, по-добре да играем само с Жу напред..

Съб Мар 20, 2010 8:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
от 13 години за първи път не си продаваме футболистите през зимата и какво ?
май е време за промяна :roll:

Съб Мар 20, 2010 8:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ГОРЧИВО ! ГОРЧИВО ! ГОРЧИВО ! ГОРЧИВО ! ГОРЧИВО ! ГОРЧИВО !

Съб Мар 20, 2010 8:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как не ги срам тия отрепки наште кажете ми , дотук е 3:0 :? Как може да сте такива гугутки бе , винаги да ги реанимирате тия животински отбори , вижте говедата с какъв състав са, ми те са толкова слаби , че не е истина :evil: И 100 човека не заслужавате мърши долни , евала на агитката за подкрепата :!: :!: :!:

Съб Мар 20, 2010 8:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Срам, това е всичко което може да се каже - срам. Лецки ни разби с втория си отбор, най-жалкия "Левски" ни еба без вазелин с юношите си. големите наши футболисти звезди, които получават заплатитие си редовно ни докараха до този срам, заедно с този самонадеян, смешен треньор.
А тези футболисти 3 паса нашите не могат да си дадат.
Някакъв Станчев ни направи смешни. Ние нямаме един креативен пас, какви професионалисти са тия нашите бе. Жалки сме. Съдията ли е виновен бе, тия 100 и кусур бели фена които се дерат като за 500 не заслужават такава съдба. Поредния пропилян шанс и поредното реанимиране.
Тодор Колев да отиде и да се полее с киселина.

Последна промяна Kijani на Съб Мар 20, 2010 9:00 pm, променена общо 1 път

Съб Мар 20, 2010 8:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не ми се иска да кажа "казах ви"...някои хора казаха, че не съм фен, други ми казаха да говоря след мача...е нямам нерви да го дочакам тоя край. Поредна година едно и също, по-слаб "Левски" лично аз не помня, а съм на 26 и гледам футбол от доста време. Ръководството ни, треньорите ни, футболистите ни са гугутки!!!! Не ми пука и да ме баннат админите.
гугутки! Пак ще кажете, че не съм на стадиона, че не съм истински фен....е за какво да съм...като ви казах, че за поредна година ще ги реанимираме говедата...писна ми да се надявам, писна ми да вярвам. Все едно наще хартиени тигри играят срещу Юнайтед и срещу тях са не некви деца и бижутери дето имат 1 гол от 30 удара а Руни.
Край, да се ебат!! гугутки!

Съб Мар 20, 2010 8:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
makaveli написа:
писна ми да вярвам. Все едно наще хартиени тигри играят срещу Юнайтед и срещу тях са не некви деца и бижутери дето имат 1 гол от 30 удара а Руни.
Край, да се ебат!! гугутки!

това е така да. Какви футболисти са това на "Левски" бе, да не са кристиано роналдовци , някакъв смешник Йовов, смешен марокански пияница, БАЛТАНОВ пълното дърво, Жоазиньо дет е колко топката ли бе, треньор е корифея КОНЗО , представи си нашия колко е зле щом такъв треньор го разкри.

Съб Мар 20, 2010 9:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
бели пеперутки ...ей това е

Съб Мар 20, 2010 9:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя Хичо сигурно половината му голове от 10-те общо в жалката му кариера са срещу нас , няма такъв срам , няма ... Е как да искаме от другите слависти да идват на стадиона , малцина са такива мазохисти като нас малцината , които си късаме нервите на трибуните :evil: Е не съм вярвал да ни вкарат 3 гола и в най-големите си кошмари , и то с този техен състав :oops:

Съб Мар 20, 2010 9:06 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща