Автор |
Съобщение |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Мачове като днешния са плод на това, което става в клуба след 1999 година.
Безвремието продължава ...
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Съб Мар 20, 2010 10:30 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Boris III написа: Положителното от последните "постинги" е, че форумът на привържениците на Славия е единствения, в който запетаите са на място. Ние сме грамотни и не трябва да се се смущаваме да напомняме на добитъка колко са аграрни. В един идеален свят тази енергия (това добро самомнение ще се пренесе и на футболистите). Не че не им се играеше, но автогола е резултат от овчедушието в съблекалнята, което овцата (вуцата), която която се мисли за овен не може да промени. На Славия и трябва и разумен, интелигентен треньор, не пенявеща се уфсъ, на която днес и лигите не видяхме. Майната им на приматите. Достатъчно хора гледат бързея от години. Скоро ще видим труповете на враговете ни да изплуват. САМО СЛАВИЯ!
Същите неща се говореха и след загубата от ЦДНА- кой да ни стане треньор , Вили си е говедо , но съм сигурен , че него го боли най-много , мислиш ли , че не е искал да си отмъсти на Борат и да докаже , че е бил несправедливо изгонен  Просто този манталитет е вкоренен от години и всичко си е проекция на управлението на В.С. - и съответно играчите си стават мишки , получават си хубавите заплати навреме дори и в тая криза и ги боли сасъд.а за нас ...
Предстоят ни два много важни мача - с Монтана и с Етрополе , трябва да ги вземем и сме пак в играта , за съжаление играта ни е трагична и не знам какво ще стане
Не спестявам критиките към Вуцов - голяма грешка с продажбата на Ду Бала и гафа с Илия Илиев , и непривличане на достатъчно нови класни футболисти , много съм разочарован от новите Пеев и Петър Димитров , а Тодор Колев и Жуниор са в много лоша форма също ... Пак страдаме от липсата на плеймейкър , чудовищно се чувства липсата на Алберони и Илия Илиев 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Съб Мар 20, 2010 10:44 pm, променена общо 1 път
|
Съб Мар 20, 2010 10:31 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Отново безумно слаб Тошко Колев. Я вкара 1-2 гола до края на сезона я не.. да се маха след края на сезона.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Мар 20, 2010 10:39 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
В Италия има един такъв треньор... Пепе Козми или нещо от сорта... един с козя брадичка...Той винаги е в "играта". "Играта" му е да бъде наставник на някякъв провинциален отбор и да навиква и да де се пени около тъч линията. Вуцата е същият. Изтъкан от посредственост, която се опитва да маскира с шизофреничното си поведение.
Не искам тази посредственост да се вкорени в Славия до толкова, че да промени същността на този отбор.
Както и да е...
Еби му майката. Какво да кажа? Прелом ще има. Умре ли надеждата- умира всичко.
САМО СЛАВИЯ.
П.П.
А от надеждата по-голяма е единствено любовта, така че Славия ще векува. Истината е, че трябва повече хора, които я обичат да са на скамейката и терена.
|
Съб Мар 20, 2010 10:51 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
не се занимаaaaaaйте с глупости викайте Славия момчета 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Мар 20, 2010 10:55 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Е добре как да бием, като от статичните само веднъж потърсихме бат Дана на задна греда ? Как да стане ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Мар 20, 2010 11:01 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Не издържам вече. Ако не бием и чорба углу, ще се жертвам и ще се врежа в официалната ложа на следващия домакински мач, опасан с шашки динамит. Помнете ме с добро и изберете президент под тон и половина.
|
Съб Мар 20, 2010 11:16 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Венци, курво безобразна!
Да умреш дано.
|
Съб Мар 20, 2010 11:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Мар 20, 2010 11:21 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
A защо Вуцов не пусна най- добрия ни футболист последните мачове Ники Дюлгеров титуляр ? Защото със своята борбеност щеше да затрудни любимците му !!! Аз съм сигурен ,че мача щеше да се развие по друг начин . Абсолютно продадена работа !!!! Толкова некадърен тренъор виждам за първи път в живота си!!!
|
Съб Мар 20, 2010 11:25 pm |
|
 |
|