Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
На Югославия казвахме репрезентацията, на "Миньор" - Първа хирургия... Ние се утвърдихме като РЕАНИМАЦИЯТА. Това положение е нетърпимо и поне веднъж след такъв позорен мач трябва да има наказания и други мерки за футболистите и т. нар. щаб.
|
Нед Мар 21, 2010 1:01 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Смущаващо е не, че сме загубили, а хладнокръвието, с което се приема загубата от страна на треньорското рководство. Те мислят за Славия като за посредствен отбор и го превръщат в такъв.
Вуцов е некомпетентен. Надявам се да ни освободи от присъствието си.
П.П.
Защо на Югославия са й казвали репрезентацията?
|
Нед Мар 21, 2010 1:15 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
гледали ли сте операта "Осакатената костенурка" хааа мача с
Етро поле= финал на ШЛ този мач не се ли вземе по добре да хващат всички пътя и кой от където е..
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Нед Мар 21, 2010 2:02 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не може да си дадеш ненужните футболисти на локо мз и с тях те да направят смешни чорбалан, а ние със звездите и треньор дето ще сменя съра да сме трагедия....това какво е ?
|
Нед Мар 21, 2010 5:32 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Гъ*о си с рози накичи, Насраното да не личи!
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Нед Мар 21, 2010 6:07 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
играчите ни са гугутки, не ни е виновен само треньора. Седят си на топло, взимат си парите, и никой не им държи сметка защото ИГРАЕМ МАЧ ЗА МАЧ, ИСКАМЕ ДА ИГРАЕМ НАПАДАТЕЛНО, ДА ИГРАЕМ КРАСИВО. Няма цели има пари всичко е наред
гугутки!!!!
ей затова не заслужават да им ходите и да им викате. няма славия и скоро няма да има...това е тъжната истина. Има интереси, паричките текат па вие псувайте и си ядосвайте. Гелосани гугутки, които изкарват на месец толкова кокло бащите ни не могат да изкарат за 2 години
гугутки
|
Нед Мар 21, 2010 6:51 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Вярно е ,че са гугутки и никой не им търси сметка за нищо !!! НЯМА СЛАВИЯ !!!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Мар 21, 2010 7:26 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
няма ли Славия?
айде тогава и вас да ви няма
жалка работа
Нед Мар 21, 2010 7:28 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
къде е Славия ?? Какво са постигнали за последните 10 години ?? Името Славия е добито с много труд ,уважение и победи ... Емблемата и името не значат нищо за тези футболисти който в момента играят !!! Каква история имаме за последните 10 години ??? Срам срам срам
Това е подигравка с труда на хората играли с белия екип преди тях,подигравка с нашите бащи,дядовци и т.н !!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Мар 21, 2010 7:31 pm |
|
 |
|